SundhedPræparater

Næsten stoffet 'Citoflavin': brugsanvisning til patienter

Som vi hele tiden brændende ild. metabolisk brand. Forskellige stoffer optræder permanent oxidation, hvilket resulterer i kroppen opnår et ønsket sæt det til energiformål processer. Nogle gange er det nødvendigt at puste den indre flamme til celler, der er opnået flere ressourcer. Dette kan gøres ved hjælp af "Citoflavin" stof.

Vejledning til brug nævner to vigtigste indikationer for dets anvendelse. Den mest almindelige årsag - en tilstand af iskæmisk hjernevæv og deres konsekvenser hos ældre. I denne situation, i vævet hos kronisk utilstrækkelig oxygen tilføres, så de tilgængelige ressourcer bør anvendes så meget som muligt. "Citoflavin" gør netop dette.

Instruktioner vedrørende anvendelse og nævner andenbehandlingen - asthenic syndrom. Det manifesterer sig som en utilpashed, en person på samme tid let at få træt. Og træthed og dårligt humør til en mand kommer i aften, men hvis dårlig om morgenen, så vil det sandsynligvis, at patienten ikke træthed, og depression.

Hvad er "Citoflavin"? Beskrivelse nævner mindst to former, injicerbar opløsning og klassisk tablet. Men i begge tilfælde inosin er til stede, ravsyre og nikotinamid. Hvad andet er indeholdt i tabletterne "Citoflavin"? Sammensætning fælles - calciumstearat, propylenglycol. Disse stoffer er sjældent allergener.

Hvad er virkningsmekanismen betyder "Citoflavin"? Vejledning til brug, siger, at det øger cellulære respiration, er ilt udnyttes mere effektivt, forbedrer virkningen af antioxidant enzymsystemer. Cellerne forbedrede proteinsyntese, øget nedbrydning af kulhydrater, fedtsyrer hurtigere udnyttet af at tilføre kroppen med energi.

EEG kan ses efter brug af den øgede aktivitet af mange områder i hjernen. En simpel kendsgerning stoffet bogstaveligt fungerer vidundere for dem, der har lidt et slagtilfælde eller lider af åreforkalkning i hjernen. For patienter, der har modtaget "Citoflavin" intravenøst, genvinder ofte bevidsthed. Hvis lægemidlet indføres i de første tolv timer efter et slagtilfælde, vil læsionen være meget mindre end i fravær af indgivelse af lægemidlet. Sandsynligheden for, at en person vil blive handicappet som følge heraf falder markant. Derfor er dette værktøj meget udbredt i arbejdet med patienter, der lider af iskæmi. En anden medicin, som anvendes til at bringe patienten til bevidsthed efter anæstesi. det bruges også i toksikologi til behandling af forgiftning, stoffet er ikke en modgift, men det hjælper kroppens celler til at overleve i kritiske situationer, og derved forbedre deres metaboliske processer.

Forløbet af behandlingen, hvis han er udnævnt i tabletter, ret lange - 25 dage. Hver dag er ordineret, som regel 4 piller, og de bør ikke tages om aftenen, det vil sige, efter 18.00. Det kan tildeles og et andet kursus, men dette er kun muligt i en måned.

Intravenøs "Citoflavin" kun ordineres gennem en pipette, er dosen og indgivelsestidspunktet foreskrevet i nogle tilfælde, betyder en gang brug kun, såsom, når det fjernes fra anæstesi. Men sådanne lange kurser bruger tabletter, som regel ikke sker.

Side Effects "Cytoflavin" er observeret hyppigere hvis lægemidlet er udnævnt intravenøst. Og ofte, det hele er for hurtig administration. Derefter kan du se rødme i huden, feber, ondt og mundtørhed. Disse bivirkninger er ikke værd at være opmærksom, de snart selv er.

Til kontraindiceret "Citoflavin"? Vejledning om anvendelsen siger, at det ikke kan bruges til gravide kvinder. Også med forsigtighed læge vil ordinere dette middel, hvis patienten er i respirator. Sjældent ordinere det for mennesker med lidelser af urinsyre stofskifte. Det er at nægte at acceptere det som patienter med colitis gastrointestinale sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.