BilerBiler

Den dyreste bil "Ferrari": oversigt, specifikationer og anmeldelser

Bilen "Ferrari" - er synonymt med luksus. Ferrari bil Virksomheden blev grundlagt i 1939 og næsten fra starten har det vundet popularitet. På trods af, at der siden 1989 har dette selskab blev et datterselskab af "Fiat", er det stadig fortsætter med at producere utrolig smuk, kraftfuld og hurtig maskine.

om historien

Bilen "Ferrari" blev offentliggjort umiddelbart efter virksomheden blev grundlagt. I starten af selskabets fremstillede de forskellige nødvendige udstyr til biler. Og når gruppen begyndte at producere biler, de havde et andet navn, ikke mindre kendte - "Alfa Romeo". Det faktum, at dette selskab havde en Ferrari kontrakt - til at gøre biler under deres varemærke. Den første bil "Ferrari" har optrådt i efterkrigsårene år - i 1946. Denne model kaldes Ferrari 125. Under hætten af bilen, som i dag har mere end 65 år, boomede en 12-cylindret aluminium motor, hvorigennem det lykkedes at give almindelige by- bilspil egenskaber, sport og ikke på bekostning af komfort. Derfor, som et symbol på mærket Enzo Ferrari (grundlæggeren) besluttet at vælge en galoperende hingst på en gul baggrund.

Med denne bil selskabet har vundet løbet "Targa-Florio" og "Mille Miglia", og lidt senere - i 24-timers løbet. Modellen var klart en succes, med det åbenlyse. Så efter den har en ny bil, "Ferrari" - 340 Amerika.

Issue 1975-1985 år

Også det ikke gå over i historien, er det nødvendigt at tale om de nyere modeller. Og den dyreste. Og til dem, at det kan gribes an gennem historien om de modeller, der blev udstedt i 1975. Så det var en bil, "Ferrari", der er kendt under betegnelsen "400". Bil kiggede stilfulde - spektakulære fjorde, smukke lys, fire afgangsrør, den idrætsorganisation. Men der var ikke mindre attraktivt dens specifikationer. 4.8-liters V12 motor, der producerer 340 hestekræfter - dette tal gør bilen endnu mere ønskeligt for mange potentielle købere. Men det er ikke alt. Det vigtigste - det er en 3-trins automatgear, kendt som GM Turbo-Hydramatic. Hendes Ferrari besluttede at låne fra det firma, der hedder General Motors. Indtil 1985, gav det en sportsvogn "Ferrari". Og så skiftede model 412i.

Model 1992-1994,

I begyndelsen af halvfemserne, udgav bandet en ny bil fra den verdensberømte italienske bekymring - kraftfuld, pålidelig, med fremragende håndtering, meget smuk. Bilen "Ferrari" var en smule anderledes, som er kendt, denne model var som 512 TR. Hun var en to-sæders, udstyret med 4,9-liters motor producerer 428 hestekræfter. Mange sagde, at denne model - bare opgraderet Ferrari Testarossa. I virkeligheden er dette har sin egen sandhed. Visuelt mindst, de er meget ens. Rent teknisk er der nogle ligheder. Dog vil den nyhed få en meget mere kraftfuld. Fordi fagfolk nødt til at udvikle en række forbedringer. Der røgrør Nikasil fremstillet og nytilkomne luftindtag system. Det er også blevet øget kompressionsforhold, de andre stempelstænger og et forbedret udstødningssystem. Og motoren var udstyret med et styresystem som Bosch Motronic M2.7. Også ny blev hurtigere med hensyn til hastighed når 100 km / t - i mindre end 5 sekunder. Et maksimum var lig med 309 km / t. Så at forskellene fra sin forgænger er synlige.

Ferrari 550 Maranello

Denne maskine er "Ferrari", prisen i dag er omkring 100 $ 000 EUR (husk på, at bilen ikke er ny, det er mindst 13 år), i 1996 ændrede Testarossa F512M. Producenterne har gjort et par flere ryk fremad, forbedret model. Motoren blev mere kraftfuld. For det første, øget sin volumen - op til 5,5 liter. Strøm blev også øget til 485 liter. a.

