LovStat og lov

Cubas flag, "Lone Star" socialismens i lejren af Demokraterne

For mange lande, et lysende eksempel på frihed og uafhængighed er Cuba. Denne tilstand er placeret på den samme ø i Caribien. Den uofficielle navn på republikkens - Liberty Island.

Uafhængig socialistisk land i Caribien

Mange nationer i verden føler en følelse af misundelse af landet: det er faktisk kun en blandt de demokratiske "søjler" i Nord-, Syd- og Mellemamerika var i stand til at etablere sit eget politiske system. I øjeblikket Cuba er det eneste republik i den vestlige halvkugle, der er styret af socialisme. I parlamentet det største antal pladser, som repræsentanter for den stærkeste og mest talrige af det kommunistiske parti.

Rundt om i verden, den cubanske flag ofte dekorere kontorer og lokaler af mennesker, der er fans af de ideer, som Fidel Castro og Ernesto Che Guevara. Disse mennesker gik på en desperat skridt og besluttede at lede befrielsen bevægelse i sit område, taget til fange af spanierne og amerikanerne. Takket være den konkret støtte af de mennesker og de rigtige prioriteringer og fordeling af kræfter i begyndelsen af det tyvende århundrede i luftrummet over den eponyme ø i Caribien for første gang hejst flag Cuba. Republikken blev en uafhængig og fri tilstand.

Hvad er afbildet på flaget af landet?

Moderne Cuba flag er en rektangulær plade, hvorpå en stor del er besat af vandrette bjælker. Der er i alt fem af dem. Lig i bredden, bliver de malet i to farver af hvid (2 kategorier) og blå (3 kategorier). Den venstre side af flaget tager en ligesidet trekant, der har en rød farve. Baseforbindelserne stykker på den side er lig med længden af flaget. I midten af trekanten er en femtakket stjerne i hvidt. I praktisk talt alle tilfælde (over offentlige bygninger, ambassader ovenfor, under internationale topmøder og t. D.) er Flag anvendes, andelene af længden af siderne, som udgør 7:10.

Historien om forekomst

Som nævnt ovenfor, kan det område af moderne Cuba i lang tid ikke dele indbyrdes amerikanere og spaniere. To stormagter ønskede ikke at indrømme hinanden tidbit. Beliggende på grænsen mellem handelsruter, Cuba var en "nøgle" til den nye verden. I slutningen af det XIX århundrede øen ejet af spanierne. I 1868, befolkningen i landet gået i gang på vejen til revolution. National War gennemført målet er at gøre landet uafhængig og fri for nogen af kolonister. Det var dengang (i 1884) Miguel Tolon, der tjente som redaktør af avisen "Pravda", og kom op med den cubanske flag, billeder af som længe har været de eneste papirbaserede billeder.

Hvad blev sat i sin basis?

Som grundlag for oprettelsen af landets nationale symbol blev brugt af den amerikanske flag, er en uafhængig display, der viser vejen og friheder. Cubanske flag blev hejst for første gang på øen i 1850. Denne begivenhed blev efterfulgt af et mislykket forsøg på at General Lopez gratis nordlige bred af øen ved kolonister. Det var dengang, først lød navnet på banneret - "Lone Star"

I 1902, den cubanske flag, et foto, som præsenteres i artiklen, blev det erklæret officielt, og den eneste banner fra en uafhængig socialistisk stat.

Betydningen af flag og dens elementer

Tre blå vandrette striber på flaget repræsenterer de tre dele af landet den stat, hvor den blev delt af spanierne. Hvide linjer stræber efter at forene disse territorier. Afbilledet på vimpel trekant er lånt fra Masonic bevægelse. Det symboliserer frihed, broderskab og lighed. Den røde farve af figuren repræsenterer blodet udgydt af cubanere i færd med uafhængighed. Stjernen, der blev kendt som "Lone Star" er designet til at oplyse vejen for folk at frihed og en lysere fremtid. Det samme symbol findes på flag den amerikanske stat Texas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.