Sport og FitnessOpbygge muskler

Hvordan at skabe den perfekte presse i 8 minutter om dagen

Hver af os, selv pyshechka, drøm og nyde den smukke flad mave, at ingen steder stod skræmmende folder, ikke hængt, og ikke stikke ud. Til øjnene af mænd blev kun rettet mod os, smart og smuk. Sommeren er på vej, og du er alle lange stående nær spejlet, gad vide hvad de skal gøre med sin fremtrædende mave. Og er ikke første gang kommer til at tænke tanker om pressen, synes dette at være uopnåelige. Hvorfor er det uopnåelige? Og alt sammen fordi der altid ikke er nok, den tid, den energi efter en travl dag, og ja, det var bare dovenskab. Og sommeren bliver tættere og tættere ...

Ingen hævder, at vi er ved at skabe meget svag. Også jeg ville nok have sluttet sig til kohorte af unge kvinder, udgyde tårer over hans Zhirkov, der gemmer sig under min presse. Efter alt, han er et eller andet sted derinde! Takket være hans kone, der havde fundet til hende slasket og doven lille kone perfekte program, hvordan man skaber en presse til 8 minutter om dagen. Det var det - Jeg vil gerne fortælle dig, min kære pyshechki.

Tag initiativet i deres hænder, min mand personligt gennemgået alle de øvelser, som tilbyder programmet "Press 8 minutter", og testet dem på sig selv, kontrol effektivitet. Og først efter at han gav mig "god" og tilføjer, at spørgsmålet ikke er det værd, det virkelig fungerer. Selvfølgelig havde han ikke undlade at tilføje, at han har nogle tvivl om den "presse på for 8 minutter, anmeldelser, selvom opmuntrende. Og resten, motion mindst to gange om dagen, kan du hurtigt opnå effektive resultater. Så, handle, kone! Han sagde - og det punkt. Nå, da min mand "for" et hundrede procent, så jeg har ikke noget imod, hvis naturligvis vil være en ny sports trop i min garderobe. Som sagt, så gjort. Det er tid til at begynde at oprette en presse i 8 minutter.

Til at begynde med tog jeg merochki taljen, således at senere var det noget at prale af, bestemt med tidsstudier og valgte stedet for dem. Trods faste forsikringer, der skaber tryk i 8 minutter om dagen er realistisk, skal denne gang også findes i hans travle tidsplan. Desuden ønskede jeg at slippe på erfaringerne fra deres husstande, som vil være en skam at stirre på mig, give, efter deres mening, gode råd. Jeg vil gerne advare, den første gang de muskler vil gøre ondt utroligt. Jeg gjorde ondt, sandsynligvis fra min fjerne fortid sport tilholdssted.

Men jeg var vedholdende og stædig, var engageret på daglig basis, og over tid selv begyndte at få glæde af en sådan uddannelse, især efter jeg så de første resultater. Så lad os prøve sammen at opnå dette kunststykke! Øvelserne er udført liggende, så du har brug for et tæppe. Glem ikke at ventilere rummet, og hver træning, starter med en lille warm-up. Du kan hoppe, gøre et par vipper, gynger sine arme. For hver udøvelsen af et sådant kursus "ideelle tryk i 8 minutter" givet til femogfyrre sekunder, men i sidste ende - en vidunderlig nyhed.

Kom godt i gang:

liggende ben bøje i knæene (90 grader), hænderne placeret bag hovedet. Hæv overkroppen til knæene, strækker sig op brystkassen. Lænd blev fikseret på gulvet, og holder din hals lige.

tidligere stilling. Vi får en albue højre hånd til venstre knæ, tager foden fra gulvet. Hvorefter var jeg en del, med en lignende øvelse.

Bøjede knæ vinkelret på benene, løft kroppen op fra gulvet og træk strakte arme mod dine knæ.

Udgangsposition er den samme. Arme strakt langs legemet, ben bøjet i knæene i en ret vinkel på gulvet. Tager nederste del af ryggen fra gulvet, er knæ trukket mod brystet, og derefter vende tilbage til udgangspositionen.

Ryggen er på gulvet, knæ og vippet til siden (til højre), er venstre afviklet ved hoved, til højre placeres frit langs legemet. Løfter venstre side af kroppen, holde fødderne på gulvet. Efter at ændre situationen og udføre lignende øvelser.

Positionen af den tidligere: benene er placeret på gulvet og fødderne adskilt skulderbredde. Ved at hæve den øverste del af kroppen, hvilket gør en frem- og tilbagegående bevægelse fremad. Chin presset mod brystet og ikke tager hovedet tilbage

Sætter hænderne under balderne, ben, opstigende, krydser vores fødder. Løft af lænden, er benene trukket op uden at tage dine skuldre fra gulvet.

Position - originalen. Gentag den anden øvelse, ændre tempo og retning af at løfte venstre, derefter til højre.

Vi har vores hænder på pressen og gradvist hæve overkroppen, efterlader hans fødder presset mod gulvet og pressede sin hage til brystet.

Det er det! Simpelt og effektivt! Gør dig selv smuk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.