SkønhedHudpleje

Sådan slå skæl på dit hoved?

Selv den mest tankevækkende måde kan ødelægge "frost" på skuldrene - skæl. Snesevis af reklamer lover at fri os fra det for evigt ... Men Hvor kommer skæl på hovedet? Hvad er det? Disse og mange andre spørgsmål, vil vores artikel besvare.

Taler videnskabeligt, skæl - det er konsekvenserne af betændelse i huden på grund af en stigning sebum. Tja, i virkeligheden, i daglig tale, skæl - det vil skræl huden i form af hvide flager.

Hvis kløe hoved og skæl syntes, det er ikke altid et tegn på et kosmetisk problem, er det ofte symptomer på sygdomme som psoriasis og seborrhea. I dette tilfælde er det ønskeligt at konsultere en læge.

Under normale forhold hovedbunden bliver opdateret hver måned, med de liderlige skalaer er næsten usynlig. Når denne proces skyldes en eller anden grund er skarpt accelereret, dannet store flager af hudceller - skæl på hovedet. Det er af tre typer: tør, fedtet og kombineret. Behandling udpeger en hudlæge, i overensstemmelse med den medfølgende type.

Stress, problemer med mave-tarmkanalen, endokrine system sygdomme, dårlig kost, mangel på vitamin B, kredsløbslidelser, genetisk disposition, hyppig vask af hovedet og den konstante brug af en hårtørrer - alle faktorer, der fører til det faktum, at vi har en skæl og kløende hovedbund .

Men selv før besøg hos lægen, kan du tage skridt til at bekæmpe sygdommen i sig selv:

 • Stop spise fede, krydret og sød;
 • ikke forsømme fysisk aktivitet;
 • bruge varmt vand til vask af håret;
 • eliminere føntørring eller placere den på en besparende tilstand, hvis anvendelse er nødvendig;
 • tørre hårtørreren mindst 30 cm fra håret.

Sommetider gennemførelsen af disse enkle regler kan redde dig fra at skulle besøge lægen - skæl på hovedet selv vil finde sted!

Der er andre behandlinger for denne sygdom. Det er brugen af særlige shampoo og folkemusik retsmidler.

Medicinsk shampoo varierer i deres virkningsmekanisme på:

 1. Fjerner overskydende talg og begrænse produktionen. De indeholder tjære eller beg - et produkt af forarbejdningen af kul.
 2. Svampedræbende. I strukturen er der ketoconazol, eller Nizoral.
 3. Exfoliant indeholder svovl, selen og zinksalte.
 4. Forstærkende hovedbund omsætning - et nyt design, som omfatter natrium Ichthyol mineraloproteinovye og additiver.

Pick up en shampoo kan kun være en specialist. Behandlingsforløbet varer fra en til flere måneder.

Traditionel medicin har heller ikke tilsidesat sådanne problemer som skæl på hovedet. Her er nogle tips af vores bedstemødre, for at hjælpe i kampen for et sundt hår:

 • To gange om ugen, gnide en tinktur af calendula ind i hovedbunden, dække med et håndklæde i en halv time, derefter skylles håret med varmt vand.
 • Nyttige halv times maske af yoghurt eller kefir. Derefter skylles hoved liter varmt vand og fortyndet spiseskefuld tør sennep.
 • En blanding af en del burre eller ricinusolie, og ti - alkohol tinktur af calendula. To gange, gnid det ind i hovedbunden dagligt.
 • Effektivt hjælper og løg saft med vodka - gnid denne blanding i en halv time før vask hårrødderne.

Vær smuk! For at kunne pleje deres hår, fordi ethvert problem er lettere at forebygge end at helbrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.