Sport og FitnessOpbygge muskler

Proteiner til muskelvækst: anmeldelser, fordele og ulemper

På alle tidspunkter mennesker overværede skønhed af kroppen. Oppustede muskler kan tiltrække opmærksomhed, hjælper skille sig ud fra mængden. Og ikke kun disse faktorer giver anledning til at gå til gymnastik eller fitness center. Som ordsproget, i et sundt legeme - sundt sind. Hvem ønsker at gøre ondt? Også, smuk og oppustet krop er med til at tiltrække sig opmærksomhed fra det modsatte køn, som helt sikkert er et incitament, ofte altafgørende. Ja, du kan gå til baren trykke uden at tilføje til det noget andet. Men sport ernæring - grundlaget for stigningen i muskelmasse.

Er det skadeligt?

Som du ved, bodybuilding - en sport, hvor atleter konkurrerer oppustet (der har mere muskelmasse, eller en smuk krop). Der er forskellige kategorier fra konkurrenterne af skønhed og finde frem til de giganter i konkurrencen, der har et enorm masse af muskler. Nogle mennesker tror, at alt, hvad de spiser en masse piller og tage nogen fordel, men effektive lægemidler. Imidlertid har ikke alle atleter tyet til sådan en farlig metode til vægtøgning og vægttræning. Ud over den daglige træning de er korrekt fodret. Du vil måske bemærke, at deres måde at effektiv. Men hvordan man spiser, for at få lidt pumpe krop og tabe sig? Svaret er simpelt - protein til muskel vækst. Anmeldelser af præparater, forenet under den generelle betegnelse "protein", er næsten altid positiv. Men det offentlige ofte tænker anderledes. Så hvad er det protein for muskel vækst? Harm og fordele fra forbruget af det betyder hvad? Og stadig pumpe krop og se smuk med hjælp af disse midler? Alt dette vil beskæftige yderligere.

fjerne myter

Først skal vi nødt til at forstå, hvad der præcist er protein. Mange mennesker tror, at dette er en yderst farlig supplement, efter vedtagelsen af hvor personen bliver meget pumpet. Men det er ikke kun et forsøg på vilje og fritid kan garantere et godt resultat. Disse atleter alle dag engageret i sportshaller, kombinere det med ordentlig ernæring. Som det er kendt, for muskel vækst kræver protein eller protein. Disse stoffer er ikke skadelige.

Bemærk venligst

Men vi må vide, hvornår de skal stoppe, hvis forbruge en stor mængde af tilsætningsstoffer, de sundhedsmæssige problemer er uundgåelige. Men det kan siges helt af et produkt. Kend dine grænser - den primære opgave efter starten af tilskud. Således kan vi sige, at det hele afhænger af dosis, om i hvilket omfang kroppen er protein til muskelvækst. Harm og fordele (vurderinger, vil hjælpe til at forstå) disse midler derfor afhænge af deres dosering og type.

proteintyper

Mærkeligt nok proteinet opdelt i arter. Det er kendt, at i naturen er der forskellige typer af protein, som på sin side, eller animalsk eller vegetabilsk. Og det har sin egen protein. Det er nødvendigt at veksle forskellige typer for at opnå et bedre resultat. Der er således følgende typer:

 • Valle.
 • Soja.
 • Ægget.
 • Kasein.
 • Oksekød.

serumal

Mest anvendte protein anses for at være valle, mælk proteinarter. Den er opdelt i isolat hydrolysat, koncentrat og kombinerede type. For dem, der længe har været i bodybuilding, der er programmer for vekslen af forskellig art. Dog kan en nybegynder ikke har tilstrækkelig erfaring og muskelmasse, men det bør acceptere serum. Disse medtages i deres sammensætning, er det hurtigt og godt absorberet af kroppen. de har også aminosyresammensætningen, der omtales som et fuldgyldigt. Receptionen finder sted umiddelbart før motion i en halv time. Det er denne periode rådes til at bruge professionelle undervisere. Efter at have taget 30 minutter til maksimal effekt. Efter uddannelse til nyttiggørelse rådes også til at forbruge serum, cirka 15 til 30 minutter. Dette sker for at sikre, at de processer i kroppen endte i hurtigere.

