LovStat og lov

Juridiske fag

Juridiske emner er deltagere i retsforhold, der har gensidige forpligtelser og rettigheder. Som regel er disse to sider. Vidnet og investigator, at køber og sælger - er genstand for retsforhold. Imidlertid besidder multilaterale engagement. For eksempel er alle borgere er retsforhold med andre enheder, og staten som helhed. Samtidig resten af parterne er forpligtet til at respektere menneskerettighederne og de borgerlige rettigheder, ikke at hindre deres gennemførelse.

Varierede og talrige i strukturen af juridiske enheder kan kombineres i to grupper. Så tildeler individuelle og kollektive aspekter af interaktionen. Individuelle emner af retsforhold - er først og fremmest, borgere, udenlandske statsborgere, personer med dobbelt statsborgerskab og statsløse helt. Til kollektive parter bør omfatte staten danne territoriale (by, emner af staten, regioner, valgkredse og andre enheder), befolkningen i disse enheder, organisationer (offentlige foreninger, virksomheder, statslige organer, etc.). Disse er de vigtigste former for juridiske enheder.

Borgerne kan blive parter i forskellige interaktioner. For eksempel, i disse eller andre situationer, de fungerer som emner for arbejdsmarkedsforhold, bolig, ejendom, strafferet, familie og andre.

Mulighed for at deltage i den ene eller den anden bestemmes af interaktionerne af en bestemt funktion. Denne funktion kaldes "personlighed". Dette kriterium er til gengæld består af tre komponenter:

  1. Kapacitet - evnen til at have rettigheder og forpligtelser.
  2. Kapacitet - evne til at realisere kapacitet uafhængig handling fra kommissionen.
  3. Uden for kontrakt - evnen til at bære for deres handlinger lovligt ansvarlige.

En af de vigtigste egenskaber ved den juridiske garanti anses hendes tilstand. Således er de relevante statslige organer forpligtet til at give mulighed for at emnerne for retten til at udøve fuldt og frit, samt opfylde de relevante forpligtelser.

Bemærk at pravosubektnost kendetegnet ved forskellige mængder. Således er mængden af enkelte fag baseret på nationalitet, alder, moral. For eksempel med seksten år kommer ansvaret for alle forbrydelser, fjorten - kun for de mest farlige. Med atten borger kan deltage i afstemningen.

Borgerne i hans tilstand er udstyret med store, sammenlignet med de udlændinge rettigheder. Dette gælder for valget, politiske og andre områder af det offentlige liv.

Hertil kommer, at for folk, der lider af psykisk sygdom, er sat visse begrænsninger. Disse begrænsninger, navnlig omfatte retten til at disponere over ejendom, til at deltage i valget og så videre. På det juridiske beløb har det til en vis grad, og virkningen af køn og borger uddannelse. Alt dette vidner om, at den faktiske juridiske status for alle borgere forskelligt.

For statens territoriale enheder og offentlige juridiske personer og oprettet bestemmelser i de internationale retsakter, forfatningen, andre love.

Mulighed for at deltage i en eller anden interaktioner for regeringsorganer bestemt deres kompetence. Juridisk person i den individuelle iværksættere og organisationer, der udfører erhvervsmæssige, industrielle og andre aktiviteter med relevante statslige registrering skal fastsættes i overensstemmelse med juridisk status.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.