Kunst og underholdningKunst

Ivanov Viktor: nogle interessante fakta fra livet af kunstneren

Maler Ivanov Viktor Ivanovich er tilstrækkeligt kendte figur. Mange begyndere og succesrige mestre i børsten tendens til at forstå den stil, som er imprægneret med forfatterens arbejde. Ivanov - en kunstner i enhver forstand af ordet. Gennem hele sit liv, han viet til maleriet. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de fakta om sit liv for dem, der er ivrige efter hans fremragende arbejde.

Ivanov Viktor: biografi

Føreren af sit håndværk, var den kommende kunstner Ivanov født i byen Stavropol i 1949. I 1969 blev han uddannet på kunstskole i byen Tasjkent. Så trådte han Moskva Kunstskole. Af alle de grene af skolen, Victor liking monumentale dekorative maleri. Han blev uddannet i værkstedet af de berømte Folkets kunstner USSR GM Korzheva I 1977 Victor eksamen fra college og snart tilbage til Stavropol. Alle kreative liv Ivanov Viktor forbundet med landet og dels til Kasakhstan og Usbekistan.

skabelse

Hans værker er godt klar over, ikke kun i Stavropol, men også i Kaukasus. Viktor Ivanov - det høje faglige niveau af kunstneren, og beboerne i Stavropol meget stolte, at sådan en stor mand er født, bor og arbejder i samme by med dem. Ivanov billede anderledes form for stil. De er gennemsyret af den særlige ånd, der afspejler de følelser og følelser af forfatteren, hans vision af.

typer af arbejde

Ivanov Viktor er ikke kun en landskabsmaler. Selvom en stor del af hans arbejde - det er landskabet. Han skabte også mange andre værker, blandt hvilke er portrætter og opstillinger. Særlig spiritualitet stede i hver arbejde, ikke efterlader nogen ligegyldig tilskuer. Kunstneren ser noget særligt i de ting, der synes at os kedelige og trivielle ved første øjekast. Hans portrætter gøre os føler karakteren af billedet og forstå stemningen i billedet i portræt af en mand. Oprettelse af et værk med titlen "Selvportræt med en fugl", kunstneren i lang tid gør os tænke over, hvad følelser besad dem på det tidspunkt, da han skrev det.

kunstner landskaber

Som tidligere nævnt, Ivanov Viktor har så mange landskaber blandt hans værker. Dette er i høj grad skyldes, at forfatteren måtte rejse meget rundt i landet og ud over. I sin ungdom, Victor var i Asien, og derefter studerede på Tasjkent. Det blev dengang, skrev han en masse landskaber, hvor vi kan se de vidunderlige haver med blomstrende træer, stepper, majestætiske Pamir. Kunstneren formået at formidle i sine malerier af den storslåede skønhed det eksotiske Østen. Varm orientalsk tone indtastet sit arbejde stil, gennemblødt gennem dem og har opholdt sig der for evigt.

Mens Ivanov Viktor var i Moskva, erhvervet sit arbejde en ny form. Nu tilføje kølige noter af den midterste del af landet. stepper søer og smukke billeder overbringe kunstnerens stemningen er så stærkt, at det lader til, at han taler til sit publikum gennem malerier. At være i Kaukasus, har forfatteren udgivet en række landskaber med billedet af bjerget floder, kløfter og Kaukasus-bjergene. Denne mangfoldighed af udført arbejde Ivanov meget berømt landskabsmaler, selv om han ikke identificerer sig selv som sådan, men mener en alsidig kunstner, der er i stand til at udføre i forskellige genrer.

Stilen virker

Ivanov har den unikke evne til at føle naturen. Anvendelse deres færdigheder og håndværk, han dygtigt formidler denne skønhed på lærred. Han har ikke bare gøre gnidninger og tegning, hvad han ser omkring sig. Han passerer gennem selve billedet og tilføjer sine egne følelser og følelser. Berigelse billedet af hans vision, sender han det som er i hans hoved. Apropos de foretrukne destinationer for kunstneren, kan ikke med sikkerhed, hvilke typer af malerier er hans favorit og han kan lide at trække mere og mindre. Forfatteren vender sig til at formidle stemningen i efteråret: efterår koldt er kombineret med den pragt og mange forskellige farver. Game of farver og kombinationen af varme og kølige farver viser kraften i dygtighed af kunstneren.

Et af de elementer i hans malerier er en tendens til fjern fremtid. Han mesterligt skildrer et spor eller sti, der søger langvejs og vinke til ham, forårsage et ønske om at gå på det og tænke over meningen med livet. Mange, der har haft fornøjelsen at se billeder af Ivanov i det virkelige liv, er enige om, at hans malerier gøre folk tror. De kræver at komme tættere på naturen, for at finde ensomhed, at føle den stilhed og fred, som er så nødvendig for mennesker i vores omtumlet tid. Mange malerier Ivanov blev solgt til enkeltpersoner og dekorere et hus er ikke for deres skønhed og originalitet. På grund af sin samling mindst ét værk Ivanova, kan vi roligt prale af, at du - ejeren af maleriet af en stor kunstner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.