SundhedKosttilskud og vitaminer

Kapsler "shatavari": anmeldelser. "Shatavari": ansøgning, beskrivelse, pris

Det stof "shatavari" er rettelig betragtes som en af de mest effektive og nyder stor popularitet tonika, der er til gavn for det kvindelige reproduktive system. Det anvendes i alle aldre til at løse en bred vifte af problemer, fra ufrugtbarhed og sygdomme i amning op til alle mulige misbrug i intimsfæren og inden for seksuelle relationer.

Kapsler "shatavari": beskrivelse af lægemidlet

Bogstaveligt "shatavari" betyder "at have hundrede mænd." Men plantebaseret afhjælpe ofte brugt til behandling af barnløshed og normalisering af reproduktive funktioner.

Det bemærkes, at regelmæssig brug det forbedrer muligheden for undfangelsen, hvilket giver en positiv effekt på æg og øge deres evne til at befrugte. Dog kan stoffet på grundlag af denne plante bruges ikke kun til kvinder, men også til mænd. Anmeldelser ( "shatavari" - ganske populært middel i udlandet) tyder på, at brugen stof mandlige publikum også kunne vise et positivt resultat.

Indikationer

Yderligere lidelser, hvor viser modtagelse "shatavari" tabletter, som følger:

  • svækkelse af de funktioner i den kvindelige reproduktive system, hvor agenten er tildelt oftere;
  • ufrugtbarhed;
  • manglende lyst;
  • den før indtræden af menopause og overgangsalder selve periode;
  • manifestation af PMS og smerte.

Endvidere kan præparatet anvendes som et supplement i behandling af diarré, dysenteri, mavesår, hyperaciditet, dehydrering, pulmonale bylder, blod opkastning, hoste. BAD "shatavari" modtaget meget positive anmeldelser, folk taler om en meget høj effektivitet og sikkerhed af værktøjet. Det er tildelt en rehabiliteringen efter tidligere kræft, herpes infektioner, recidiverende feber, osv

Effekter af lægemidlet "shatavari" på kroppen

Den virkning, som har midler på den menneskelige krop, kan kaldes en kompleks og meget aktiv. Den er baseret på planten, siden oldtiden, kendt for sin foryngende og toning effekt. Ligesom ashwagandha mænd shatavari gavnlig for kvinder, forlænger ungdom og forbedre arbejdet i den kvindelige reproduktive system.

Shatavari (responser fortælle os om en række nyttige egenskaber af planten) kan bringe den ønskede virkning, eller anvendes som en yderligere, supplement i lungesygdomme, mavesår, colitis, nyrelidelser, etc. Nogle hjertesygdomme er lettere at behandle. Særlige alkaloid asparagin findes i sammensætningen af planter, øger minutvolumen og reducerer hjertefrekvens, reducerer blodtrykket. Bioflavonoider forhindre skader på cellemembraner. Oprensning af organismen og metabolisk acceleration hjælper til at forynge og opdatere selve cellerne.

Skyldes, at planteekstraktet kan bidrage til at bevare væske i kroppen, shatavari udbredt i diarré og dysenteri. På denne måde er det muligt at undgå dehydrering og udskillelse af næringsstoffer.

Anvendelse af infertilitet

Sandsynligvis den mest almindeligt anvendte stof i kvinder "shatavari" barnløshed. Anmeldelser siger det er om det. Det er ingen hemmelighed, at barnløshed er et afgørende spørgsmål i sættet af messen køn. Det bør dog være opmærksom på, at de tillægspræmier "shatavari" barnløshed, anmeldelser af hvilket er meget positivt, er kun i stand til let øge chancerne for undfangelsen.

Hvis patienten lider af en række sygdomme, der forhindrer en graviditet, så forventer et mirakel fra forberedelsen af plante-baserede er simpelthen ikke det værd. Det aktive stof er kun i stand til at stimulere processen, men løser ikke problemet, som kræver operation eller anden indgriben.

Brug i overgangsalderen

Under overgangsalderen, kan mange kvinder tildeles kapslen "shatavari". Anmeldelser rapporterer deres evne til at lindre tilstanden af damerne. Efter alt, i sammensætningen af kapslerne indeholder kvindelige hormoner, der tjener som en form for støtte på et tidspunkt i livet, hvor deres naturlige produktion af noget reduceret.

Således er det muligt at eliminere nogle af de symptomer forbundet med overgangsalderen, og forlænge ungdommen.

Anvendelse for at øge laktation

Som anført i de anmeldelser, "shatavari" - et stof, der kan løse problemerne med amning. Du kan høre en masse positive udtalelser om emnet. Mange glade mødre urtemedicin virkelig hjalp med at bringe op babyen på egen hånd, uden at ty til brugen af særlige midler og blandinger. Årsagen er alle de samme tilstedeværelsen af hormoner, ikke kun ansvarlig for opfyldelse af grundlæggende reproduktive funktion, men også for kroppens produktion af den nyligt gjort modermælk.

Hertil kommer, at planteekstrakt hjælper til at rense blodet, den samlede styrkelse af kroppen, hæve tonen osv

Overtrædelse af cyklussen og inhibering af funktionen af det kvindelige forplantningssystem

Ofte anmeldelser ( "shatavari" - et stof, der virkelig siger meget) fortælle os om anvendelsen af midlerne for at behandle en række sygdomme. Men ved hjælp af dette tilsætningsstof, kan du slippe af med sådanne problemer, som en krænkelse af cyklus, smerte og dårligt helbred i de kritiske dage. Det stof reducerer risikoen for fibromer og udvikling af mastitis. Hvis patienten har en historie med kirurgi involverer fjernelse af livmoderen eller æggestokke, regelmæssig indtagelse af kapsler med til at forbedre den kvindelige sundhed og kan administreres sammen med en fælles hormonbehandling.

