BilerKlassisk

"Pobeda GAZ M20" - legendariske bil af den sovjetiske periode

"At vinde GAZ M20" - den legendariske sovjetiske bil var i masseproduktion 1946-1958. Kun 236 000 biler blev produceret.

ny bil projekt

Direktiv om oprettelsen af en ny personbil GAZ modtaget i begyndelsen af 1943. Grundlæggende design arbejde blev udført i afdelingen chefdesigner AA Liphart. Mens fastsættelse af produktionsudstyr til produktion cyklus i udlandet, primært i amerikanske virksomheder. Men på et tidspunkt, chefdesigner tog initiativ og anmodede om at gøre deres egen tegnestue, indenlandske udvikling.

Så der var et projekt for etablering af den sovjetiske bil, som fik navnet "Pobeda GAZ M20". I en kort tid, vi beregnede chassiset, fordelt masse og tyngdepunkt. Motor gennemført langt foran, han befandt sig på forakslen stråle. På grund af denne salon blev mere rummelig, mulighed for rationelt distribuere passagersædet.

Som følge heraf har fordelingen af massen nåede en næsten ideelle forhold foraksel havde 49%, på bagsiden - 51%. Design fortsatte, og efter nogen tid blev det klart, at den model af "GAZ M20 Pobeda" har enestående aerodynamisk ydeevne på grund af formen af kroppen. Værktøjsholderen er jævnt indføres i modgående luftstrøm, og den bageste del af maskinen, da den ikke er involveret, selv i aerodynamiske test, den modstand af kroppen af luft i området af forruden var så lav og til den bageste kofanger. Specialfølere nævnte antal enheder 0,05-0,00.

præsentation

Adskillige biler med forskellige karakteristika af prøverne blev indsendt til Kreml øverste ledelse af landet i sommeren 1945. Til serieproduktion af firecylindret version af den valgte "Pobeda GAZ M20". Den første bil kom af samlebåndet i juni 1946 men mange mangler blev noteret. Masseproduktion af "Victory" startede i foråret 1947.

Maskinen løbende forbedres i fremstillingsprocessen. Blev endelig etableret en meget effektiv varmelegeme, kombineret med den blæser af forruden, i oktober 1948 den bil fik en ny parabolske fjedre og en termostat. I 1950, på "Sejr" installeret mekanisk transmission af vinteren med gearstangen på rattet.

modernisering

Bilen gennemført en serie restyling. Sidstnævnte resultat i 1955 var konsolideringen af "Sejr" med hæren GAZ-69. Det ultimative mål for denne mærkelige design var at skabe et sovjetisk terrængående køretøj med en høj grad af komfort. Ideen viste sig at være uholdbar, fordi resultatet var skuffende. Udover klodset freak med store hjul få noget mislykkedes.

Så, i 1955, en ny ændring af den tredje serie med en motor 52 hk, facetteret gitter og radio. Modellen blev produceret indtil 1958.

Der har været forsøg på at skabe en elegant cabriolet under symbolet "M-20B", har disse maskiner udgivet mere end 140 eksemplarer. Masseproduktion kunne ikke udvikle på grund af vanskelighederne med kinematik den automatiske udvidelse af taget lærred. Den ene side ramme en eller anden måde haltet bagefter den anden, er tagkonstruktionen ikke afsløres. Produktionen skulle suspenderes.

I slutningen af 50-erne i Automobile Plant opkaldt efter Molotov blev lanceret små serier "M-20D" med opjusteret motor producerer 62 hk Disse maskiner er beregnet til KGB garage. Samtidig begyndte det at samle "Sejr" med en 90-hestekræfter seks-cylindret motor fra ZIM for MGB / KGB. Hvorfor skal disse organer behov højhastigheds-maskiner, er det stadig uklart, men ikke desto mindre de fik dem.

motor

 • typen - benzin, karburatoren;
 • Brand - M20;
 • slagvolumen - 2110 cu. cm;
 • konfiguration - fire-cylindret, in-line;
 • maksimalt drejningsmoment - 2000-2200 omdr / min;
 • magt - 52 hk ved 3600 omdr / min;
 • cylinderdiameter - 82 mm;
 • kompressionsforhold - 6,2;
 • fødevarer - karburatoren K-22E;
 • afkøling - flydende, tvungen cirkulation;
 • timing - knastakslen cam;
 • cylinderblok - gråt støbejern;
 • Topstykke Materiale - Aluminium;
 • antal cykler - 4;
 • maksimalhastighed - 106 km / t;
 • brændstofforbrug - 11 liter;
 • Brændstoftank kapacitet - 55 liter.

Tuning "GAZ M20 Pobeda"

Som "M20" - en maskine fra fortiden og fra tidspunktet for sin produktion har været mere end 60 år, modellen er nu et interessant objekt til transformation. Tuning "GAZ M20 Pobeda" tegner til at blive en spændende kreativ proces.

"Sejr" i miniature

På nuværende tidspunkt er udstedt bladet "Pobeda GAZ M20", der byder på et interessant kreative projekt. Fra rum til rum Edition giver materialer til at bygge en nøjagtig kopi af de legendariske biler. Projektet hedder "GAZ M20 Pobeda 1: 8." Alle kan drage fordel af tilbuddet og til at indsamle præcise køretøj op til en skala fra 1: 8. Modeller få store i sammenligning med den sædvanlige miniature, men identiteten af den oprindelige er næsten hundrede procent. Forlygter modeller af lys på grund af monterede dioder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.