HobbyHåndarbejde

Boks til smykker med sine hænder. Simple ideer til dekorationer

Kister og kasser - genstande fra husholdningen, helt fortrolig, men stadig med et strejf af et mysterium. De er meget ofte omtales i litteraturen og eventyr, med en glorie af romantisk "slør" og mystik. De kister blev opbevaret i lang tid de dyreste og vigtige emner, intime og meget personlige, skjule væk fra nysgerrige øjne. Derfor kister dekoreret lys indretning, nogle gange var de kunstværker, ikke mindre værd end deres indhold.

Smukt dekoreret kiste er helt sikkert slående element i den indvendige indretning i enhver stil. I teknikken med decoupage, disse vil dimser dekorere interiøret i stil med "Provence" eller "land" samt klassiske interiør. Du kan dekorere deres porcelæn fragmenter og spejle, byggeri papir, blonder, broderi og satinbånd. For interiør i etniske stil er perfekt egnet kiste trimmet med imiteret pels eller læder. Boks til smykker med hænderne i stil med "Art Deco" dekoreret med satin, brokade eller beaded. Kort sagt, kan den sædvanlige boks til smykker være et kunstværk, lavet med sine egne hænder, og med deltagelse af børn.

Boks til smykker med deres hænder

Et par enkle trin vil hjælpe til at gøre udsmykning simple træ eller plastkasser i udsøgt gave eller favoriserer til boligindretning.

For eksempel kan en smykkeskrin med sine hænder, kantet med pels, fremstillet af en solid, et solidt fundament i form af en kasse af plast eller træ med et hængslet låg på hængslerne. Andet behov: dobbeltklæbende tape, en dåse guld maling, stykker af kunstigt pelsskind med en lille bunke krævede størrelse. Fundamentet pakninger skal slibes let med fint sandpapir på indersiden og dækket med guld maling fra en beholder. Uden for boksen tapetseret pels. For at gøre dette, skåret ud af pels dele, bredde og højde er bredden og højden af kassen med bunden og sidevæggene. Bøder bund- og sidevægge af kassen uden for en bilateral tape over hele overfladen og præcist vedhæfte pels element ved at gøre udskæringer i hvert hjørne i form af rette vinkler. På samme måde tapetseret Skindhue og kiste, der før arbejdet med pels er ønskeligt at fjerne og derefter igen fastgøre på plads.

En anden måde at udsmykning. Kiste til pynt deres hænder kan være fremstillet af pap eller plastkasser, indpakningspapir klistret fast stof. Box-basen uden meget god smøreevne af PVA lim, meget tyk. Pålægge en stort ark indpakningspapir og begynde sin fure, den krølle æglæggende i forskellige retninger. Dæk væg papir og dæksel. Efter limen er tørret alle de resulterende luft bump prikket med en nål, frigiver luft og godt stryges finger papir. Nu, overfladen af kassen dækket med et lag af PVA lim, og efter tørring lim - guld maling. Hvis du ønsker at dekorere coveret, for eksempel, ledning eller fletning, og måske rejst blomster, lavet af den samme indpakningspapir, dette bør ske før farvning guldet. Efter tørring af det første farvelag begynde dekorative behandling. Tag en tør svamp, skrevet på hendes lille sort akryl maling, gnides let hen over papiret eller pap, og derefter farvet med et let tryk i hjørnerne af kassen og lagt på den krølle. Dette skal gøres meget omhyggeligt, næsten rører overfladen af kassen. Løkke gennem en svamp og dekoration på låget. Ved afslutningen af den færdige kiste dække beskyttende lag af akryl lak.

Smykkeskrin træ er meget god leder med indretning i decoupage teknik. Papirklip stikning direkte på træoverflade, eller baseret på præ-overtrukket med to lag akrylmaling i alle farver.

Ved fremstilling af æsken, er det vigtigt at vælge den rigtige fundament for indretningen eller emnet. Hvis du ønsker et objekt lavet med sine egne hænder, det var virkelig elegante og smukke, vælge for dekoration kun stærk, smidig og robust base. Denne betingelse vedrører brugen af hardware - hængsler og håndtag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.