Kunst og underholdningKunst

Den Catherine Palace i Tsarskoye Selo

Mere end tre hundrede år, den majestætiske bygning af Catherine Palace tager størstedelen af Tsarskoje Selo. Omkring slottet strakt mindst smarte Catherine Park. På trods af hans høje alder, Catherine Palace stadig overrasker med sin størrelse, storhed og skønhed. I årene fra den lange historie af slottet blev erstattet af en generation af kongelige, design og konstruktion af mange store arkitekter deltog.

Petersborg, Catherine palads. historien

I begyndelsen af det XVIII århundrede på det sted, hvor senere blev bygget et luksuriøst palads, der var en finsk landsby kaldet Saar Manor. I 1710 blev disse ejendele doneret af Peter I i sin kommende kone Catherine (Martha Skavronskaia).

Efter grundlæggelsen i St. Petersborg i 1703, blev kongen betragtet sæde Peterhof, som er placeret på bredden af Den Finske Bugt, det blev bygget i 1710. Men i mange århundreder, alle arvinger til tronen længere elskede Catherine Palace i Tsarskoye Selo, og det meste af tiden brugt der. Slottet blev den officielle residens for den nuværende.

I 1717, Catherine begynder opførelsen af slottet. Konstruktionen blev bragt tyske arkitekt Braunstein. Samtidig blev han engageret i den arkitektoniske ensemble af Peterhof. Afslutte arbejdet på strukturen i 1724, blev en stor fest arrangeret til lejligheden. "Sten Chamber" - er navnet på en to-etagers palæ Catherine I.

Rekonstruktionen af slottet i Elizabeth

Elizaveta Petrovna blev den nye ejer af slottet kamre i 1741. Ifølge hendes anvisninger i slutningen af 1742 arkitekten Zemtsov begynder at genopbygge slottet, men snart hans død ikke gennemføre sin plan. At arbejde efter tiltrukket så prominente arkitekter som Kvasov A. V., hans assistent Trezzini i 1745 - Chevakinsky SI

I 1752, det arbejde tiltrak den store arkitekt Rastrelli. Elizabeth besluttet helt at ændre udseendet af slottet, fordi de anså det for lille og gammeldags. Det var efter denne ambitiøse rekonstruktion, der varede fire år, blev født en smuk, moderne Catherine Palace, overraskende os med sin pragt i dag. Præsentation af udenlandske gæster og honoratiores holdt jul 30, 1756. Grand struktur længde på 325 meter slog besøgende med dens omfang og storhed.

Den skønhed og charme af Catherine Palace

Til dato, for enhver turist ankommer i St. Petersborg, Catherine Palads står på listen over attraktioner i første omgang. Hvad er så overrasket ved åbningen af denne luksuriøse palads tilbud, og overrasker hidtil?

Skill var en barok bygning. Den blotte størrelse, som nævnt: Palace haven strækker sig langs længden af linjen og er 325 meter, skønhed, storhed, det unikke i arkitekturen ingen hidtil ikke forlader ligeglade.

Facade lavet i azurblå farve, hvide søjler, gyldne ornament vedhæftet palads festlig udseende. Den særlige charme af bygningens facade fremhævet atlantiske tal, lister. North Building palads kronet med fem forgyldte kupler af kirken, den sydlige kabinet har verandaen og spir med mnogokonechnoy stjerne. Da Elisabeth var en tre-etagers bygning af slottet, på samme tid i porten dekoreret palads berømte monogram dukkede op i form af "E I».

Ingen mindre attraktive og den indvendige lejligheder, bygget af Rastrelli projekt. Ceremoniel bosatte langs hele længden af slottet. Hele forsiden suite var malet forgyldte udskæringer.

Umiddelbart ved siden af søndag kirke placeret Tsarskoje Selo Lyceum. Det studerede begavede børn, herunder Aleksandr Sergeevich Pushkin. I hans ære under Sovjettiden og blev omdøbt Tsarskoye Selo.

