ForretningIndustri

Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant: information og produkter

Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant er blandt de ti mest moderne virksomheder af ikke-jernholdige metallurgi i verden. Anlægget er byen-dannende selskab, der beskæftiger de fleste af befolkningen i Kyshtym.

Empire of the Demidov

Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant, samt mange industrielle centre i Ural, blev grundlagt i 1757 af Nikita Demidov. Virksomheden blev engageret i støbning jern under det berømte mærke "Gamle Sable", hvis output har været kendt i Europa og meget værdsat. Kyshtym plante var en af de halvtreds industrivirksomheder i Demidov dynasti, der udfoldede sig i Ural med hele bredden og skarpsindighed russisk pioner.

I England, metal Demidov fabrikker blev tagdækning, og i det russiske jernplader lagt ud gulvet i Treenighedskatedralen af Kiev-Pechersk Lavra. Metallet var af så høj kvalitet, at det blev købt i England og Sverige, hvor jernet fremstillingen var national stolthed.

En jern tilfælde Kishtim varede 150 år. I 1873 blev anlægget relateret til bedre produktion i Rusland og Uralbjergene, der var anerkendelse af resultaterne på verdensudstillingen i Wien.

Næste J. Edgar Hoover

I 1809 anlægget blev købt guldminer Lev Rastorguev, efter hans død, han overleveret modtagere. Ifølge koncessionen i 1907, blev zhelezodelny plante købt af det britiske selskab "Urquhart." I tilfælde af fabrikkens aktier køber en hånd og fremtidig amerikanske præsident - Edgar Guver, der arbejdede i nogen tid på fabrikken som ingeniør.

Hoover skabt et aktieselskab Kyshtym minedrift planter, som også har købt aktierne fra Rastorguyeva arvinger. du kan se en bemærkelsesværdig post i de gamle regnskabsbøger på museet KMEZ hvor mange aktier i Ural fabrik ejet Hoover.

Af økonomiske årsager blev en jern tilfældet i 1908 omlagt til en mere rentabel og populære business - raffinering af kobber. Valget var ikke tilfældig, kom den æra af el og øget efterspørgsel efter produktion af kobber.

efter revolutionen

Efter 1917 alle private virksomheder blev nationaliseret. Produkter til den nationale økonomi Kyshtymsky medeelektroliny fabrikken begyndte at producere i 1920. I løbet gik tilbage fra tsaristiske gange barrer, hvoraf er begyndt at gøre Kata kobbertråd.

produktsortiment Udvidelse var mellem 20-30 år. For første gang i historien om Rusland, i 1928, anlægget modtog selen industriel brug og etablerede sin masseproduktion. Begyndelsen af trediverne nævnte opfindelse fremgangsmåde til fremstilling af tellur og implementering af teknologi i virksomheden. Ved fremstilling af glas ruby stjerner over Kreml, i legeringen anvendes selen Kyshtym plante.

I 1937 på virksomheden masseproduktion af kobbersulfat. Under den store patriotiske krig af fremstillede produkter er blevet fokuseret på behovene i fronten. I perioden med genopbygning efter krigen anlægget blev væsentligt udvidet, hvilket er tilladt for 1961 at beherske produktionen af valsede kobberfolie ved elektrolyse, hvilket også skete for første gang i USSR.

Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant oplevet en genfødsel i firserne, da den radikale rekonstruktion af hele produktionsprocessen og hjælpematerialer midler er blevet brugt. Processen blev afsluttet i perioden med perestrojka, i 1995. Ud over ændringer i den industrielle sektor, anlægget var i stand til at bygge en bolig array til de ansatte, øge antallet af medarbejdere.

Ifølge niveauet af udstyr og teknologiske processer, selskabet trådte de ti førende virksomheder, der er repræsenteret af certifikater i overensstemmelse med ISO 9001: 2008. Virksomheden er uafhængig i beslutningsprocesser på mange spørgsmål, Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant, TIN 7413000630.

modernitet

I 2003 erhvervede Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant den russiske Kobber Company. I 2005 har virksomheden holdt en anden rekonstruktion, hvis formål var den anden anode ovn, også designet af det finske selskab Outotec blev bygget og søsat eletroliza butik. De foranstaltninger, der træffes har lov til at øge den årlige produktion af kobber katoder og 120 tusinde tons (kapacitet på 80 tusind. T.).