Udseende har ændret sig, også. tegnestue, der er kendt verden over som ved Pininfarina, gør bilen yderst elegant og smukt billede. Bright røde bil "Ferrari" tiltrak øjnene som en magnet. Interiøret var også en succes. Inde, det ser overraskende beskedne, men stilfuldt. Eksperter besluttede at gøre alt i en utraditionel for sig selv en minimalistisk stil. Og det viste sig jeg må sige, ikke dårligt. Instrumentbrættet at få komfortable - der er ikke noget, der kunne distrahere føreren. Bagagehylde på bagerste række har udstedt meget held, for at opnå en funktionel - det kan nemt rumme en temmelig stor kuffert, som også stadig og faste sorte bælter.

Ferrari 612 Scaglietti

Dette er en anden legende i den italienske bekymring. Denne model er blevet implementeret i ryggen af en sports coupe klasse Gran Turismo. Den blev produceret fra 2004. Krop producenter har overholdt den nyeste moderne teknologi, der kun finder anvendelse i fremstillingsprocessen aluminiumlegeringer. Disse cool bil "Ferrari" for at komme rigtig smart. For det første var der en anden landingssystem - 2 + 2. For det andet, mere end 70% af hele kroppen - det er effektdelen. De resterende 20% af den overskydende - er aluminiumpaneler. Det er også interessant, at denne model - den første i hele historien om Ferrari med V12-motor og kroppen, der udelukkende er fremstillet af aluminium.

På de tekniske karakteristika Scaglietti

Med hensyn til kraftenheden, en bil udstyret med den 5,7-liters motor V12-m med forøget kompressionsforhold. Dens magt er 533 hestekræfter! Lidt mere end fire sekunder, du har brug for bilen for at nå hundrede km. Et maksimum er 315 km / t.

I øvrigt er transmissionen installeret på denne model, er det af særlig ordning. Dens navn - Transaksel. Automobil er placeret bag forakslen, og det overfører drejningsmoment til transmission, som interfacer med den bageste gearkasse. Derved opnås den mest optimale vægtfordeling. 54% gives til bagakslen, mens de resterende 46% - foran. Modellen kan udstyres med 6-trins "mekanik" og en anden checkpoint, special. Det er en 6-trins gearkasse, udstyret med elektro-hydraulisk styring af koblingen og skift hastigheder. F1A hun kaldte. Efter navn kan du forstå, at dette checkpoint, når du opretter en teknologi, der anvendes i Formel 1 er blevet anvendt.

Ferrari F430 Spider

Apropos racerbiler, "Ferrari", skal det bemærkes opmærksom på denne model. Det er blevet udgivet siden 2005 til 2010-th. Denne maskine har været fast medlem af væddeløb og, selvfølgelig, Formel 1. Denne model er fundet og et nyt design. Femtakket hjul, stilfulde luftindtag bagskærm, som er blevet integreret i en plastik gennemsigtigt låg, smuk, aerodynamisk kropsform ... Alt dette gjorde at bilen ikke kun hurtig og kraftfuld, men også attraktiv.

Denne maskine har en blød top med elektrisk drev, der udvikler sig i 20 sekunder. Selv bilen temmelig stor (for denne model) bagagerummet - 250 liter. Og det er faktisk meget behageligt inde. Sæder skal bemærkes særlig opmærksomhed - de er utrolig behagelig og har masser af fiksering. generation Bil data var udstyret med 8-cylindrede motorer. Det var en 32-ventilede benzinmotorer, som blev udviklet af virksomheden sammen med den "Maserati", og resultatet var fremragende. 490 "heste", et hundrede - fire sekunder, og den maksimale - 311 km / t. Forbrug, selvfølgelig, en temmelig stor - 13,3 liter på motorvejen og omkring 27 liter - i byen (100 km), men hvis en sådan maskine kræves mindre - det ville være overraskende. Motoren kører, ved den måde, under styring af en 6-trins halvautomatisk gearkasse.

Ferrari FF "Gran Turismo"

Denne model skal bemærkes særlig opmærksomhed. Officielt bilen præsenteret i 2011. I denne model er der to funktioner, der er fundamentalt nyt til gruppen. De ligger i det faktum, at selskabet har besluttet at gennemføre firehjulstræk version af superbil i ryggen af en hatchback.

