FormationSprog

Del dræbte bjørn hud: betydningen af ordsprog, fortolkning

Vi hører ofte: "Du skal ikke sælge bjørnen hud, før man har fanget bjørn." Værdien af denne phraseologism vi normalt kender. Det kan koges ned til, er, at vi ikke skal haste tingene, til at skynde sig at skrive noget i det aktiv, der sætte en mental "daw".

Lær phraseologism

Som med de fleste af de populære visdom, dette Ord lærer tilregnelighed. Det kan koges ned til, at først gøre alt som det skal, og først derefter fejre. Hvis vi ser en tæt analog af ordene i det russiske sprog, ville det være: "Du skal ikke sige" ho "indtil de er udklækket." Derfor bør der gøres alt i tid og sted. Det er grunden til, at sige: "Du må ikke sælge bjørnen hud, før man har fanget bjørnen" Betydning, vi synes, det er klart for både unge og gamle.

Men oprindeligt udtrykket blev opfundet som en instruktion til ung. Efter alt, ungdom er mest tilbøjelige til en række projekt-mongering, hun mener, at tiden har hun en lille bil og lastbil. Tværtimod, modne mennesker foretrækker at leve presserende opgaver og gøremål. Måske fordi de er voksne, og unge, som regel, munter, og hendes hele tiden er nødt til at trække op og siger: "Du skal ikke sælge bjørnen hud, før man har fanget bjørn." Værdien af dette udtryk for de unge, som regel, er det velkendt, så de slår sig ned, men ikke for længe.

Vil du gøre Gud grine, fortælle ham om dine planer

Det er umuligt at gætte noget, fordi livet er uforudsigeligt. Du kan ikke lægge for stor vægt på noget. De forventninger, vi sætter følelser, når den første ikke kom rigtigt, får vi frustrerede. Hvis du ikke håber og ikke forsøge at opdele den dræbte bjørn hud (udtrykket vi revideret lige over), vil der ikke være nogen forstyrrelser.

Varerne af andres forventninger

På internettet kører en artikel, hvor detaljer og endda trættende at beskrive, hvorfor ikke fortælle andre mennesker om dine planer. Den endelige afhandling er dette: den ene skylden bevidsthed.

Vores taler den ulykkelige bevidsthed tager som et fait accompli og ophører med at stimulere kroppen til at nå bestemte mål. Her er det kun forvirrer to ting:

  1. Er vores bevidsthed er så dum, at han ikke kan skelne det muligt fra den virkelige?
  2. Er personen som en helhed er så dum, at han ikke kan forstå, hvor mange ikke sige ordet "halva" i munden, vil ikke blive sødere?

Derfor mener vi, at sagen i et helt andet, og artiklen, som de er nævnt, ren fantasi af forfatterne, og videnskabelige, psykologiske grundlag har ikke.

Når en person fortæller nogen om noget, han syntes at give løfte om at samtalepartneren. Cargo disse løfter presser, den person føler sig utilpas, som om i et bur. Som et resultat, er planerne ikke implementeret. Det er derfor, du skal have tillid folks visdom, som lærer et ordsprog ( "dræbt bjørnens hud"). Betydning phraseologism imprægneret kærlighed til dato. Ikke at hvad det var før i tiden, og ikke til, hvad fremtiden bringer.

"Bray" Heidegger og planer

Et andet scenario og besvare spørgsmålet om, hvorfor mennesker ikke klar over de fleste af de løfter og ideer til livet.

menneskelige søgelys faktisk ikke så vigtigt for ham, og han bare glemmer dem. Livet er hurtig, især i dag, folk normalt ikke huske 90% af hvad de siger. Nu kommunikationen er blevet en af de måder af afslapning. Heidegger kaldte det "observans", dvs. E. Processen med samtalen er værdifuld, men ikke på en god måde, vi holder et vågent øje med sin tråd, mening og indhold, og i en dårlig -. Vi har brug for at "score æter", til at dræbe tid, vi jeg har brug for baggrundsstøj. I disse samtaler, manden blurts ud en masse ting. Den interviewede giver det en overdreven betydning, og taler om deres planer og kan ikke engang huske. Så planerne blev ikke implementeret: a) den person i sidste ende kan ikke klare en belastning på andre folks forventninger og b) udtalte planer for det ikke betyde meget. Resultatet er, at de bedste planer og bygger ikke, men et sådant liv model fås bare en skam. Med andre ord, ikke sælge bjørnen hud, før man har fanget bjørn. Proverbs værdi entydigt.

Hvordan man lærer at leve i nuet?

Buddhister lærer, at hver dag - et lille liv. Bevæbnet med denne ekstremt klog afhandling, for eksempel, at de vidtrækkende planer, er det bedre ikke at bygge i enhver alder. Alle disse mentale konstruktioner er meget nervøs, og ikke tillader personen at leve et normalt liv og løse specifikke problemer. Manden selv er konstant undertrykker fortiden, fremtiden, ude af stand til at nyde den nuværende.

I denne sammenhæng er et meget vigtigt emne for os i afsnittet titel, og svaret er enkelt og kompleks på samme tid. Levende bør være skridt for skridt, efterhånden, ikke i en fart. Livet er sådan, at den afbrydes pludseligt, så der er altid en chance for nogen ikke bliver noget, jeg har ikke tid. Men de planer og den konstante stræben for den fremtidige gift nu. Så behøver for tidligt ikke bjørnens hud dræbt. Betydning justerer ordsprog på menneskers uforgængelige union til stede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.