kasein

Denne type protein anses også mejeri. Anvendelse af denne type protein kun professionelle bodybuildere. Den væsentligste forskel mellem de proteiner, der er en del af kasein kosttilskud - at deres assimilation er meget længere, nemlig - op til 6 timer. For at forklare dette, er det nødvendigt at dykke ned i labyrinten af biologi. Men det vigtigste spørgsmål: hvad er det så nødvendigt? Faktisk betyder manglen på denne form for protein ikke tillade at bruge det direkte før træning. Hvad er meningen? At de sande professionelle bruger disse proteiner for muskel vækst. Anmeldelser af positiv. Det forhold, at dag og nat forekommer i kroppens processer der kræver protein spaltning. Hvor det tager kroppen? I musklerne, hvilket er meget dårligt for bodibldera. Hvis den dag protein i kroppen bliver genopfyldes under måltidet forbrug i natten - ikke. Derfor atleter sengetid forbruge kaseinprotein, som giver kroppens proteiner til hele natten.

andre arter

Ud fra beskrivelsen af de ovennævnte typer af protein er let at forstå: de har alt hvad du behøver for en fuldstændig ophævelse af muskelmasse. Men hvorfor da, er de andre? Hvad med de typer æg, oksekød og soja? De er ikke så vigtigt for kroppen og bruges kun til sort, samt for den fulde aminosyresammensætning. Du skal også tage hensyn til, at hver person har sin særlige organisme, og nogle kan være allergiske over for de to foregående arter. Der er også mulighed for en dårlig fordøjelse. Andre typer af protein kan være et alternativ, dvs. udskiftning.

Præcis mening om, hvilken type soja ikke, tror mange, at det er absolut ineffektiv. Men andre, på den anden side, hævder, at det er endog nødvendigt. Generelt kan det konkluderes, at en nybegynder bør starte med et valleprotein, kasein og derefter tilføje. kan tilsættes de andre proteinarter som ønsket eller som foreskrevet af en specialist.

til piger

Protein for muskel vækst for piger, hvordan man vælge, om han vil være forskelligt fra mænd? Selv i sin struktur de mandlige og kvindelige organer er forskellige, de muskler, de vokser på samme system. muskel pumpe Princippet er enkelt: belastning, microtrauma, healing. Men i betragtning af dette system, kan man ikke sige, at kvinder har brug for den samme mængde af de samme proteiner, som er nødvendige for mænd. Det hele i en lang række hormoner, som er indeholdt i kroppen. Det er op til dem temmelig meget afhængig af et sæt af muskelmasse. Men nogle protein er bedre for kvinder? Som allerede nævnt, er der flere hovedtyper af proteiner. Som følge heraf kan ikke eksistere kvinder en enkelt type protein på grund af begrænsning. Men mængden af forbruget, og systemet vil være forskellig fra den mandlige norm.

mål

Det er nødvendigt at opdele målet. For mænd, der er kommet til gymnastik, det vigtigste - et sæt af muskelmasse. For kvinder, ofte er det vigtigt at stramme kroppen og forbrænde den ekstra vægt. Selvfølgelig gælder dette for bodybuilding, i nogle kategorier pigerne virker på samme måde som mænd - maksimal muskelvækst. Men de fleste kvinder er af den opfattelse, at det er nødvendigt at gå til gymnastik for en slank krop. Et af de vigtigste mål - elastiske balde muskler. Men hvad har vi brug for protein for muskel vækst for piger på røv og ben?

hvilket protein

Mange mennesker bruger protein til muskel vækst. Anmeldelser af disse lægemidler taler om deres effektivitet, folk i kender altid rådgive, at det er bedre at vælge. Proteiner er kendt for ikke ophobes i store mængder i kroppen, såsom fedtstoffer. Det er derfor nødvendigt at anvende proteiner. For dem, der har sat et mål at have en dejlig tynd krop, kunne det ikke være bedre egnet kasein og valleprotein, som indeholder en lille mængde af kulhydrater. Men, selvfølgelig, skal du blot gå til gymnastik. Ellers hvide vil ikke hjælpe, de vil simpelthen blive fjernet fra kroppen. Hvis der fra tid til anden ikke at engagere sig i, så din krop vil ikke svinge, men kun for at få fedt. Der er ingen måde, i det mindste, sikker, hvilket ville være i stand til at øge muskel øvelser uden hjælp. For dem, der drømmer om store biceps, kan have en bedre proteinindtag som mænd (beskrevet mere detaljeret ovenfor).

