ComputereElektronisk og fjernundervisning

Hvordan at registrere et webinar på en computerskærm?

I dag, uden at forlade dit hjem, kan du ikke kun betale regninger eller næsten besøge verdens største museer, men også let at arbejde, lære og undervise andre. En af de måder at bruge din tid på internettet til gavn for sig selv og andre - for at optage et webinar.

Selv en person, der ikke er helt velbevandret i den tekniske visdom, er det ikke svært at finde ud af at optage et webinar. Praktisk bare nødt til at være en computer med adgang til internettet.

Oversigt over software til optagelse webinarer

Meget let for den erfarne bruger og chrezvychaynoslozhen til spørgsmålet om nybegynder, hvordan du optager et webinar på skærmen. I praksis, alt er meget enkel: der er et specielt designet software, der gør det muligt at optage video direkte fra en bærbar eller stationær computer skærm. De fleste programmer har en enkel og intuitiv brugerflade, så at arbejde med sådan software - en fornøjelse.

Programmer, der er mange, og de fleste er tilgængelige gratis på prøve. Selvfølgelig begyndere er mere egnet, hvor den tilgængelige sæt af nødvendige funktioner, og den intuitive brugerflade kan du hurtigt forstå alle visdom.

Software til at gemme video fra skærmen, samt enhver anden software, er der betalt og gratis. I den betalte version en masse praktiske og nyttige funktioner, men for uerfarne brugere, er det ønskeligt at starte med den gratis version.

Gratis software kan downloades fra hjemmesiden:

  • Wiziq;
  • Kastim;
  • Expertsystem.

Ved stor betalt version omfatter:

  • Webinar.fm;
  • GVOConference;
  • Meetcheap;
  • Webinar2.ru.

Det sker, at en videooptagelse fra skærmen er ikke nok, og du ønsker at tilføje lyd. Du kan gå på den hårde måde: optage en video, og derefter i et særskilt program og har et lydspor, så begge filer har brug for at oprette forbindelse.

Optagelse med lyd

Men der er en måde meget mere praktisk og hurtigere - software, der gør det muligt at samtidigt optage både lyd og video. Optag lyd webinar i dag muligt ad denne vej:

  • iSpring Gratis webcam - program forståeligt for enhver, der nogensinde har arbejdet ved computeren, iSpring Fri Cam er der intet overflødigt: den simple brugerflade er nem at forstå og nem at bruge;
  • FastStone Capture - har en bredere funktionalitet, men samtidig er der en stor ulempe - den periode, gratis brug af programmet er kun 30 dage
  • Jing - er meget brugervenlig grænseflade, flot udseende og evnen til at dele et link til webinaret umiddelbart efter dets oprettelse, af ulemper - programmet er kun tilgængelig på engelsk, så ingen kendskab til sproget kan have nogle problemer.

Det er også ofte brugt software til at skabe webinars er:
oCam Screen Recorder, QIP Shot, Fraps, Camtasia Studio. Alle programmer ganske komfortable at arbejde og giver en række væsentlige funktioner. Med disse hjælpere ikke ligefrem har et spørgsmål om, hvordan du optager et webinar med lyd.

Sådan optage lyd

Som regel er nybegyndere står med det samme problem, nemlig tilstedeværelsen af overskydende støj på lydsporet. For at undgå denne ubehagelige situation, du kan, hvis du bruger et program med avancerede lydoptagelser indstillinger eller specifikke audio editor. Blandt dem, for eksempel "audiomaster".

Der er også software, der understøtter optagelse lyd fra en mikrofon og højttalere på forskellige spor, gør det muligt for brugeren at vælge en fil og føje den til videoen. Sådanne programmer, der er et lille antal, men de er. Godt valg - Camtasia Studio. Hvis du har brug for en høj kvalitet lyd (som normalt er et vigtigt øjeblik for en vellykket løsning af, hvordan du optager webinar), bedre at læse anmeldelser om et bestemt program, se skærmbilleder af arbejde og færdiggøre softwaren.

Arbejde med programmer

Konceptet er enkelt og klart, men hvis der er vanskeligheder med den måde at optage et webinar, bør du overveje følgende generelle sekvens af handlinger.

Valg af et program. Software, så du kan optage webinars, præsenterede i dag på enhver sort, som de siger, smag og farve. Objektivt beskrive fordele og ulemper ved alle programmer er praktisk taget umuligt, t. Til. Hver bruger er unik.

Hent. Når softwaren er valgt, skal du downloade og installere på din computer. Typisk installation er enkel og presser genvejen Installer, og en række på hinanden følgende handlinger, som er beskrevet i detaljer i installationsprogrammet. Hvis der er yderligere detaljer og om installation og brug af programmet, er det bedre at komme i nærkontakt med dem. Som regel er alle anbefalinger er tilgængelige på hjemmesiden, hvor man kan downloade softwaren.

Registrering og opsætning. Når programmet allerede er installeret, kan du åbne den og blive fortrolig med den grænseflade og grundlæggende funktioner. Nogle programmer bliver bedt om at gå videre til at registrere på hjemmesiden for forfatteren til software eller give disse oplysninger til at indsamle statistik. Når du kan konfigurere de passer til dit formål.

Direkte videooptagelse. Når du har installeret programmet det samme, kan du optage video, men det er ønskeligt at pre-check alle vigtige indstillinger. For eksempel kan standard være nogen markering i "Record Audio" funktionen, og derefter vil blive registreret webinar, men uden lyd.

Redigering. En del af softwaren understøtter videoredigering funktion efter optagelse. Fra en lille korrektion af lys, farve og skarphed til avancerede funktioner: Muligheden for at beskære video eller tilføje til det undertekster.

Saving. Program, så du kan spare video fra skærmen, er vi nødt til at sikre, at en post kan gemmes og revideret efter udsendelsen online. Derudover er der en software, der understøtter et enkelt klik at sætte den optagede video på den populære video hosting. Nogle programmer har deres egne ressourcer og gør det muligt at dele et link til videoen umiddelbart efter optagelsen.

kort resumé

Enhver, der nogensinde har deltaget i en videokonference, formentlig undrende over, hvordan du optager et webinar for at dele deres egen viden og være i stand til at vende tilbage til en revision efter online-udsendelse.

Alt er meget let selv for en nybegynder: du først nødt til at bestemme det relevante program og forstå dens indstillinger. Efter webinaret kan skrive, redigere video og uploade den til netværket eller til personlige formål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.