Intellektuelle udviklingAstrologi

13 Februar: helligdage. 13 Februar - et tegn på stjernetegn?

Hver dag noget særligt. Efter al denne tid en person er født, noget der er en vigtig og unik. Det er derfor, jeg i dag ønsker at tale om den dato, 13. februar: Hvad i denne dag for at fejre helligdage og en protektor her stjernetegn.

radio dag

Som allerede nævnt ovenfor, hver dag er speciel. Er ingen undtagelse - den 13. februar. Siden 2012 på initiativ af UNESCO, organisationen hvert år på denne tid er verden Radio Day. Hvorfor så? Ganske enkelt, i denne dag for mange år siden for første gang luftet "UN Radio", som blev placeret på organisationens territorium.

dag kameraer

13 Februar - den dag, hvor de to brødre Lumiere - Louis og Auguste - patenteret den første film kamera, der kan vise levende billeder. Det skete tilbage i 1895, 120 år siden. Derfor er denne dato betragtes som dagen for fødslen af verdens biograf.

Historien om denne vidunderlige enhed er meget interessant. Så en af brødrene - Louis - hele natten stærk hovedpine og han absolut ikke kunne sove. Og om morgenen var han klar en ny idé - at skabe en enhed med en knast mekanisme, der, ved at levere ham filmen, vil rulle billedet. Snart modtog brødrene et patent og efter kort tid, gengivet hans plan og gav et filmkamera liv. I samme år, men det er allerede 28. december og brødrene holdt den første betalte film session, der blev kaldt "Ankomst af et tog ved La Ciotat Station".

Lidt historie

13. februar - dagen, hvilket også er vigtigt historisk set. Hvad er datoen for denne forskel?

 1. På denne dag i 1784 ved dekret af Catherine blev knyttet til den kejserlige russiske lander i Krim-khanatet.
 2. I året 19540 den dag Mikhail Bulgakov afsluttet sin roman "Mesteren og Margarita".
 3. På denne dag i 1956 den første forskningsstation åbnede i Antarktis, som blev kaldt "Fred".
 4. I 1959, på denne dag i salget for første gang modtog en Barbie dukke.

berømte personligheder

13 februar avlede også mange berømte mennesker, der ændrede verden:

 • I 711 f.Kr. født den første kejser af Japan - Jimmu. Senere blev han anerkendt som en guddom.
 • I 1766 på denne dag jeg blev født britisk filosof og økonom Thomas Malthus.
 • I 1769, var 13 februar født den berømte russiske fabulist I.Krylov.
 • I 1873, for første gang for at se verden berømte operasanger Fedor Shalyapin.
 • 1903 - året for fødslen af Georges Simenon. I voksenalderen, blev han en forfatter detektiver.
 • I 1909 fødte russiske instruktør Viktor Ivanov, der instruerede filmen "Chasing To Hares".

helligdage

Hvad andet er bemærkelsesværdigt februar 13? Helligdage, at denne dag markerer den ortodokse kirke - navnet dag Elias, Victor, Ivan, Athanasius.

Også separat det fejrer mindet om Nikita-brandmand, vogter brand, lynnedslag, og den lyse og varme vejr. Det menes, at biskop Nikita kunne i sin tid alene i bøn ikke kun for at stoppe ilden, men selv forhindre tørhed.

Andre mindedage, som er fejret af den ortodokse kirke februar 13: Forhold

 • Alexandrinske martyrer John og Kira, og med dem den Martyrs Kanopskih.
 • Korintiske martyrer Victor, Claudius, Diodorus, Papia, Serapion.
 • Tryphaena Cyzicus, der døde i smerte for troen.

Også på denne dag, vi mindes alle de mennesker, der er blevet tortureret eller forfulgt for deres tro på Kristus.

tegn i dyrekredsen

Således den 13. februar. Festivaler og begivenheder - det er fuldt overvejes. Separat brug for at tale om den dag, og fra det synspunkt astrologi. Særligt interessant vil det være at de mennesker, der er født den 13. februar. Så på en horoskop de Vandmanden. Hvad er så specielt for dem udarbejdet denne dato?

