BilerBiler

"Mercedes-Benz GL 500": en bedømmelse, specifikationer

"Mercedes GL 500" - en bil Stuttgart produktion, som er specielt designet til amerikanske købere. Det er til det amerikanske marked. Præsentationen af bilen fandt sted i 2006 i Nordamerika. Faktisk var det planen, at denne maskine vil erstatte "Gelendvagenu", men det berømte G-klasse blev besluttet at fortsætte sagen. Nyhed midten af 2000'erne byggede en "Mercedes ML" på den udvidede platform, og vi har fået en meget speciel bil.

Kort om modellen

Således kroppen af dette store SUV modtaget indeks H164. Model GL 500 er blevet mere fremtrædende "fem hundrede". Denne maskine er speciel og unik. Hvis vi sammenligner det med sine forgængere, hvilket er hvad ML biler, det er længere end det med så meget som 308 mm, op til 2,5 centimeter, og akselafstanden er større end 160 mm. Den første model har gennemgået en ansigtsløftning i 2012.

Hvad med det ydre? Den forreste kofanger har en indbygget kørelys. "Fog", udviklerne har besluttet at flytte til lampen kroppen, hvilket er en temmelig praktisk løsning. Den mest kraftfulde version (samme model GL 500) er kendetegnet ved tre vandrette striber på grillen. Andre, lidt svagere udgave, har to tværgående. Den nederste del af bilen har dekorationer i form af metal pads. Det samme er på randen af bagage. Det er vigtigt at vide, at selv basisversionen er udstyret med bi-xenon "blinklys". Den mest tilgængelige version af SUV krop H164 står på 18-tommer "casting", men der er også versioner i 19, 20 og 21 inches, hhv.

interiør

Nu - et par ord om det indre af bilen som Mercedes GL 500. Denne indretning kan ses ikke hver SUV. Perforeret læder på sæderne, frontpanelet, dækkede den er udstyret med opvarmede og endda ventilerede sæder ... Det er kun de små detaljer har gjort det klart, at de designere og udviklere af Stuttgart interesse for virksomheden kom som sædvanlig, med hele ansvaret og alvor.

Om fremsendelse tunnel er ikke pyntet traditionel gearstang - det er placeret på ratstammen, som er meget uamerikansk. Kanalerne placeret på frontpanelet, kendetegnet ved en cirkulær form, som giver rock-ML modeller. Generelt inde det ser meget rig. Mercedes GL 500 ser ud på indersiden og ydersiden, som det er nødvendigt - rig, luksuriøs og stilfuld.

Systemer og udstyr

Ikke overraskende, i en bil, som GL 500 4 MATIC, på det højeste niveau af udvikling af sikkerhed. Hun er ansvarlig for et system som Pre-Safe. Det holder kontrol over vejen og på det forhold, at det sker ved deres radar. Hvis køretøjet indser, at nu, sandsynligvis, vil der være en kollision, strammer systemet automatisk sikkerhedsseler og genopbygger de forreste pladser i den sikreste mulige position. Også lukke vinduet. Det er interessant, at dette system for første gang testet på en sedan S-Class.

Der er en anden, separat funktion. På grund af det er reduceret til et minimum risikoen for passagererne ved ankomsten til bilen bagved. Dette system kaldes Nec-Pro. På grund af hendes bageste nakkestøtter automatisk genopbygget ved anslag i en mere sikker position.

funktionalitet

Således fortsatte den ovennævnte emne startede, skal det bemærkes, at de syv-sæders kabine også er udstyret med gardinairbags - og for hver af de tre rækker af sæder. Der er også en 4-zone klimaanlæg. Med dette system kan du justere luftfugtighed og temperatur i nogen del af denne model. Midterkonsollen (direkte under klimakontrolenheden) ses enhed ved hjælp af hvilken luften suspension kontrol.

Hvis en person sidder på anden række, kan det se, at ryggen af forsæderne er trimmet med plast. Og alle gjort så omhyggeligt som muligt - øjet fryder sig. Selv om mange plast, selv om kvaliteten ikke er opfyldt.

