ModeTøj

Hvordan vælger vinterstøvler

Køb af vinterstøvler - er altid en begivenhed. Bortset fra det faktum, at for at købe vinterstøvler meget spændende, deres valg - det er også et stort ansvar, da denne overtagelse er ikke billig, og om hvad de er, afhænger ikke kun udseende, men ofte sundhed, så dette køb Det bør tage et nærmere kig så meget som muligt. Måske, nogle gange giver det mening at give fortrinsret til ikke at være den smukkeste og moderigtige og mere praktiske modeller - faktisk, afhængigt af hvordan de vinter læderstøvler er komfortabel og sikker, afhænger meget.

Det vigtigste spørgsmål, når de køber vinterstøvler - det er et spørgsmål om bekvemmelighed. Traditionelt bør vinter sko ikke har en høj hæl, da der i de tilfælde, hvor du er nødt til at rejse til fods på en glat overflade, høj hæl eller platform kan bidrage til skade: de ikke kun reducere stabiliteten af slip, men også kan fremme brud på anklen eller forskydninger i hvis foden er skruet op. Selvfølgelig, vinterstøvler med høje hæle - det er meget smukt, men de er gode til de tilfælde, hvor der er en tro på, at du er i dem vil ikke være en masse gå på urensede fortove, såvel som vi kender det i vores tid være sikker på ikke. Det betyder, støvler på høje hæle bør ikke købe som den primære par vinter sko, men har begrænset anvendelse af disse kan være meget godt. I andre tilfælde er det nødvendigt at give fortrinsret til par på gennemsnitlig stabil hæl, lille platform, og bedst af alt - på en flad sål. I tilfælde, hvis du stadig foretrækker sko med hæle, bør du vælge den ene med hælene fastgøres meget trygt, eller som et resultat af at glide, kan de nemt i stykker eller bliver løs, og sko vil være håbløst forkælet, for ikke at nævne, hvor det farlige for helbredet.

Som med det ene, er det vigtigt at det er af et skridsikkert materiale, eller ville have en skridsikker behandling. Det kan være alle mulige hak, beskyttere og andre typer af dyb relief mønster af sålen. Det er også meget vigtigt, at de eneste vinterstøvler var tyk nok til mindst polusantimetrovoy tykkelse, ellers vil det fryse og ingen pels vil ikke redde situationen.

Naturligvis på vores breddegrader, er det nødvendigt at vælge vinterstøvler med naturlig pels eller om moderne varmeapparater, da de fleste syntetiske materialer, især billige, simpelthen ude af stand til at modstå selv et medium temperatur og en lang stående ved busstoppestedet i den bitre kulde kan forårsage forfrysninger så at spare på materialer vinterstøvler du bør ikke unødigt. Også for at holde varmen er meget vigtigt, at skoen var ikke tæt: Hvis støvler sidder ryg mod ryg, er det ikke nødvendigt at håbe, at han i færd med sokker strakt - det er usandsynligt og efteråret sko, og for vinteren og ikke realistisk. Men selv på det tidspunkt, når han gør, kan du tjene en masse problemer med benene, fra hård hud og efterbehandling problemer med led og forfrysninger.

På baggrund af alle ovenstående utroligt tilfreds med det faktum, at mode vinter støvler 2011 året er i overensstemmelse med alle disse krav: Nu skoen mode hovedtendensen er tilbageholdenhed og kortfattethed, så denne vinter mode klassiske vinterstøvler, er hvad de er vant til at se nogen generation af fashionistas. Dette er primært støvler fremstillet af naturlige materialer af klassiske naturlige farver, en temmelig tykke såler og hæle eller støvler stabile med meget lidt hæl-lignende hær. Nuværende højde af toppene - stadig er ved eller over knæet, kan den samme bredde være enhver, så længe ingen dannelse af folder - i år er afgørende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.