Catherine Palace i St. Petersburg

I slutningen af det XVIII århundrede blev Catherine fascineret af den antikke arkitektur. Den Catherine Palace i Tsarskoye Selo under regeringstid af Catherine II, overlevede den endelige rekonstruktion. For det arbejde har hun hyret en ekspert i antikken - arkitekten Charles Cameron fra Skotland. Det var ham, der skabte Palace Blå, Sølv værelser, Arabesque, Lyons saloner, kinesisk Hall og Dome spisestue. Interiøret, skabt af Cameron, understregede streng stil af sofistikeret, overraskende skønhed og mystik finish.

På grund af dette samme arkitekt Catherine Palace erhvervet den kinesiske blå Drawing Room, den forreste blå, grønne bord. De er blevet udstyret specielt til Pavel Petrovich - søn af Catherine II og hans ærede hustru, da de blev stillet op til Sovekammer og ofitsiantskaya.

I 1817, under Alexander I arkitekten Stasov skabte Front office med flere tilstødende værelser til arbejde. Alle disse værelser er indrettet i en stil, dedikeret til den berømte sejr i krigen med den store kejser Napoleon.

1860-1863 år, Catherine Palads overlevede, måske den sidste store fase af genopbygning og ombygning. Jeg er engageret i arbejdet i arkitekten Monighetti. Den vigtigste trappe af slottet er blevet præsenteret i stil med den "anden rokoko".

Indtil 1910 blev Katarina-paladset i Tsarskoje Selo kendt som den store.

Ture i slottet

Før alle, der besøgte Tsarskoje Selo, Catherine Palace viste sig som et mirakel af lys. Omgåelse de sædvanlige moderne interiør (Tælleapparater, souvenir butikker, kontorer), vil turisterne helt sikkert finde sig selv mere eller tronsalen. Dens dimensioner er meget imponerende: længde - 47 meter, bredde - 18. Denne hal den største blandt alle de paladser i St. Petersborg. Loft maleri, der dækker hele loftet viser en allegori over overflod, fred, Sejlads, Victory og krig, Kunst og Videnskab. Dekoreret i kunstnerisk stil, parket permanent tiltrækker nysgerrige blikke.

Værelser med store vinduer, som om at forene og flytter fra den ene til den anden. Så bevægende, kan du besøge Sølv, Blå værelser, Arabesque, Lyons lounges, kinesisk, spisestue Dome, Ofitsiantskuyu rum, sovekammer, designet af Charles Cameron. Der lægges særlig vægt på den mystiske ønsker Amber Room.

The Amber Room. Historien om skabelsen

I 1716 præsenterede en gave til zar Peter den gule plader, som blev taget til Petersburg Kongen af Preussen. Catherine Palace er prydet kun lige i 1755. Amber Værelse selv er noget bedre end den panelerne område, og kejserinde Katarina II i 1763 beordrede de tyske mestre for yderligere fragmenter af rav paneler. Til disse formål, tog det 450 kg rav. Hans sidste store visning af Amber Room har erhvervet i 1770. En kæmpe vægmaleri tog tre lag. Central til at omfatte en mosaik skildrer allegorier over de fem sanser. Rummet var foret med de fineste værker af rav produkter, som var blevet arbejdet bedste mestre i XVII-XVIII århundrede.

The Amber Room i det XX århundrede

Amber skrøbelige komponenter paneler kræver særlig pleje og omhyggelig behandling. Under krigen blev det spillet i den skæbne, Amber Room en fatal rolle. For den bedste bevarelse af rummet under evakueringen ikke blev rørt, blev hun efterladt i Katarina-paladset. Tyskerne har taget det til Konigsberg. Under krigen havde Amber Room forsvundet. Fremsat flere versioner af hendes forsvinden, som hver især virker plausibelt.

I 2003 i Katarina-paladset Amber Room blev rekonstrueret for 300-året for Skt. Mere end 20 års et personale, som omfattede konservatorer, historikere, kemikere, criminalists arbejdet på at returnere mesterværk til livet. Bruges til at arbejde Kaliningrad rav, som blev behandlet af særlig teknologi. Nu genfødt Amber Værelset var atter til rådighed for offentligheden. Tja, hvor jeg blev tabt den oprindelige? Mysteriet er stadig uløst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.