HobbyHåndarbejde

Pindsvin af plastflasker - en værdig haven dekoration

Hvor dejligt pass græsplæner, græsplæner og en lille palisadnichkov dekoreret med finurlige og sjove mundkurve af forskellige dyr! Originale artikler i plastflasker vil gøre ethvert område en livlig og usædvanlig. Det er ude af blade kiggede pindsvin eller lille dam yndefuldt buet svanehals. Og måske i din have eller tid til at leve harer pink svin? Det hele afhænger af fantasi og kyndige hænder. Tja, selvom du har på balkonen bjerg af plastflasker og en masse fritid, så tænke på noget - at gøre!

Kreative ideer

Lad os starte med en simpel: pindsvin af plastflasker kan være meget nyttigt til at passe enhver del af landskabet. Til fremstilling af et hedgehog brug for en plastflaske (den mere areal, er flasken vælges mere) med en aflang hals - det vil næsepartiet. Du kan lave en rektangulær udskæring langs flaske, fyld op hele landet og plante den almindelige græsplæne græs eller blomster, som vil spille rollen som torne. Du kan indsætte over pindsvinet kegler, hvoraf også kommer gode torne. Næseparti pindsvin kan arrangeres som du kan lide: de to halvdele af en ært bør være fint for øjet, hvis deres sorte lak maling, i stedet for næsen kan tage en mørk hætte (brun eller sort).

kort vejledning

Pindsvin af plastflasker vil se mere attraktiv, hvis dens snude at male med akryl maling eller obtyanut Jute. Kun i sådanne tilfælde det vigtigste - vær forsigtig. Arbejdet skal udføres meget omhyggeligt, ellers udseendet af artefakter vil blive forkælet. Og til vores pindsvin ud af plastflasker var mere livlig og original, du kan dekorere det med forskellige frugter nåle, der er så let at lave de samme flasker. For eksempel for at lave et æble er nok til at tage to bunde af flaskerne og sæt den ene ind i den anden, før stikning på en af dem holde sig fra juice eller den sædvanlige kvist. Efter at du har brug for at male et æble rød maling eller akryl maling til at gøre grønt blad af samme farve på plastik, lim det til stokken. Forankring æble på bagsiden af et pindsvin eller med lim, hvis vi i stedet for nåle, kogler, eller blot sætte på græsset, hvis nåle vi "live". Pindsvin af plastflasker klar! Nu kan han blive en værdig ornament af din have eller forstadsområde. Det er værd at bemærke, at dette er også en stor souvenir gave til en elsket.

Forest Garden ideer

Alle andre figurer er lavet af plastikflasker som let. Tag for eksempel en gris. Højdepunkter er de samme som i fremstillingen af Hedgehog - læs flaske (velegnet flaske mælk), skære et rektangulært hul, i hvilket man kan plante blomster, forberede attraktive ansigt. To huller i låget, øjne - sorte perler eller ærter, ører skåret fra flasken, lim dem til hovedet. Sød gris er klar! Ved tilstedeværelse af kunstneriske færdigheder kan være fuldt tegne attraktive ansigt, giver det en livlig følelse.

Vær kreativ

En anden usædvanlig variant af pynt til haven - plastik bier. For en bi, vi har brug for en lille flaske af en volumen på ca. 0,5 liter maling gule og sorte. Paint flaske i gul farve, derefter male sorte striber, næse bier må også være sort. Fra en anden flaske skære to ovale dele - det vil være vingerne, vedhæfte dem til kroppen. Bee er næsten klar. Det er fortsat at tegne eller klippe øjnene fra de resterende flasker, farve dem og vedhæfte antenner, som kan være fremstillet af tråd, indpakning sin præ gule tråd eller skyggen. Nu Fastgør en bi på ryggen reb og hænge det på din favorit træ eller en busk. Hvis disse bier gøre en masse, få et bistade, der organisk passe ind i ethvert websted.

konklusion

Artikler fremstillet af plastflasker - dyr eller insekter - ikke kun dekorere din have, køkkenhave eller en sommerresidens, men også vil give en god stemning for hele dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.