HobbyHåndarbejde

Monokrom broderi - fascinerende håndværk for erfarne og uerfarne mestre.

Korssting - en spændende oplevelse, som ikke begrænser graden af færdighed. Fra gammel tid, vores bedstemødre og oldemor arbejdede mirakler, skabe indviklede mønstre på detaljerne i tøj, dekorere huset med sine egne smukke broderede gardiner, servietter, håndklæder, håndklæder, puder.

Mange traditioner og tendenser i kunsthåndværk beæret og gået i arv fra generation til generation. For eksempel, mønstre i sorte og røde farver, der repræsenterer geometriske figurer (rombeformede og trekantede), elementer af flora og fauna, og symboliserer kærlighed sorg, trist og munter, positiv og negativ.

Monokrom broderi i generel forstand - det er broderi, hvilket udføres i et begrænset udvalg af farver. Ofte - dette er nogle én farve, og det er også muligt at anvende flere nuancer sammen med én vigtigste farve.

Du kan spore følgende typer udstyr:

  • Klassisk monokrom broderi kors. Ordninger for det omfatter i almindelighed én grundlæggende farvenuancer, der kan lukke flere halvtoner. Det giver volumen og dybde til billedet.
  • Monokrom broderi: profilstyring teknik. Kun broderet Oversigten poster. Ofte i ordningen det tilbydes kun delvis ramme af et objekt på samme tid, konturerne er klare. Dette giver gejst til filmen ophidser fantasien, der gør det muligt at tænke gennem en fortsættelse af arbejdet. Denne form for monokrome broderi rangeret som en af de mest enkle. Begyndere kunsthåndværkere værd at prøve deres hånd var med ham.
  • Teknik «skyggesyningsmønstre» (Blekvok). Det kaldes også "sort og hvid". To kontrastfarver skaber et smukt mønster, der understreger billedets skarphed. Dybest set er det at udføre en søm "tilbage nål".

Det er værd at bemærke, at i sin reneste form indsendte slags, selvfølgelig, er der dog kreativ aktivitet er meget vanskeligt at give efter for nogen klar strukturering. needlewomen flyvning af fantasi er altid så fri fra kanoner af dette arbejde, vi ofte ser en kombination af flere typer udstyr på samme tid. For eksempel: «skyggesyningsmønstre» kan tjene som et supplement til den klassiske sorte og hvide broderet arbejde osv

Over tid, skiftende tendenser i præferencer mestrene. Industri produkter til håndarbejde tilbyder nu det bredeste sortiment af farver i tråd i stand til at imponere nogen mestre. Men ... på samme tid, monokrom broderi fastholder sin position. Det ser mere og mere ny teknologi i sine præstationer, fremragende ordning med eksklusive silhuetter. I betragtning af de modetrends for indretning, monokrom broderi kors passer meget ofte godt i projektet designer. Afsluttet så billedet ofte kan ses i high-end caféer og restauranter, komfortable hoteller og, naturligvis, i deres eget hjem. Det er i denne teknik er meget let at variere mellem den klassiske, actionfyldt stil, samt udføre almindeligt elskede abstraktion.

Så de professionelle, som har en monokrom broderi, er som følger: effektiviteten af denne type håndarbejde; evnen til at udføre af erfarne faglærte arbejdere og erfarne spillere. Afhængigt af det valgte mønster antal nuancer, volumen, varierer sværhedsgraden; stilfuldt design. Fremstillet i bestemte farver arbejde passer nemt og harmonisk ind i forskellige interiører og indretning kan være moderne tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.