LovStat og lov

Lægeerklæring 086 / Y: hvordan man får

Lægeerklæring 086 / Jeg har brug for alle, der ønsker at arbejde i et bestemt sted. I øjeblikket (som, ja, i fortiden) for at opnå det vil have til at gennemgå denne medicinske kommission.

Hvor kan jeg få hjælp 086 / U?

Dette kan gøres i næsten enhver offentlig klinik, såvel som i mange private medicinske centre. Det vigtigste er at have institutionen havde en tilladelse til udbud af sådanne tjenester.

Det er værd at bemærke, at fra hvor det er mand, der kører kommissionen, næppe bestemmer det endelige resultat, som vil vise informationen. Forms 086 / jeg fyldte i henhold til visse standarder for Sundhedsministeriet, uanset hvor personen undersøgelsen. Så med hensyn til det resultat, jeg er ligeglad, hvor det vil blive videregivet af Kommissionen.

Henvises 086 / Y: hvad læger og tests er nødvendige?

For at opnå dette certifikat, bliver nødt til at gennemgå en fuld medicinsk kommission. Stadig brug for at passere opredlelonnye test og gennemgå flere instrumentale diagnostiske undersøgelser.

Blandt de fagfolk, der har brug for at besøge, er der følgende:

  • neurolog;
  • kirurg;
  • otolaryngologist;
  • øjenlæge;
  • hud- og kønssygdomme;
  • psykiateren;
  • psykiater;
  • gynækolog (for kvinder);
  • terapeut.

Med hensyn til de diagnostiske tests, bliver du nødt til at passere i det mindste en blodprøve for syfilis, og fælles. I mange henseender specifik liste af diagnostiske tests vil afhænge af, hvilken form for kroniske sygdomme er en mand, og hvad er kravene til sundhed ansøgeren om den fremtidige arbejdsplads. Ud over generel analyse, under alle omstændigheder bliver nødt til at gennemgå mere elektrokardiografi, og sørge for at photofluorogram var "frisk", gennemløbes mindre end et år siden.

neuropathist

Specialisten afgør, om der er en kandidat til en bestemt stilling af neurologiske kontraindikationer til med officielle pligter er specifikke for det. Denne ekspert er ikke så sjældent finder absolutte kontraindikationer til at arbejde på denne eller hin position. De mest almindelige årsager til negativ udfald af provision for en mand er at have haft epilepsi eller flyttes ikke så længe siden, akut hjerneblødning. I tilfælde af epilepsi er det kontraindiceret at arbejde med nogen bevægelige enheder. Med hensyn til den overførte tidligere akut hjerneblødning, her vil alt afhænge af, hvor hårdt ramt de funktionelle evner en person.

kirurg

En masse kontraindikationer for arbejde kan finde denne læge. Først og fremmest taler vi om alle mulige deformiteter af lemmerne. Desuden arbejdet i forbindelse med at løfte tunge byrder, er kontraindiceret hvis en person er til stede brok. Desuden er dokumentet på passage af provision på arbejdet aldrig underskrevet, hvis på tidspunktet for dens realisering personen har nogen som helst akut patologi, der kræver kirurgisk indgreb.

otolaryngologist

Denne læge er specialist i diagnosticering, behandling og forebyggelse af sygdomme, der påvirker hals, strubehoved, ører, næse og bihuler. For øjeblikket kontraindikationer til at arbejde på denne gren af lægevidenskaben er ikke så mange. Som et resultat, at videregive sådanne læger næsten aldrig er nemt. Oftest eksperten kommissionen nægter at underskrive manden i det tilfælde, hvor han har akutte sygdomme otorhinolaryngology profil.

øjenlæge

I tilfælde af arbejde på en bestemt profession kræver et godt syn, modtager du en positiv konklusion fra denne læge kan være et reelt problem. Men hans vigtigste opgave er ikke et forbud mod arbejde og bistand i korrektion af synet på et sådant niveau, at en person kunne arbejde effektivt uden at overtræde sikkerhedsreglerne.

psykiater

Lægeerklæring 086 / I indeholder sjældent positiv konklusion for de patienter, der har nogen som helst psykiatriske sygdomme. Det faktum, at sådanne sygdomme har en betydelig indvirkning på muligheden for en person til at udføre arbejdsopgaver. I så fald, hvis personen aldrig havde stået over for en psykiater, ville han have lige nok til at besvare et par spørgsmål lunger.

ekspert i Narcology

Mange erhverv kræver konstant menneskelig opmærksomhed span og meget ansvarlig tilgang til opfyldelsen af job opgaver. Som et resultat, hvis det er på den konto ved narcologist, den positive konklusion ikke få det. Lægeerklæring 086 / har ofte ikke er underskrevet af mennesker med kronisk alkoholisme, der ønsker at få et ansvarsfuldt job, hvor deres tilstand vil afhænge af sikkerheden for sig selv og andre. Specialisten vil underskrive et certifikat kun hvis personen vil blive fjernet fra registret ved psykiater.

gynækolog

Lægeerklæring 086 / U omfatter besøg for patienten, og specialisten. Selvfølgelig, der kommer for at besøge ham kun nødvendigt at messen køn. De vigtigste kontraindikationer for indretningen at arbejde på den del af lægen er tilstedeværelsen af alvorlig akut gynækologisk patologi, såvel som tilstedeværelse af progressiv malignitet.

terapeut

Et af de vigtigste mennesker, der er involveret i medicinsk kommission om et job, det er terapeuten. Denne læge er involveret i forebyggelse, diagnosticering og behandling af sygdomme tilstrækkeligt bredt profil. De mest almindelige tilfælde, hvor terapeuten er ikke en lægeerklæring underskrevet af 086 / Y, er tilgængeligheden af menneskelige hypertension tredje grad. I dette tilfælde, kan patienten ikke arbejde som chauffør på højden, samt om natten. Hvis en person har astma, er det counter-aktiviteter i forbindelse med kemikalier, samt arbejde med træ.

patolog

Når certifikatet er underskrevet af hver af de eksperter, der er en person, der sendes til denne læge. Han præsenterer den endelige konklusion om gyldigheden af emnet til et bestemt værk. Det er således udelukkende baseret på disse resultater, som blev foretaget af speciallæger. Og kun hvis de er positive, vil det tilsvarende lægeerklæring udstedes. Form 086 / U i færdig form, med alle underskrifter og segl, gives til en fagmand personaleafdelingen på arbejdsstedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.