Jeg har ændret denne model en bil som Ferrari 612 Scaglietti. Den maksimale hastighed er 335 kilometer i timen, og at accelerere til en hundrede, bilen havde brug for lidt mere end 3,5 sekunder. Denne model er placeret som den mest kraftfulde og hurtigste firehjulstræk i verden. Hvor meget koster en bil "Ferrari"? Dens pris er 300 tusind dollars. Omkostningerne er imponerende, men det betaler sig.

Bilen viste sig praktisk - på grund af den firehjulstræk maskine opnås til at foretage sig mere trygge, selv under vanskelige vejrforhold. Selvom sne, regn selv - bilen vil gå perfekt. Desuden er det på denne maskine er udstyret med en naturlig indsugning indsugning motor V12. Dens størrelse er lige så meget som 6,3 liter. Genererer strøm, denne magt enhed i de 660 "heste". En løbende Motoren styres 7-trins robotstyret gearkasse, udstyret med en dobbelt-kobling transmission - samt mange andre biler produceret af denne bekymring. Det samme er installeret på modeller Californien og 458 Italia.

"Ferrari 458 Italien"

Denne maskine blev introduceret til verden i 2009. Dens fabrikanter har skabt til en mid-diagram, skyldes som det er muligt at opnå optimal vægtfordeling på begge akser. Dette køretøj er udviklet i samarbejde med den berømte studie Pininfarina. Interessant, 458 Italia - er den første maskine i programmet af hele gruppen, der er udstyret med motor med direkte indsprøjtning. Og hvad med motoren? Han er så stærk som mange andre Ferrari powertrains. 570 "heste", acceleration til hundreder - 3,4 sekunder, mens den maksimale - 325 km / t. Det er ikke den mest kraftfulde model, men en af de mest spektakulære og, ved den måde, omkostningseffektive. Denne maskine kræver 13,7 liter pr 100 km. Og det er mindre end mange af sine forgængere.

Køretøjer udstyret med uafhængige fjederophæng (front - dobbelt ønskeben og bag - multi-link).

Ferrari F12 Berlinetta

Nu er det nødvendigt at fortælle og om bilen, som er værd 275.000 euro. Dette er den "Gran Turismo" med en 6,3-liters sugemotor. Til dato, den V12 er den mest magtfulde blandt alle produktionen biler, "Ferrari". Motoren er meget mere effektiv end den 599. Hvad med ledelsen? Maskinen er udstyret med en speciel start / stop-system, som hjælper med til at reducere brændstofforbruget i tomgang. På samme måde som på den 458 Italia, FF og nogle andre modeller, er det indstillet 7-trins automatisk PPC "halvautomatisk". Af den måde, denne bil bruger forkortede gear.

Kroppen blev placeret på en aluminiumsramme. Her, ligesom i mange andre maskiner, har udviklerne brugt den tredje generation af diske lavet af kulstof-keramik. Fremragende maskine stabilitet og trækkraft kontrol blev opnået ved monteret på rattet Manettino sæt. I øvrigt har de nye aerodynamiske teknikker blevet endnu implementeret i denne model. Et af de særlige kendetegn ved denne sportsvogn betragtes som den luft passage, den næste på hætten, på siderne af bilen og gennem flankerne. Som et resultat, fastspændingsorganet kraft stiger.

Vehicle ikke billigt udledning. Men den dyreste bil "Ferrari" - SA Aperta. Eksklusiv udgave! Og det koster omkring 520 tusind dollars.

Den seneste nyhed

Og et par ord om denne bil som Ferrari 488. Dette nye produkt blev indført i februar 2015. Luksus, præsentabel, pålidelig, hurtig - bilen imponerede alle. Det har en 670-hk motor, som er den mest magtfulde blandt dem af motorer, der er installeret i den serielle Ferrari biler. Op til hundredvis af model accelererer præcis tre sekunder. Af opdateringer - nye bremser lavet af kulstof-keramik. Plus, har bilfabrikanterne forudsat et aktivt kølesystem, bremsesystem. Denne model er i stand til at overvinde sporet Fiorano i et minut og 23 sekunder. Generelt maskinen var anstændigt - sin attraktive indvendig og udvendig, samt tekniske egenskaber. Dette er en af de dyreste modeller af bekymring. Det koster mere end 275 000 dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.