HjemlighedHavearbejde

Cherry Black stor: beskrivelsen af sorter, plantning og pleje

Cherry - den foretrukne af mange elskere af lækre og sunde frugt. Fra hendes kok kompot og syltetøj, der bruges til dekoration af retter og tilberede delikate dumplings, ostekager, og et udvalg af kager. Moderne sorter af træ giver de søde frugter, der er sammenlignelige i smag med en sød kirsebær. Især sød kirsebær bær i sort store, men for rigelige høst du behøver at vide om nogle af de vigtigste regler for vedligeholdelse.

Sorte kirsebær sorter med store frugter

Moderne gartnere ofte foretrækker at dyrke kirsebær i hans dacha, overvejer det mindre krævende om betingelserne for frihedsberøvelse. Men opdrættere har formået at bringe den hybride kirsebær, ikke er ringere end hendes smag og udseende. De har en sprede krone og store sorte bær der vejer op til 7 gram. Træer er opdelt i flere grupper, i henhold til vilkårene i modning frugt. I midten af sæsonen kirsebær er Zhukovskaya, Kharitonovs, Shirpotreb sort til sent - Ungdom og Turgenevka til tidligt - Chokolade. Disse er små planter, for det meste op til 4 meter i højden. En anden sort - Sort store, blev avlet af opdrætteren A. Ya Voronchihinoy i Voronezh bær planteskole.. Det blev opnået ved at krydse sorter af kirsebær og Zhukovsky Shirpotreb sort, fordi tilhører de midterste-hybrider.

Beskrivelse af den sort Sort store

Træet står for dens sprede krone pyramideform. Barken af skuddene - en mørkegrøn farve på tønden - grå, ikke knække, svagt ru. Lang skyder lille tykkelse, med store mellemrum. Bladene af en stor størrelse, blanke, mørkegrønne med tænder på kanten. Blomster store, er samlet i blomsterstanden på 2-3 stykker. Kronblade hvide, skiftende til en mørkere nuance på tidspunktet for slutningen af blomstringen. Bær i Cherry Black store runde, der vejer 5-7 g afviger bud saftig kød og en meget sur smag. Knogle bevæger sig let, hvilket letter behandlingen af frugt i fremstillingen af forskellige retter.

Funktioner hybrid

Et karakteristisk træk ved denne sort er højtydende og hurtig modning. Frøplanter begynder at bære frugt i en alder af 6-8 år, udbyttet pr træet er i gennemsnit 20 kg bær. Fordelen ved den store Cherry Black er dens modstandsdygtighed over for frost. Hybrid kan modstå frost til -34 grader, og trådene vil ikke lide af kulden. Sorten kan modstå tørre perioder, hvilket er vigtigt i områder med en uforudsigelig klima. Mangel på fugt har praktisk taget ingen virkning på udbyttet. Black Cherry større anderledes universel anvendelse, og er lige så succesfuldt brugt til at skabe syltetøj eller kompot og til frisk forbrug. Bær kan fryses i fryseren og opbevares i to måneder. På grund af den tidlige dato for frugtsætning så tidligt som i begyndelsen af juli kan du nyde saftige frugter af denne sort.

Ulemperne ved sorter

Den største ulempe ved kirsebær sorter af sort er stor lav modstand mod forskellige svampesygdomme. Hun tolererer ikke overskydende fugt, og ofte inficeret moniliosis eller kirsebær bladplet. Træ lever kun 15 år gammel, med alder rigelige høst falder. På trods af frost, betyder det ikke tåle træk, fordi disse planter er plantet i områder beskyttet mod vinden.

