SundhedSygdomme og betingelser

Sådan genkender hjerteanfald symptomer

Symptomer på myokardieinfarkt er udviklet som følge af pludselig afbrydelse af blodforsyning til hjertemusklen, hvilket resulterer i hendes udvikle nekrose. Myokardieinfarkt henviser til en form af iskæmisk hjertesygdom.

Ved udviklingen af myocardiær okklusion er afgørende faktoromi hjerte- koronartrombe, hvilket fører til dannelse af store lommer af muskel nekrose (nekrose) samt indsnævring af hjertekar følge af dannelsen af aterosklerotiske plaques.

Hvis forsnævring af kranspulsårerne er udbredt i naturen (to eller flere arterier involveret i processen), med eksisterende myocardiosclerosis udvikler microinfarction. Symptomer på det er mindre udtalt end omfanget af læsionen. Selv om dette er et mindre hjerteanfald, kan det føre til de samme komplikationer og konsekvenser, som er ved at udvikle på en stor omdrejningspunkt nekrose.

symptomer på myokardieinfarkt

Ved begyndelsen af sygdommen, patienter klager over alvorlig og langvarig brystsmerter. Dette er en klassisk udgave af painfulness af lokalisering. Smerten fortsætter i flere timer og ikke passerer efter at have taget nitrater. Der er andre muligheder placering af smerte, for eksempel, kan det forekomme i mavesækken (gastralgichesky abdominal eller variant) i epigastrium med samtidig dyspnø (astmatisk udførelsesform). Smerter kan gives i ryg, nakke og arm. Ofte skarp smerte er så stærk, at der er kardiogent chok, med venstre ventrikel svigt og lungeødem. Ofte forstyrret hjerterytme, hjertebanken levendegør og blodtryk falder den anden vej rundt. Hvis der opstår ventrikelflimren, kan der komme et klinisk død.

Hvis i de første timer efter forekomsten af et angreb på cardiogram registreret ektopisk ventrikulære arytmier, kan det være tegn på genoprettelse af åbenheden af koronararterie af hjertet.

Ud over smerter i hjertet, de første symptomer på et hjerteanfald - et højt tryk, hvilket er en smertelindring, finder normalt sted, hurtig hjertebanken, kropstemperatur anledning til subfebrile. Temperaturen forøges til tre eller fire dage. I blodet øger antallet af hvide blodlegemer, forøget blodsænkning og niveauet af nitrogenholdige affald (ikke tage dette symptom for urat infarkt). Alle disse er tegn på en inflammatorisk reaktion. I de første timer har det været en stigning af enzymer: creatinkinase, ALT, AST, LDH.

På cardiogram for billede myocardial stigning karakteristiske ST-segment, bred tand Q, forekomst af ventrikulær komplekse QS fører i dem, hvor der var en myokardienekrose. For en mere nøjagtig diagnose, især ved gentagen myocardial skal tage en række cardiograms.

Hvis der var en mindre hjerteanfald, er symptomerne ofte ikke så udtalt og smerten kan ikke være så intens. En person kan flytte det "på deres fødder", eller forveksles med angina, så er det tilfældigt opdaget på et elektrokardiogram. Symptomer på en blodprop i hjertet med små fokale læsioner almindeligt ses hos mennesker, der lider af angina i lang tid eller cardiosclerosis. I de tilfælde, hvor det forekommer i de indledende faser af koronararteriesygdom, en mindre hjerteanfald er som en forløber for omfattende transmurale læsioner.

I de tidlige dage patienten kan være for euforisk, eventuelt gentagne fornyelse af smerter i hjertet, forekomsten af arytmier og arytmi.

Kan udvikle sig som en komplikation af hjerte væg eller aneurisme i aorta, hjertesvigt og lungeødem, emboli vaskulære tromber organer og lemmer.

behandling

hjerteanfald behandling nødvendigvis udføres på et hospital. Svære tilfælde behandles på intensivafdelingen. Tildelte nitrater i form af intravenøs infusion af store doser af heparin, analgetika. Applied polariserende blanding indeholdende kalium betablokkere, oxygen inhalation. Patienten skal overholde sengeleje og blive som omsluttet af stress og belastning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.