 1. På dette tidspunkt, Månen passerer den zone af kærlighed og ægteskab Vandmanden. På grund af dette, vil sådanne mennesker være meget langsom og passiv. Men de fleste lykkelig i kærlighedsaffærer.
 2. Sådanne mennesker er meget originalt i de synspunkter. De kan også variere usædvanlige handlinger.
 3. De er åbne for innovation, ligesom at eksperimentere.

Det er interessant, at de fleste mennesker, der er født den 13. februar (stjernetegn - Aquarius) kaldes excentrikere.

På indflydelse af planeterne

Mennesker, der er født den 13. februar, under indflydelse af tre planeter:

 1. Negativ Saturn. Derfor er disse mennesker ofte melankolske, tilbøjelige til depression, følsom, kan lukkes. De har brug for at undgå de datoer og tal 8 og 4.
 2. Uranus gør folk som originalen. På grund af sine særheder, de altid skille sig ud fra mængden, ikke kun udadtil, men også en måde at tænke på. Deres syn på livet - en ikke-standard.
 3. Solen giver født i denne dag en mulighed for at indbringe sagen for enden startede. Sådanne mennesker ofte stadig ikke, som udformet planer kommer til livet. Heldigt for dem, at antallet - 1.

Andre kendetegn ved dem, der er født på denne dag

Hvis en person er født den 13. februar, et tegn på hans stjernetegn - Aquarius. Men der er sit eget særpræg. Hvad der ellers vil være mærkbar disse mennesker?

 1. Børn født på denne dag, kræver forældrene mere opmærksomhed og omsorg. De kan ikke skrige, anbefaler ikke at bestille dem. Alt dette vil er ineffektive foranstaltninger. Disse babyer er meget følsomme, så du behøver at gøre så skånsomt som muligt med dem.
 2. Ofte børn er født på denne dag er lukket. At det ikke bliver et problem, med børnene bør arbejde fagfolk. Det anbefales også, at forældre til disse børn så tidligt som muligt for at give til børnehaven, kunne barnet forbedres med jævnaldrende.
 3. I forhold til indtjeningen, vil folk født på denne dag være meget let at "tjene penge". Ofte vil vejen for deres materiel velfærd være den mest uforudsigelige. Men vi må altid være på vagt: sådanne mennesker let bedraget, for de ofte jages af finansielle schemers.
 4. Folk født den 13. februar (tegnet - Aquarius) vil som udgangspunkt lider ingen kropslig og åndelig natur. De er tilbøjelige til melankoli, depressiv tilstand, kan de dykke ned i de dystre tanker, der underminerer deres nervesystem. Sårbarhed er også fordøjelseskanalen.
 5. Den intime liv af disse mennesker er meget begrænset og tilbageholdende. De er fremmed for vindstød af lidenskab og uovervejede handlinger. de også opføre sig med din partner i livet. I sengen, de alle leveres og intet usædvanligt sker. Det er også værd at nævne, at denne Aquarian tvinge til noget nyt er meget vanskeligt. Han kan ikke lide forandring og innovation. Det er på denne baggrund ofte har disse mennesker og bryde med det modsatte køn.
 6. I familien ofte, de ikke forstår og ikke kan stille op med deres særheder. Sådanne ægteskaber kan let falde fra hinanden, hvilket yderligere forværrer psykiske tilstand Aquarius. Men hvis livet af satellit vil tage alle aspekter af karakteren af sin anden halvdel, en sådan alliance er stærk og holdbar. Børn af sådanne forældre er glade, men når mor og far komme sammen og forstå hinanden.

Desuden skal det siges, at horoskopet den 13. februar hvert år vil være anderledes. Det hele afhænger af bevægelsen af planeterne og deres indflydelse på en bestemt dag i menneskets liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.