ModeTøj

Typer af hætter og deres navne

Moderigtigt og elegant garderobe kan ikke undvære hovedbeklædning. Evnen til at vælge den rigtige hat til den ene eller anden måde - en stor kunst.

Headdress - en delikat sag

En sag kendes fra livet i den berømte skuespiller Aleksandra Vertinskogo, da han beordrede en meget god tysk skrædder pels. Det viste sig fremragende. Det sad som en handske, held fremhæve den statelige figur af kunden. Upåklagelig smag og sans for stil talentfulde kunstner fortalte ham, at hovedbeklædning skal svare til arten af de krydsbundne ting, men uanset hvor plagede Alexander, var det umuligt at samle den op. Selv forsøgt at ændre pelsen. Alle de samme, det omfattede noget ikke passede. I sidste ende, af hensyn til en joke, et eksempel på en officer kasket. Og lo og beskue, fik vi en perfekt harmonisk ensemble. Det viste sig en skrædder med speciale i uniformer til hæren, og den militære kavaj godt kun med hætter.

I virkeligheden, i en situation til en eksisterende garderobe, ikke at forglemme at tage hensyn til den personlige fremtræden, skal du vælge en hat er ikke let. I denne artikel vil vi tale om de forskellige typer af hætter og forhåbentlig vil medvirke til udviklingen af videnskab læsefærdigheder og forberedelse af komplette billeder.

Universal hatte

Liste over de populære typer af hatte er ikke så svært. I modsætning til hatte, kan de tælles på fingrene. En masse synonymer, der betegner den samme hovedbeklædning. Lad os se, hvad der er den aktuelle dato slags hætter og deres navne.

Vi hører ofte eller mødes i mode sider af magasiner sådanne ord: Huer, hakker, en bunke, en Kosak cap, garnison cap, ambassadør, elefanthue, rørholder, Astrakhan hat, øreklapper, malakhai, Kubanka, kalot, fez, tjørn, cap, kasket, Cloche , budonnovka, slauch, Goldeneye, Treukhov, bombefly, pelsjæger, Kubanka, Treukhov, kalot, så den cap, Panama, bedstemor (på brevet stress "y"), cap-tørklæde, kasket, osv Alt dette - .. titel hætter . Og alle af dem er blot variationer af fire-fem modeller af hatte, opfundet for lang tid siden.

Moderne designere til at skabe nye kollektioner konstant henvender sig til historisk kostume. Klassiske hætter gennemgå forskellige, undertiden radikale ændringer. De vises og forsvinder visirer, klapper og bånd af, skiftende former og metoder til drapering kronen. Er konstante eksperimenter med materialerne.

baret

Beret - en moderne russisk navn huen, og i Skotland kaldes Tam O'shanter eller Tam. Og hans kasket, og TEM - en hovedbeklædning til at passe stramt til hovedet bandet og gratis high-kronet, er en hel cirkel eller tværbundet i en cirkel kiler. Klassisk Tam O'shanter lavet af fine uld skotskternet stof. En uundværlig del - pompon på toppen. Cap - ofte monotone hætte af grov klud. I tidligere tider, dandies pyntet det med blomster, knapper, dekorative stifter, og så videre.

Tager lang tid er blevet fast inventar i både mandlige og kvindelige garderobe. Baretter - lederen af militær kjole. I vores land, i 2005, de helt erstattet hætten.

På et tidspunkt blev baretter lavet af naturlige pels, hvilket giver produktet stivhed og statisk. Dette blev opnået på grund af den tætte indvendige dæksel af drapere. Nu pels baretter var igen blødt og bøjeligt. For nylig slags strikkede caps genopfyldes baretter henvist fra snoet pelsstrimmel.

De mange forskellige hætter

Nogle mennesker helt afvise hatte, siger, at de ikke kan lide hatte. Disse ord skjuler ofte den manglende evne til at vælge og bære dem ordentligt. Dette er uheldigt, fordi hovedet - noget, som vi ser først. Winter, frost, barhovedet walking er farlig - du kan blive syg, og håret er meget forkælet af tør luft og ekstreme temperaturer.

Med den aktive uvilje mod at købe en hat, kan hjælpe klippet eller syet til halsen på en frakke eller jakke hætte i form af en hætte.

