HobbyHåndarbejde

Håndværk til børn 2-3 år: karakteristika beskæftigelse

"Mama, Mama, smotli hvad jeg uchudil mirakel!" - flyver hovedkulds fra børnehave gruppe på tre med skaberen af kunsthåndværk på klar til at møde var kommet til ham mor. Hvor meget glæde og stolthed i øjnene på en baby. Stadig: han skabte sin egne hænder nyt, noget der ikke var der før, og det virkede! Børn kan lide at skabe. Håndværk til barn 2-3 år autographic produktion er meget vigtigt: det er en måde at udtrykke dig som individ, og viden om verden. Og hvis noget pludselig bryder ned (afmonteret legetøj: dukker, forblive uden hænder, og biler uden hjul) - fordi for at gøre noget, du har brug for at vide, hvordan det er indrettet således, at det også er skabelse. Så viden om verden. Med deltagelse af voksne og forældre i særdeleshed, er han kendt hurtigere.

Især små børn

Husk sangen fra børnenes tegneserie funny "Forsigtig abe"? Det kunne ikke være bedre karakterisere de psykologiske karakteristika for dem, der "kom ud af bleer": to treårige mænd. Hyperaktivitet og manglende evne til at koncentrere sig i længere tid på noget bestemt i denne alder - normen. Efter alle de mentale processer til barnet, mens iført en spontan karakter. Derfor, når du planlægger øvelse med din baby, skal du vælge simple håndværk. For børn 2-3 år håndarbejde session bør ikke overstige 15 minutter. Tiden er givet med reserve, fordi koncentrationen af opmærksomhed i denne alder er kun mulig i 3-5 minutter.

Hvad håndværk til barnestole 2-3 år er bedre at vælge?

1. Må ikke kræve at sidde på ét sted i mere end 15 minutter, er vi nødt til at huske en linje fra en sang, der blev nævnt ovenfor, omkring en halv kilo sprængstoffer.

2. Gør det nemt: skelsættende siger om vedholdenhed og arbejde er for tidligt.

3. De, der kan være afsluttet inden for 15 minutter. Pick håndværk, som du har tid til at gøre i løbet af denne tid, så du kan lære et barn at indbringe sagen til enden.

4. Vælg det arbejde indstilling, der vil være interessant for sikker, og det endelige resultat vil blive imponeret over barnet.

5. Udvikling håndværk for børn 2-3 år - ideelt integrerede klasser. Så prøv at kombinere håndværk med udviklingen af tale, logik, selvstændige hjælp færdigheder.

Den væsentligste betingelse være kreativ: gøre arbejdet bør hovedsageligt barn, mor bare fortæller guider.

tegning

Opret mesterværker med hjælp af fingermaling - en spændende aktivitet for din baby. Når et barn lærer ikke blot at forkæle sig selv med maling, men også til at køre en finger hen over papiret, vil hans pen bliver stærkere, give ham tyk (for nemheds skyld) børste. For 2 år foran os, er allerede en dygtig kunstner, den sidste fase af Marani og kom på scenen kalyaki-Malaki og linjer. Du kan trygt fortsætte til tegning af hans pen mænd fra sangen "prik, prik, komma -. Venstre kurve krus" De to og et halvt - tre aar barn kan han trække sine første blæksprutter.

modellering

Alle mødre ved, hvor vigtigt det er at udvikle finmotorik af barnets hænder. Modellering - et af de oplagte muligheder for sine udviklingsaktiviteter klasser. Fastgør barnet til modelleringen af det bedste sted at starte i et år. Først at introducere barnet til materialet til støbning. Ja, ved den måde, er opmærksomme på det optimale valg af den, hvorfra du skal forme med kid håndværk. For et barn 2-3 år med perfekt materiale - dejen. Det kan fremstilles uafhængigt, og kan købes i butikker, der specialiserer sig i at sælge børns produkter. Der kan du købe relaterede produkter til modellering: en kagerulle, stakke, frimærker og forme til at skære figurer.

Således begynder vi klasser på modellering med simple opgaver: at ælte dejen, rulle bolle, knivspids off små stykker af det.

Yderligere lære barnet at rulle dejen kage under anvendelse af en kagerulle, skåret ved hjælp af forme kage figurer (aktivitet kan kombineres med anvendelsen, indsætte tal på arket af pap).

Forbered at indgå i et mønster med et simpelt mønster. Såsom træ, og barnet er glad for at holde bladene på den.

Ved tre år dit barn er helt afgjort ind i rollen som billedhugger og vil være i stand til at forme de almindelige tal på tre eller fire hver for sig gjort dele.

applique

For klasser brug færdige dele, der skal limes, basen og klæbemidlet (ideelt set - en stivelse eller mel pasta). Varianten anvendelse af bladene af træerne, hvis du gør falde håndværk. For børn 2-3 års ansættelse skal udføres i rækkefølge efter stigende kompleksitet.

Den første etape - barnets fortrolighed med klæbestof, dets egenskaber og algoritmen virker: først smøre lim Circuits, så gælder os til papir og presser.

Det er vigtigt, at straks henlede barnets opmærksomhed på, at han holdt en hånd stykke, som smører lim.

Når alle de vanskeligheder Crafts kleyschika afsluttet, kan du gå videre til en mere kreativ proces: forberedelse af sammensætningerne ifølge den forskårne ældre elementer.

teknik

Beskæftigelse er meget nyttigt, fordi der ud over fine motorik af hænder, udvikler rumlig tænkning af barnet. Selvfølgelig er de fleste børn ikke klare rollen som designeren. Men der er altid en mor, far, der vil hjælpe til at gøre noget interessant. Der er færdige kits - håndværk til et barn 2-3 år, gør det muligt at indsamle tal fra flere store dele.

Men du kan undvære dem: at samle en tur kastanjer og kegler og lave en sjov mand. Bare en tur til at holde en uforudset aktivitet.

Til konstruktion af egnede og andre praktiske ting: sammenfiltring af tråden, pap baser af ruller af toiletpapir, alle former for kasser og bokse. Man behøver blot at vise fantasi.

konklusion

I en alder af 2 til 3 år gamle børns tænkning udvikler visuel-effektiv, så det er vigtigt Kreative kunst, hvor barnet får færdigheder håndtering objekter, arbejde, selvbetjening, tale.

De vigtigste ting - glem ikke reglen om, at børn skal kunne lide, hvad han laver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.