Nyheder og SamfundKultur

Hvad er navnet min søsters mand? er svaret

Det er virkelig den familiemæssige tilknytning

Den lykkeligste dag i livet af hvert par, selvfølgelig, er brylluppet. Pårørende og gæster ser frem til denne dag, men som bruden og soignere sig selv. Det er kun med fremkomsten af den nye familie er altid et spørgsmål om, hvordan man kan kalde disse nyligt inkluderet i familien af mennesker. Selvfølgelig, alle kender eksistensen af i praksis, svigermor, mor-in-law. Mange har sikkert hørt disse mærkelige ord, som broderen-in-law, en slægtning. Men måske få mennesker indser er, at navnet på min søsters mand. Og som navnet han har, men hvad de skal gøre, når det samme navn er din ven eller bare en bekendt, og kan få en rod. Så viser det sig, at du har brug for at vide, hvad status for din familie bliver det. Meget bedre, når venner og slægtninge til at kalde ham, hvad han virkelig er for dig. Hvis der kun for at vise din lærdom og viden om stamtavler navne.

Som nazyvetsya søsters mand?

Det vigtigste er ikke at blive forvirret endnu mere. Så find ud af, hvad navnet på min søsters mand. Mange gør massen af antagelser, der ofte kaldte ham bror-svoger er, men få ved, at min søsters mand kaldet in-law. Ja, ja, det er rigtigt, på trods af at som sådan det er for din mor og far. Enig, (måske, og ikke kun, og, som en af mange) en mærkelig ting, men ægtemanden til din favorit, unikke, unik søstre - alt-i-lov: og for dig, og dine bedsteforældre og dine forældre. I praksis - en mand, der lovede at leve med din søster. Planer om at give dig nevøer, dine forældre - børnebørn, bedsteforældre - børnebørn. Nu ved du præcis, hvad navnet på min søsters mand.

Men hvis du - en ung mand, en mand i sin bedste alder, og din smukke, unikke, kære lillesøster bliver gift med den mest vidunderlige, efter hendes mening, den person på denne syndige jord, hvordan man kan kalde hende velsignet. Igen er det spørgsmålet, som ikke alle kan finde den rigtige, hundrede procent, og den eneste sande svar, nogen har til min søsters mand 's bror. Jeg er enig, det er heller ikke helt undvære en anden tanke, og vigtigst af alt - det rigtige svar, ofte med det samme. Så bror hans søsters mand skal kaldes .... I praksis, også. Overraskende, ja?

Ud fra dette kan man kun sige, at svaret på to spørgsmål, hvad er navnet på min søsters mands søster og han opfordrede også til broderen, er et ord - i praksis. Som mærkelig og latterligt det end kan lyde, men måske vores bedsteforældre simpelthen ikke havde nok fantasi til at komme op med mere noget interessant for navngivning nyligt opstået slægtninge fra din søster.

Således efter denne artikel, du ikke bør forblive i tvivl om, hvorvidt navnet på min søsters mand. Det er simpelt. Uanset hvem du er, havde hun, søster eller bror, søsters mand til dig vil være din vigtigste assistent, den person, som du altid kan stole på (i bedste fald), og det vil ringe til dig - i praksis. Enig, det er ikke så svært, som det syntes i første omgang. Flere pårørende du nye og udvidelse af familiebånd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.