SkønhedHudpleje

Kvinders hemmeligheder: ansigts pleje huden efter 30

Hudpleje i enhver kvindes liv indtager en vigtig plads. Med udgangspunkt i en ung alder, kvinder bruger en vis mængde tid og penge til at pleje deres hud. På et vist tidspunkt i livet (25-30 år), mange føler, at hudpleje efter 30 altid vil være i den samme enkle og uhøjtidelig. Alle historier om rynker, slap hud, pigmentering, "bulldog kinder" og behovet for "plastik" er stadig kun en rædsel.

Desværre, efter tredive års levende sunde situationen ændrer sig. Kvindelige hudlidelse forværres meget hurtigere, end vi gerne ville. For nogle er det signalerede starten på en alvorlig "kæmper": ansigtshuden pleje efter 30 omfatter peeling, mesotherapy, botox, i tid blepharoplasty, og lignende procedurer. Liste over aktiv pleje for en hastigt aldrende hud hver dame kan nemt supplere.

Hvorfor alle de ændringer så hurtigt? Hvorfor hudpleje, især efter 30, ikke giver de forventede resultater? Penge og tid til at tilbringe mere - synlige forbedringer mindre. Paradox.

Faktisk ingen hemmelighed her. I fysiologiske termer, alt er forklarlige: op til 25 år, vores krop vokser og bliver opdateret, alle organer og systemer fungerer "som smurt." Efter femogtyve begynder vi at alder. Nogen hurtigere og mere synlig, nogle ikke så hurtigt. Intensiteten af aldring afhænger af, hvor omhyggeligt vi bruger ressourcer, måle os med naturen. Forestil dig, hvad vores ungdom - en slags lån. Eller det kan "gå" i et par år eller, bevare og formere, at leve "komfortabelt" til en moden alder. Den tidligere start til "formere" - jo mindre vil vi se effekten af alder.

Enhver hud (ung, moden eller fading) kræver ordentlig og tilstrækkelig pleje. Skin Care efter 30 år tyder det daglige udførelse af disse trin:

  • rengøring
  • mad
  • beskyttelse

rengøring

Vores hud - en barriere, der hver dag udsættes for et massivt angreb af miljøet (sol, fugt, støv og lignende). Til denne barriere tjente os længe og se godt for ham at være ordentligt passet. Obligatorisk vask (morgen og aften) og (en gang om ugen) en grundig dyb rengøring er som følger:

  • Morgen vask "magiske terning": vaskes med varmt vand uden sæbe. Tag en isterning og gå igennem det hele overfladen af ansigtet. Så skal du grundigt igen vaskes med varmt vand og gentag proceduren med en isterning. Cube fremstillet ved frysning i form af is fra infusion af urter. Spiseskefuld hakket tørt græs, hæld et glas med kogende vand, lad i 45 minutter. Den resulterende infusion hældes i en støbeform til is og sat i fryseren. Til infusion kan skiftes kamille, lavendel, salvie, kalk farve.
  • Aften vask: at fjerne make-up (jo før - jo bedre). Det anbefales kraftigt at bruge midlerne uden alkohol. Gentag proceduren "magiske terning".
  • Dyb rengøring + peeling: i et vandbad for at smelte 2 spiseskefulde honning. Honning kan bruge alle. Derefter tilsættes en spiseskefuld citronsaft og klid. Den færdige blanding er sat på ansigtet. Venter i 15 minutter, hvorefter masken vaskes af med vand (brug massere bevægelse).

mad

Dette er det næste skridt i hudpleje. Sige, at i dag, hudcremer levere meget - for ikke at tale. En lang liste af "nyttige" til cremen mærket garanterer ikke de forventede resultater.

Meget bedre arbejder folkemusik retsmidler, gennemprøvede gennem århundreder og generationer af vore skønheder. Her er et par:

  • Mash et par (3-4 stk.) Jordbær. Den resulterende masse af jordbær sat på hans hals og ansigt, afvaskes efter en halv time.
  • Rensning af agurk (lige under huden spisekammer af næringsstoffer) ansøge om ansigtet. Så tage dem ud efter tyve minutter. Vask efter indgrebet er ikke nødvendig.

beskyttelse

Det er meget ønskeligt at beskytte huden mod ultraviolet stråling. Tan - det er ikke altid godt for vores hud. Sun og solarium - en af de mest magtfulde destroyere i huden. Forlader hjem, sørg for at bruge produkter med UV-beskyttelse. Der bør lægges særlig vægt på at beskytte huden mod den aggressive kosmetik. Dette er en anden slående faktor.

Intensiv hudpleje efter 30 år bør starte uden tøven - årene går, moden skifter, verden forandrer omkring os. Men en smuk krop og hud er altid unge kvinder fortsat det vigtigste våben i alle aldre. Afslappende søvn, en afbalanceret kost + simple daglige rutiner vil hjælpe din hud forblive ung og smidig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.