Hvad man ikke skal gøre

På hylderne er præsenteret de forskellige proteiner til piger for muskelvækst. Hvilke at vælge? Hvis en kvinde er på en diæt, og nogle gange går til gymnastik, er det nok til at være små doser af protein. Men du kan ikke bruge vægten gainer. Denne specielle sports ernæring, som udelukkende benyttes af dem, der er aktivt få muskelmasse, dvs. bodybuildere. Medium fylder stoffer, der blev brugt i uddannelsen. Hvis du ofte gå til gymnastik og ikke at engagere sig i det med en særlig aktivitet, kan den ekstra vægt blive ringet op, når de modtager Gainer, det er bare ikke nødvendigt. Af den måde, stoppe med at bruge dette stof ikke er meget let, og det har en god smag. Anmeldelser af protein til muskelvækst støtte alle de ovennævnte. De er effektive og alligevel harmløs nok. Du kan også bruge proteiner for piger (for muskelvækst) derhjemme.

For dem, der svinger

For de kvinder, der vinder muskelmasse Gainer vil være meget praktisk. Så har du brug for at holde sig til magten kredsløb: i morgen - Gainer, dag - Serum om aftenen, inden jeg går i seng, - kasein. proteinindtag, i virkeligheden, er det samme som for mænd. Hvis sidstnævnte ikke nødvendigvis bruge alle midler, pigerne - er det nødvendigt. Alt sagen i testosteron - det hormon ansvarlig for muskelvækst, dens kvinder er meget få. Mange proteiner, der anvendes i hjemmet for væksten i musklen for kvinder. Derhjemme er det nemt at lave en cocktail, rig på protein.

Skal jeg tage disse penge?

Men der er nuancer. Det er kendt, at musklerne har en langt større masse end fedt. Følgelig når kroppen er oppustet og vægten vil stige. Og det behøver ikke meget. Også værd at overveje, er, at man ikke kan få muskelmasse i kun ét område af kroppen. Der er ingen sådanne øvelser, hvor der kun indgår én muskel. Hvis du begynder at gå til gymnastik og sport ernæring, er det uundgåeligt muskel vil vokse i hele kroppen. Så fedt gå væk, og på de steder, hvor der er behov, for eksempel, er brystet reduceres. Så start uddannelse, du har brug for at sætte et mål - som er at opnå, og det er ikke nødvendigt. Og baseret på dette, for at forstå, om at bruge protein til muskel vækst. Anmeldelser af piger og bedre pre-read.

Derhjemme,

Men hvis du bruger købt proteiner til muskelvækst, skade og fordele for studeres, er det sandsynligt, at gøre værre end kroppen. Derfor er mange atleter gøre et udvalg af cocktails, rig på proteiner, lige hjemme. Forskellige kilder beskriver sådanne proteiner til muskelvækst (skade og ydelse). Anmeldelser vil hjælpe dig med at forstå, at det er bedre at vælge.

Proteiner findes i mange fødevarer. For muskelmasse er påkrævet sæt af animalsk protein. Selvfølgelig kan du koge noget, der er rig på proteiner, men ud over de retter kan være til stede i store mængder, og fedt. Derfor er det bedre at lave særlige cocktails.