Black Cherry: plantning og vedligeholdelse på åben mark

For at opnå en rigelig høst af bær er vigtigt at vælge det rigtige sted for at plante kirsebær træ. Det skal være godt oplyst og varmet af solen, men i sjældne tilfælde komme op og Penumbra. Det er bedst at plante planten på sydsiden. Det er vigtigt at beskytte sætteplante mod kolde vinde og vælg del, hvor vandet ikke ligger tæt på jordoverfladen. Vælg ikke lavlandet, hvor stillestående vand og smeltet sne. Plantning og pleje af kirsebær på åben mark begynder med udvælgelsen af jorden. Ved sammensætningen af jorden kirsebær fordringsløs, men foretrækker en let lerblandet eller sandet jord. Plantning fremstilles på forhånd ved at lave en pause i mindst første uge af kalk, og derefter blev den organiske gødning, såsom kompost. For 1 m² kræver 400 g kalk og ca. 10 kg kompost.

Den ideelle plantning tid til Cherry Black stor - det tidlige forår. I midten af april, når jorden er varm nok, og knopperne på træerne har endnu ikke haft tid til at blomstre, begynder at grave et hul. Dimensionerne er valgt baseret på plantens rodsystem. Standard bredde er typisk 80 cm, og dybde -. 60 cm fjernet tromle jord blandet med humus, superfosfat, kaliumchlorid og træ aske. I centrum af pierce hul pind at dens øvre del var 40 cm over jorden, er bunddelen af jordblandingen hældes på det og give det en frøplante. Roden hals uddyber ikke, det må være i de 7 cm over overfladen. Så pit hældes den resterende jord, stampet det, og gøre en fordybning rundt om træet for at lette kunstvanding. Under root hældt i en spand vand, jord bioklip opiska, tørv eller humus og krummer slips kimplante til en pind.

Pleje Cherry kimplanter

Pleje klasse sorte kirsebær stort har sine egne nuancer. På grund af den følsomhed over for svampesygdomme har brug for at vande planten forsigtigt, pas på ikke at fylde rodsystemet. Denne hybrid er tørke-resistent, fordi det bedste er ikke nok til at fugte jorden omkring det, end at overdrive det og ødelægge det. Første gang sætteplante vanding efter blomstringen, bidrager samtidig fodring. For det andet - når zavyazhutsya og vokse op en lille smule off. Når den tørre sommer ekstra vanding vil ikke bringe skade på anlægget, fordi det kan øges til 1 hver 2. uge. Per træ mens forbruges 2-3 spande med vand. Hvis vejret er regnfuld, skal træstammer omhyggeligt løsnet til en dybde på 15 cm, pas på ikke at røre ved rødderne. I løbet af sæsonen, udført mindst tre sådanne procedurer. Jorden rundt kirsebærrene skal være regelmæssigt muld.

Funktioner befrugtende og beskæring kirsebærtræ

Form en krone af sorte kirsebær stor et must - denne sort ikke lider fortykkelse og overskydende grene mere end 40 cm skal fjernes regelmæssigt. Hvis skuddene er rettet inde i kronen, fjernes de også. Den voksne træ bevare ikke mere end 10 skelet grene. Regelmæssigt udføre sanitære og fornyelse beskæring. Dette reducerer risikoen for svampesygdomme. Sæsonfisk kirsebær forkortet til 80 cm, om tre hovedgrene. Det følgende år, er den centrale del forkortet med 60 cm, tælle afstanden fra den højeste gren på den første række.

Hvordan til at indsamle en sprudlende høst aronia kirsebær

Cherry Black stor er ikke i stand til at bestøve sig selv, fordi for fremkomsten af frugten den har brug for sorter naboer. De bedste af dem er: Turgenevka, Zhukovsky, Kent. De første frugter begynder at samle på i begyndelsen af juli, uden at vente på den fulde modenhed. Når kirsebærblomster på et træ mørkere, kan du begynde at fjerne dem. Den nemmeste måde at skære penslen nær stilken tilknytning til branchen. Uden stilk kirsebær dårligt opbevaret. Med den rette pleje og regelmæssig gødskning sort Sort stor vil producere op til 20 kg frugt og give sin ejer en tilstrækkelig mængde af kirsebær til udarbejdelse af forskellige retter og bevaring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.