BilerKlassisk

Tuning cykellygter, lys til cykler

Alle husker dynamo lommelygter er monteret på cykelhjul hele en gang store land. Jeg havde for nylig at vælge en LED lommelygte, og jeg vil gerne dele med alle elskere af cykler information om udsigterne for anvendelsen af denne teknologi i belysning tuning cykler.

Tuning Bike baggrundsbelysning installeret på brystvorten, bøsning, nål, med andre ord, hvor du vil, gør cyklen er ikke bare et transportmiddel, men også en lys del af billedet af natten. For at installere lysdioderne på cyklerne, ikke nødvendigvis at få højere teknisk uddannelse nok ønske. For eksempel LED hætter på brystvorterne er faste i løbet af det første minut. Energi produceret af baggrundslys 3 batterier, som holder i lang tid, i betragtning af at lysdioderne forbruge lidt strøm. Vi vil gerne bemærke, at mange af de sæt af belysning, såsom "Monkey lys", har flere modes, som giver mulighed for at konstant at eksperimentere med udseendet af cyklen.

Men belysningssystem udfører ikke blot en æstetisk funktion. Bright cykel lettere at se om natten, hvilket betyder, at lysanlægget giver mere sikkerhed og cykel ejer.

Uanset hvad det var, for et komplet sæt af lygter ikke kan undvære en kraftig lommelygte. Jeg købte en lysstyrke på 12 lumens lommelygte, har også købt baglygte laser type. Hvorfor? Denne belysning system gør det muligt at fokusere opmærksomhed deltagere i bevægelsen for at sikre området omkring cyklen.

Alle husker vel de dynamo lys, der blev installeret på cykler. Siden den tid, det tog flere årtier har imidlertid behovet for lamper ikke forsvundet, som min lidenskabelige kærlighed til cyklen. Lys til cykel - en moderne løsning for nogen, der ikke kan lide at fordybe sig i fornøjelsen af at cykle om natten. Jeg havde for nylig at vælge en lommelygte, og jeg vil gerne dele med andre fans af cykel oplysninger om anvendelsen af denne teknologi i belysning tuning velosipedov.Osnaschenie din favorit køretøj lyssystem, der er monteret på en pin lys for cykel, hub, egerne, med andre ord, hvor hvor som helst, hvilket gør det ikke bare et køretøj, men også en betydelig del af billedet i mørke. For at indstille LED-lys på cyklerne, ikke nødvendigvis at have en højere teknisk uddannelse nok ønske. For eksempel er LED hætter på brystvorterne fast inden for få minutter. Strømindikatoren er produceret ved hjælp af 3 batterier, som kan vare i lang tid, i betragtning af at sådanne lamper forbruge meget lidt energi.

Vi vil gerne bemærke, at mange af de sæt af belysning understøtter et par modes, der giver mulighed for konstant at eksperimentere med den eksterne visning velosipeda.Odnako belysning system udfører ikke kun en dekorativ funktion. Udstyret med LED cykel lettere at lægge mærke til i mørke, og det giver jævn belysning og sikkerhed af et væld af sundhed velosipeda.Opyat stadig kan ikke undvære de lyse lys for et komplet sæt af lygter. Til generel belysning, jeg afhentet lommelygten 12 lumen, og selv beordrede en bageste cykellygte med laserbelysning. Af hvilken grund? Denne belysning system gør det muligt for bilister at fokusere på området omkring cyklen. Før du køber en baglygte, anbefaler jeg at skrive i en søgemaskine anmodning som "cykel lys" og udforske rezultaty.V konklusion vil jeg gerne fokusere på det faktum, at lys, som den vigtigste belysning enhed, behov for sikkerhed, især i tæt bytrafik. Stærk lommelygte vil føle sig godt tilpas i enhver langdistance-veje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.