InternetElektronisk handel

Sådan tjener på YouTube! Hemmeligheden - i reklamer!

Nu, hver af os ved, hvad der YouTube (YouTube) - det er en stor og gratis video hosting service, der gør det muligt at se, uploade, kommentere videoer. Mange ved ikke, at for udstationering videoen, kan du få pengene. Og om hvordan man kan tjene penge på YouTube, kender en. Dette er en smart måde at passivt tjene indkomst uden ekstra investeringer.

Google Adsense!

Du kan lide at skabe interessante og informative videoer om natur, dyr, eller du skyder kortfilm, tvinger til at forstå sit eget liv, og du er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan tjene på YouTube? Lær alt om Google Adsense - dette er din chance! Men en anstændig indkomst kommer først efter at bryde milepæl af hundrede tusinde eller en million visninger. Derfor tager den ulejlighed at lave en original film!

Sådan tjener på YouTube?

  1. Fjern din egen video. De vigtigste kriterier - det interessante, nyttige, fascinerende. Hvor kan man få den idé? Sæt dig selv i brugerens sted, overveje, hvad du ville være i stand til at overraske og forårsage følelser. Videoen kvalitet passer til ethvert - på et professionelt kamera eller mobiltelefon.
  2. Tilmeld dig på hjemmesiden, skal du oprette din egen kanal og uploade din video. Flere minutter senere, vil valsen være tilgængelige for offentlig visning.
  3. Før du foretager på YouTube, sat på siden med videoen annonce Google Adsense. Det vil generere indtægter. Bliv fortrolig med sine betingelser for brug, du kan på Google website.
  4. Derudover placere et link til dine egne videoer på særlige børser, hvor der for hver tusinde visninger vil du tjene penge.
  • ziprar.ru - Russisk-talende, kan pengene være afledt startende fra en dollar.
  • metakfe.com - brug for et minimum kendskab til engelsk. 1000 visninger du bliver betalt $ 5. Penge kan udledes, når videoen se op til 20 000 mennesker.

Hvordan man laver en masse YouTube? Start reklame højre!

Opret en konto på Google Adsense, med særlig vægt på marken med hjem koordinater. Det er til denne adresse, så vil blive sendt en check. Hver deltager blev bedt om at indtaste adressen på den personlige hjemmeside. Hvis det er du ikke behøver at oprette en blog på Blogger.kom stedet og knytte det til din Google-konto. Opret en blog er en leg - intuitiv brugerflade. Nu skal du fylde den op lidt - for at indlæse 2-3 unikke genstande. Nu er der ingen støj - du er velkommen til at registrere deres egen kanal på YouTube.

Alle ovenstående procedure tager højst 30 minutter. Adgang til Google Adsense vil være åben i to uger - bliver nødt til at vise lidt tålmodighed. Men efter at du vil være i stand til at uploade video og sætte et flueben i "Aktiver Adsense reklame for denne video", og Google-annoncer vil automatisk blive placeret i starten af videoen. At det vil være rentabelt. Hvor meget kan du tjene på YouTube? Omtrentlige indtjening fra reklame varierer fra $ 1 til $ 3 for hver 1.000 visninger. Begyndere Video Hosting deltagere tjene omkring 100-300 dollars om måneden. Erfarne deltagere tjener omkring 100 euro om dagen. Succes i online-forretning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.