Brug i kosmetologi: anmeldelser

"Shatavari" - en virkelig unikt værktøj, som bruges selv i kosmetik. Effekt af lægemidlet er i en række gavnlige virkninger, har på hud og hår:

  • antioxidanter inkluderet i ekstrakten, oprenset og forynge huden, har en styrkende effekt oxygen til cellerne, forbedre teint;
  • nærende og beroligende virkning hjælper til at klare aldersrelaterede ændringer, huden glattes og strammes, lindrer irritation;
  • mindre skader og sår regenereret hurtigere på grund af den naturlige bonding effekt;
  • vigtig proces - fugt fastholdelse, er det den mest værdifulde ejendom shatavari i kosmetologi; på grund af sine unikke egenskaber betyder stand til at forhindre tørhed og rynker, nære og fugte huden, giver det en sund farve og glans.

Det er tilstrækkeligt at tage shatavari pulver, som gennemgår bevis for dens effektivitet, i den generelle ordning, svarende forebyggelse.

Kontraindikationer

På trods af, at der i almindelighed modtagelse af dette stof er begrundet, og er forholdsvis sikker, er der nogle begrænsninger i brugen af naturlægemidler kosttilskud "shatavari". Ofte irrationel tager stoffet medfører en reduktion i effektivitet eller gør manglen på nogen positiv effekt af shatavari ekstrakt. Negative anmeldelser er for det meste forbundet med dette aspekt.

Således bør man ikke bruge stoffet uden at konsultere en læge. Uacceptabel og selvmedicinering uden at etablere en præcis diagnose. Dette tilsætningsstof kan betragtes kun som hjælpekomponent, genoprettende og tonic. Brug kun "shatavari" lægemiddel til behandling af alvorlige gynækologiske og andre lidelser upraktisk.

Blandt de indlysende kontraindikationer for kan skelne individuelle intolerance og allergisk reaktion af bestanddele i blomster sammensætning til forberedelse. For høje niveauer af østrogen i kvindens krop, høj Ama er også en hindring for modtagelse af shatavari ekstrakt. Anmeldelser læger siger, at til dette formål forstås en patient kræver forudgående undersøgelse for at fastslå årsagen til sygdommen og til at etablere gyldigheden af modtagelse.

bivirkninger

Bivirkninger fra anvendelsen af vegetabilske stoffer er enten ingen eller meget mild. Ikke udelukket særhed komponenter. Imidlertid har alle betingelser, der truer liv og sundhed af patienten, for den tid af brug af tilsætningsstoffet ikke blevet afsløret.

Dette giver mulighed for brug af kosttilskud uden frygt for patientens helbred. Han vil ikke forårsage nogen skade, selv ved langvarig brug af lægemidlet "shatavari". Negative anmeldelser, men er også tilgængelig. Og det er ganske forståeligt. I nogle tilfælde, en positiv effekt af brugen af komponenter, der ikke blot overholdes. Dette kan forklares som besværet med forberedelse behandling, i dette særlige tilfælde, og fejl i modtagende eller uregelmæssige påføringsmiddel. Så før du begynder at tage, bør du omhyggeligt læse vejledningen og læse anmærkningen til lægemidlet.

Metoder for anvendelse

Et af de vigtigste spørgsmål af interesse for patienter, der har besluttet at begynde at tage kosttilskud "shatavari" - program. Anmeldelser fortæller os, at ikke alle af køberne har mindst en idé om, hvordan det skal anvende dette værktøj og eventuelle restriktioner at overholde.

At modtage en profylaktisk administreret en kapsel 20 minutter før måltider. Kosttilskud bør tages med en tilstrækkelig mængde af varmt vand. Varighed af kurset er omkring tyve dage efterfulgt af en ti-dages pause til at gøre. Gentag det kursus, du har brug for mindst tre gange for at opnå den ønskede virkning.

For at modtage for at fjerne inflammation og visse sygdomme ordineret to kapsler "shatavari" i 20 minutter før et måltid. Tag 2-3 gange om dagen med kogt vand eller mælk. Du kan tilføje honning i varm mælk eller ghee.

Til behandling af barnløshed tage 2-3 kapsler BUD per dag, før måltider. Bør drikke deres mælk med et par safran støvdragere.

Unge piger til at normalisere eller for at stimulere begyndelsen af menstruationscyklus bør tage midler én kapsel to gange dagligt. Drik mælk eller vand.

På trods af den forholdsvis høje effektivitet "shatavari" (Himalaya), kan om narkotika anmeldelser findes anderledes. Ikke altid brugen af denne BUD bringer det ønskede resultat. Endvidere er midlet ikke en kur og kan ikke erstatte hormonbehandling eller modtager de stærkeste antibiotika, som er vist i et antal inflammatoriske sygdomme.

Er tilladt at supplere den tildelte behandling læge ved hjælp af dette værktøj. Du skal dog være sikker på at sætte på en professionel omdømme. Anvendelsen af kosttilskud og andre midler, herunder vegetabilsk oprindelse, samtidig med de vigtigste terapi er i stand til at reducere effektiviteten af visse lægemidler, og undertiden forbedre deres indsats.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.