Af den måde, taget hen over hovedet på de passagerer og chaufføren GL 500 4MATIC panorama. Den anden og tredje række af sæder kan foldes ved hjælp af aktuatoren. Takket være ham, kan du åbne og bagage dækning. I den situation, hvis den tredje komplekse tal, mens mængden af stammen er så meget som 2300 liter. Og det er imponerende!

tekniske egenskaber

Det er, hvad du har brug for at fortælle så detaljeret som muligt. Bil Mercedes-Benz GL 500 har en temmelig kraftig ydelse. Første er denne model udstyret med en 7-trins "automatisk", og Airmatic luftaffjedring, som er i normal drift hæver kroppen af denne kraftfulde SUV til 217 mm. Men hvis føreren bevæger sig langs vejen ved hastigheder på over 140 kilometer i timen, at maskinen er 1,5 centimeter, som det var, "sidde ned." Men dette er ikke et minus. Tværtimod denne ændring bidrager til bedre håndtering og stabilitet af bilen på vejen. Og alt sammen fordi tyngdepunktet sænkes.

Det er den maksimale afstand - det er 307 mm. Denne indikator er observeret i den øvre position. I et sådant tilfælde ville det være urolig SUV ford, hvis dybde vil være for eksempel 60 centimeter. Men! Bevægelse med hævet til den maksimale suspension er kun mulig ved et maksimum på 20 km. Og så snart højhastigheds-line-driver er overvundet, vil bilen selv falde automatisk. Desuden kan chassiset justere ikke blot stivhed, men også høj.

drev

Så denne "Mercedes" meget gode resultater. GL 500 er anderledes, først og fremmest, permanent firehjulstræk 4MATIC. Takket være hende, er 45 procent af momentet fordeles til forakslen. De resterende 55% - på bagsiden. Men med alt dette, kan du ikke "skylden" i baghjulstræk SUV karakter. Hele essensen ligger i det faktum, at systemet fordeler trækkraften straks "kaster" momentet til hjulene, så snart der er skred eller trækkes tabt med internettet. Generelt ganske funktionelt.

Detaljer du behøver at vide

Så, nu mere vigtige nuancer. Under hætten af GL 500 værd af V-formede 8-cylindret benzinmotor, der laver strøm på 388 hestekræfter. Drejningsmoment indikator er H ∙ 530 m. Op til hundredvis af SUV accelererer i 6,5 sekunder. Og den maksimale hastighed er 240 kilometer i timen - et fremragende resultat for sådan en overdimensioneret køretøj.

Brændstofforbrug behager - kun 13,3 liter per hundrede kilometer. I dette tilfælde brændstoftanken kapacitet er lig med et hundrede liter.

Den egenvægten på bilen er 2.445 kg - ikke dårligt, meget beskedne vægt for off-road tysk bil.

Det er interessant, at maskinen i form af teknisk og high-speed performance er langt overlegen i forhold til sine konkurrenter. Blandt dem, QX56 Infiniti, Lexus den LX570 og Nissan Patrol - i almindelighed, er det også godt, godt samlet model. Men i forhold til dem, "Mercedes" vinder klart. Det er kendetegnet ved en sikker ride, fremragende manøvredygtighed, håndtering, bærer en stærk uafhængigt organ og chassis.

udgifter til

Og endelig, en ting mere, der er værd at vide om bilen GL 500. Prisen - det er hvad det handler om. Det er temmelig stort, det kan forstås. Forvent ikke, at en kraftig SUV med disse egenskaber ville være værd et par hundrede tusinde. Nej, prisen på bilen "Mercedes GL 500", udgivet i 2013, vil være cirka fire og en halv million rubler. Og dette - bilen er i fremragende stand, både hvad angår indvendige og udvendige, samt med hensyn til teknologi og udstyr. Plus, en lille køre - i et par titusinder. Og, selvfølgelig, med en maksimal bundt.

Og hvis du ønsker at blive ejer af de nye elementer i 2015, som endnu ikke har været en enkelt vært, du nødt til at give rækkefølgen af 6.5-7 millioner rubler. Men vi må indrømme, at denne luksus SUV Stuttgart er værd sin pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.