Hjem og familieUddannelse

Sådan at lære dit barn til at sove i sin vugge. Et par tip

For nylig, mere og mere snak om fordelene ved co-sovende forældre og børn. Dette er især vigtigt for spædbørn. Men dette er en midlertidig foranstaltning, med en alder af børnene har til at sove i deres pladser. Der er ikke nogen perfekt barns genbosættelse strategi i en separat seng. Det hele afhænger af de individuelle karakteristika hos barnet, hans karakter og temperament. Derfor, i dette tilfælde er der ingen præcise datoer. Så, hvordan man kan lære dit barn til at sove i sin vugge?

Det vigtigste - det skal være klar. Og det er ikke hans alder, og mental og fysisk sundhed. Men selv de bør være i stand til at bestemme. Hvilke ændringer skal ske i fysiologiske termer? Dette gælder især for fodring. I løbet af natten barnet ikke skal vågne op oftere end en gang eller to gange. Men det er et valgfrit emne. Mange mødre rapporterer, at deres børn kunne amme op til to år, og stoppede kun gøre det efter flytning til en separat seng.

Det er nødvendigt at være opmærksom på, hvordan barnet sover. Hvis det presses mod en person fra forældrene, er det for tidligt at flytte ind i en separat seng. Det er vigtigt at dit barns helbred. Hvis han vil skære tænder, vil det give problemer. Det er ikke nødvendigt at skabe yderligere stress.

Sådan at lære dit barn til at sove i sin vugge? Tjek hans psykologiske beredskab. Se ham, når han sover. Da han vågner, hvis han er på udkig efter forældrene? Hun begynder at græde? Hvis svaret er negativt, kan det blive flyttet. Hvis barnet begynder at vise en følelse af besiddertrang over ting, betyder det, at være villig til at sove i hendes krybbe. Det er vigtigt at kombinere denne proces med toilet uddannelse eller gå til børnehaven, da situationen dataene forårsage følelsesmæssig ustabilitet.

Butikken, hvor alt sælges til børn under et år, kan du vælge en separat seng. Det vil blive vedlagt specielle søjler, der ikke tillader barnet at komme ud. Dette vil hjælpe med at uddanne dit barn til at sove alene. Meget sværere at flytte ham, når han sover på en seng med forældrene. I denne metode, også har mange fordele, det vigtigste - at lette amning proces. I dette tilfælde kan du købe alt til en barneseng i butikken, du arrangere det. Utvivlsomt, at barnet ønsker at sove i den. Boy, kan du vælge en kaj i form af biler, pigen - med en baldakin. Men styret af den opfattelse af barnet.

Sådan at lære dit barn til at sove i sin vugge? Tal med ham og forklare ham, at han havde et stort og uafhængig. Liste allerede mestrer færdigheder (evnen til at gå, tale, spise selv, og så videre). Understreg, at voksne mennesker sover i deres senge. Spørg nogen fra venner barn allerede har bevæget sig til at sove på en enkelt seng.

Hvad gør man, hvordan man kan lære dit barn til at sove i sin vugge, hvis den første metode ikke gjorde? Udfør særligt ritual. For eksempel læse ham en godnathistorie, eller bare snakke med barnet. Pofantaziruet. Du kan lytte til musik. Det vigtigste - at skabe et barns positiv association med en separat seng.

Forældre ofte begår fejl, når flyttet baby. Den mest almindelige - er en indikation af følelse af skam. Du kan ikke gøre det, i hvert fald ikke skælde barnet. Du behøver ikke opnå dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.