To år senere, JSC Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant øget produktion af valsetråd ved kontinuerlig støbning. Hvad er det der er fundet en ny amerikansk udstyr SCR 2000. Dette skridt har gjort det muligt at øge produktionen efterspørgslen på det globale og hjemlige rynuke produktion til 100 tusinde tons for året, styrke positionen af KMEZ. I dag er omkring 15% af den valsetråd i Rusland fremstillet af dette selskab.

forretningsstruktur

Kyshtym Kobber Elektrolyt Fabrikken ligger i Chelyabinsk regionen. Antal arbejdsdage personale - 3.400 specialister. Produktionen struktur i virksomheden:

 • Kobber smeltning anlæg, der producerer 112 tusinde tons af færdige produkter om året (kobberanoder).
 • Shop kobber elektrolyse bestående af tre sektioner - elektrolyse kobber (produkt renhed: 99,9%), kobbersulfat produktion, raffinering compartment (outlet guld, sølv guldbarrer, platin og palladium pulver).
 • Shop kobbertråd stang (diameter: 8 mm, tre kvalitetsklasser - A, B, C).
 • Laboratoriet, der omfatter syv kontorer med moderne udstyr.
 • Social beskyttelse sikrer stabil drift af virksomhedens medarbejdere. Anlægget understøtter museet KMEZ, Veterans Rådet, vært for den årlige baseline lægeundersøgelse af alle medarbejdere, fri adgang til sport, en kids lejr, alle medarbejdere kan bruge deres ferie på grundlag af "Travakul". For børn og voksne, kulturelle fritidsaktiviteter, kreativ udvikling er tilgængelig på fabrikken DC metallurger, der beskæftiger klubber, amatør grupper og andre. Mange festivaler og events Noter Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant. Foto rapportering begivenheder pryder de lokale aviser.
 • Økologi. Bevarelse af miljøet leveres opgraderede sikringsordninger -. Filtre, lukket kredsløb vand fremstillingsvirksomhed, støv og gas rengøring installationer mm Alle aktiviteter og udstyr er underlagt overvågning to gange om året. Siden 2000, året Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant indført miljøledelsessystemet standard ISO14000 (internationalt certifikat).

produkter

Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant (KMEZ) producerer hovedsageligt sortiment:

 • Kobber katoder klasse M00k.
 • Kobberstænger tre klasser.
 • Raffineret guld (barre).
 • Raffineret sølv (guldbarrer).
 • Guld bullions 999,9 (vægt - 500 og 1000 gram).
 • Kobbersulfat (I klasse, grad A).
 • Teknisk selen.
 • Reagenser "Kobber" og "Nickel".
 • Kobberfolie.
 • Radiator kobberbånd.
 • Bestik i rustfrit stål apparater, anodiseret jern.

Virksomhedens produkter er købt af russiske virksomheder og udenlandske. For indenlandske behov kræver omkring 500 tusinde tons kobber om året, KMEZ producerer op til 900.000 tons kobber produkter til forskellige formål. De fleste af de eksporteres til Europa, Mellemøsten og andre lande i form af koncentrater, valsetråd anoder. Ædelmetal - guld, sølv og platin produktion KMEZ højt værdsat juvelereres hele verden for kvalitet og renhed.

Forbrugere af produkter og krav

KMEZ gør produktionsorienteret fremstillingssektoren. De største forbrugere er det metallurgiske, værktøjsmaskiner, hardware og andre planter. Faste kunder af produktet er sådanne virksomheder som "Kopeisk reparation-mekanisk anlæg", JSC "Karabashmed", LLC "Introbiznes" og så videre.

Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant bud blev annonceret til køb afgørende råmateriale til deres butikker. I området af interesse omfatter:

 • Materialer, skrot kobberindhold.
 • Kobber koncentrat.
 • Skrot messing, bronze, kobber, affald produktions- og kabler produkter, elektriske motorer mv
 • Ædle metaller i skrot.
 • Mineral, primære og sekundære råmateriale.

Hertil kommer, at holde et tilbud om køb af udstyr, vedligeholdelse af udstyr, forebyggende vedligeholdelse af tekniske anlæg, produktionslinjer og så videre.

Job

Virksomheden udfører omkring 120 aktiviteter, og på hver side kræves af kvalificeret personale, der er underlagt streng udvælgelse på Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant. Ledige stillinger opstår sjældent, fordi personalet er helt afsluttet. Men med jævne personaleafdelingen annoncerede den ledige stilling.

I begyndelsen af sommeren 2017 arbejdere og ingeniører fabrikken er inviteret. Virksomheder kræver dragere (S / N 10 ths.), The ingeniør personale (s / n omkring 27 tusind. Rub.), Managers at fremme produktet (s / n 40 tusind. Rub.), Mekanik reparere udstyr ( s / n 15 tusind. gnide.), kok (s / n 13 tusind. gnide.), samt offentlige Relations specialist (s / n baseret på interviews). Telefon HR KMEZ har på den officielle hjemmeside.

adresse

Kyshtym Kobber Elektrolyt Fabrikken ligger i byen Kyshtym af Chelyabinsk-regionen, uden for Pariserkommunen, i bygning nummer 2. Repræsentation i Chelyabinsk - Street Entusiaster, Bygning 22-1.

Kan findes på Kyshtym Kobber Elektrolyt Plant og kontakte Moskva repræsentationskontor, som findes på: Keramik Street 18 i bygningen nummer 2.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.