Mad og drikkevarerOpskrifter

Velsmagende gryderet. opskrift på

Stew kan tilskrives de klassiske opskrifter. Det går godt med nogen side skålen og er en traditionel Hovedretter. Komplement kan være nogen grundlæggende opskrift ingredienser. Stew kan fremstilles med svampe og forskellige grøntsager.

Enkelhed er den største fordel ved præparatet, som har ragout. Opskriften på sin forberedelse tager lidt personlig tid, slukkes, men det er en smule længere. Selv på dette tidspunkt kan du forberede en side parabol eller salat. Så forberede en klassisk gryderet med gulerødder. I første omgang, vi forbereder alle ingredienserne. Det er nødvendigt at rense et løg og gulerødder. Næste tage cirka 800 gram svinekød og dens gennemsnitlige skåret i terninger. Derefter tilsættes til det salt og peber alt. Kød bland godt. Nu fortsætter vi til ristning. Til denne varme op en stegepande og tilsæt vegetabilsk olie i det. Vi sprede det på kødet. Steg på alle sider, indtil en flot brun skorpe. Derefter hældt i en pande ca. 150 ml tomatjuice, som kan erstattes med fortyndet tomatpuré, om nødvendigt. Bates brand og lad kødet ragout under låget i ca. en time.

I bratkølingsproces skal afdampes væske. Hvis den ikke gør det, så er det muligt at løfte eller fjerne dækslet. På dette tidspunkt, skære løg i små stykker. Tilsvarende hakke gulerødder. Føj til panden lidt mayonnaise og sprede hakkede grøntsager. Simre yderligere 15 minutter, indtil grøntsagerne er møre. Her er klar til gryderet. Opskriften kræver ikke en masse ingredienser. Grøntsager, der indgår i formuleringen, altid har hver familie.

Det er ofte tilsættes til vin i gryderetter. Opskrift på denne parabol bliver nye originale smag noter. Vi tilbyder at lave mad lam braiseret i vin. Tag den nødvendige mængde af lam. Bedre, hvis det vil være en ung lam. At samle de finthakket timian, og hakket frisk rosmarin, salt og lidt peber. Denne blanding gnide hvert stykke kød. Så steg dem på en pande på alle sider, så kødet bevarer alle de safter under tilberedningen. Yderligere udskyde kødet til den ene side, at tage sig af at holde den varm.

Ren og skæres i små stykker af løg og gulerod. Også blevet rapporteret med tre mellemstore fed hvidløg. Så steger alle de grøntsager i olivenolie indtil de er bløde. Sæt ristede grøntsager til kødet og tilsæt en god rød, tør vin bedre. Giv væske i en gryde til at koge og formindske ilden. Dæk kød og grøntsager med et låg og lad det ragout i en time. Kød stuvet i vin vender utroligt saftigt og mørt. Serveres denne parabol skal være varm. For det er muligt at forberede kartoffelmos og hæld alt sammen dannet under tilberedning saft.

Kombinationen af kød og bønner gør det muligt at forberede sig meget hjertelig og nærende måltid. Du kan bruge specielle potter. Pre-behov for at suge bønnerne omkring 6 timer. Yderligere det koge i en time og hæld væsken ud i en separat beholder, skubber bønnerne i en si. Svinekød skæres i små strimler og steg det med henblik på at få gylden brun. Føj til kødet finthakket løg og pinte ham, indtil det bliver gennemsigtigt. Hælde lidt tomatpuré fortyndet med vand eller tomat. Drys med salt og peber. Så kan gryder og sprede dem i skiftende lag af kød og bønner. Hvert lag drys hakket hvidløg og krydderurter. Fyld potterne med bouillon tilovers fra madlavning bønnerne. Sæt gryderet i ovnen indtil kogt. Bean gryderet med kød er klar.

Der er mange måder, hvordan man laver en gryderet. Opskrift afhænger af de anvendte ingredienser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.