Fødevarer rige på protein

Vær opmærksom på, at proteinet er anderledes. Således er en stor forsyning af protein har kød, mælk, fisk, soja, æg og andre. For eksempel kød er meget rig på protein, men det er meget lang tid at fordøje, som ikke er meget praktisk. Før træning bedre at bruge disse produkter, et protein, der fordøje hurtigt. Hvorfor? På grund af det faktum, at behandlingen af brugt en masse energi og stoffer, der frigives, når det ikke kan bruges som et byggemateriale til muskler, som erstatter udgifter eller vises efter en træning. Omkring en lang række produkter er skrevet i en masse af anmeldelser. Proteiner for muskelvækst er indeholdt i næsten alle former for mad.

cocktail

Modsætning kød, protein shakes tilvejebringe proteinet, der er let fordøjeligt. Især kan proteinet være forberedt for piger at dyrke muskler derhjemme. Der er flere varianter af opskrifter, som vil blive beskrevet i det følgende. Men der er en grundlæggende regel for alle: for næringsstoffer absorberes bedre, er det nødvendigt at forbruge kun drikke stuetemperatur. Calorie - en af de vigtigste komponenter i hver opskrift. Shakes er skabt ved slibning og blande de forskellige produkter, derfor nødvendigt at vælge de ingredienser, som har en masse protein.

opskrifter

Der er masser af cocktails, vil fortsat blive givet de mest populære. Selvfølgelig, for deres madlavning behov mixer.

 1. 1 glas mælk af enhver fedtindhold 1 banan, 2 tsk honning, havreflager, is og yoghurt.
 2. 100 g ost, en spiseskefuld af honning, banan og 1 spiseskefuld af havreflager.
 3. 2 kopper mælk, 2 banan, en halv kop fløde (kan tage is) og vanille sukker (1 pakke).
 4. Den nemmeste løsning: et glas mælk, en teskefuld sukker og 1 æg.

Proteiner i hjemmet for kvinder muskelvækst kan findes i velkendte fødevarer. Men husk: det er bedre at lære af fejlene fra andre end deres egne. Meget vigtigt feedback. Proteiner til muskelvækst allerede testet mange mennesker, der vidner om deres effektivitet.

Plant fødevarer i cocktails

I opskrifter fra vegetabilske fødevarer beskrevet ovenfor findes kun en banan og korn. Hvordan kan det forklares? Proteiner i hjemmet for væksten i musklen for kvinder er bedst ikke at producere frugt og grøntsager. De indeholder et minimum af protein, og derfor måske ikke i høj grad påvirke væksten af muskelmasse. Men der er nogle medlemmer af planten verden, som er i stand til at udfylde selv kød og mejeriprodukter, for eksempel, har beskrevet en banan. Du kan også vælge korn, der indeholder protein, kan de give kroppen er nødvendig for at pumpe indholdet af kroppen. Men fortjener særlig opmærksomhed boghvede, ris, majs og byg. Korn, kogt fra disse kulturer, mange bodybuildere spiser. Således i kosten bør kombineres som et planteprotein, så dyret. Bodybuildere bruger forskellige proteiner for muskel vækst. Harm og fordele er forskellige.

Kvinder i bodybuilding

Selv for piger har brug for protein til muskel vækst. Anmeldelser professionelle bodybuildere på sådanne lægemidler er næsten altid positiv. Og i denne sport, en masse kvinder. Konkurrencer, hvor piger face off med hinanden muskler. Mange af dem ville have givet odds og mænd. Men ikke alle kvinder ønsker at have biceps ligesom stærkere køn, så nogle af dem med at undgå at gå til gymnastik, af frygt for at overdrive det. Men det er ikke nødvendigt at svinge til det punkt, at den samme pige i bodybuilding er beskæftiget hele dagen med professionelle coaches. Du må heller ikke være bange for at forbruge protein, det kun er med til at opbygge muskler i hele kroppen, og holde sig i form. Du skal blot omhyggeligt bruge protein til muskel vækst. Anmeldelser og nyttige oplysninger fra denne artikel vil hjælpe til at forstå, hvad det var.

Kontraindikationer

Som enhver anden lægemiddel, et protein har sine kontraindikationer. Før starten af dets anvendelse er nødvendigt at have sygdommen, skal du kontakte din læge. Der er flere patologier, som at tage et protein sundhedsskadelige:

 • gastrointestinale lidelser arbejde (flatulens, diarré, og så videre.);
 • mavesmerter ;
 • tilbøjelighed til allergiske reaktioner;
 • prædisposition for nyresygdom eller tilstedeværelsen af sådanne.

Før du starter træning med brug af protein er bedst at tjekke kroppen for tilstedeværelsen af de ovennævnte sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.