Kosakkerne i den russiske hær som et obligatorisk element i form havde hætten - det er meget bekvemt og praktisk aftagelig hætte. Moderne designere tilbyder denne attribut uniformer til at bruge som et moderigtigt hoved tilbehør. Oprindeligt hætte med lange ender og den midterste jakke ind i garderoben af civile kun som en erstatning hætte til kvinder. Nu er han villigt bære og unge mænd.

Hætter syet af stof, strik fra uld garn og af snoede strimler af skind. Materialevalget er stor. Det vigtigste krav for dette produkt - det skal være lavet af plastik, god drapere materiale. Hovedbøjlen kan have forskellige former - runde, to eller flere dele, ligesom næsten alle jakker og lange trekantede ende, ligesom emhætter Capuchin munke. Hood kan stramt omslutte hovedet, og kan være fri, der minder om en kappe eller tæppe. Hans pelskant, dekoreret med ornamenter, strik med fancy væve. Du skal dog ikke blive involveret overdreven udsmykning. Måske lavet af almindeligt materiale glat tekstur, dette element passer mest naturligt ind i ensemblet. Flere muligheder for stilfulde buer kan ses i fotografierne præsenteret i dette papir.

Balaclava

Slags hætte - strikket hue, kendt som Balaclava. Det er et klæde, der dækker hovedet hætte forlænget i nakken. Et karakteristisk træk ved Balaklava - en slids for øjnene. Fordi ting er lavet af stretch, derefter om nødvendigt, en person kan åbnes helt, let strække spalten og slippe hagen. Denne hat er uundværlig i tilfælde af, at en person tilbringer meget tid udendørs i ekstreme vejrforhold såsom bitre kulde med vinden eller varmen fra den varme sol og flyvende i ansigtet af sand eller støv.

Det menes, at elefanthue - attribut specialstyrker, der er designet til at være i stand til at skjule deres ansigter, men også i normalt fredeligt liv, denne hat er helt uundværlig for vandreture i skoven, jagt eller fiskeri. Den beskytter og fra myg og flåter, og fra ugunstige vejrforhold.

Urban fashionistas vil være rigtigt, hvis omfatte strikket hue med et hul til øjnene i deres stilfulde kits, selv en sjov hat i form af en kat, taget fra en Hollywood-film, meget organisk udseende til den unge dame. Yndig kat ører utroligt søde kig på kvindens hoved.

Øreklapper og dens variationer

Hue med øre-flapper har gennemgået så mange ændringer, at det kan kaldes en mester i denne konkurrence. På grundlag heraf var der sådanne modeller som malakhai, Treukhov, bombefly og pelsjæger. I første omgang var de forskellige slags hatte lavet af pels.

For den russiske soldat af den kejserlige hær, den Røde Hær (dengang historiske versioner adskiller sig), en gruppe af kunstnere under ledelse af kunstnere som V. M. Vasnetsov og BM Kustodiev, har udviklet en ny form. Den berømte hat-budenovka, eller, som det kaldes, og frunzevka bogatyrka, den spidse toppen af hjelmen var meget lig de helte og vender væk detalje - Treukhov. Budenovka blev syet af klud.

I øjeblikket øreklapper flyttet ind under kategorien af hatte, der er lavet af tykke uldne klud, læder, strik tråd og pels strimler. Men malakhai konsekvent placeret slags caps, syning pels. Et karakteristisk træk ved denne hovedbeklædning - en storslået hale, syet på bagsiden af hovedet.

Øreklapper Bomber - tilbehør polære piloter. Men han er fast forankret i garderobeskabe af fashionistas rent jordisk. Denne hat er lavet af læder og pels. Eksterne dele fremstillet af læder, og det indre af tekstil og pels eller fra den samme læder som toppen.

Fur hat, pelsjæger navngivet af agliyskom udtrykket betyder "jæger af pelsdyr." Hvis notering almindelige typer af pels hatte, vil pelsjæger indtaste det første tal. Toppen af dette, er det meget moderne i dag hovedbeklædning lavet af vandtæt tekstil og interiør vender væk, en del af den - af pels.

Økonomi version med øreklapper - hage. Dette er en efterligning af klassiske hatte. Eksternt det ser ud som øreflapper, der øreflipper er rejst og forbundet til kronen. Meget imponerende hage mink, ilder.

De mest fashionable og moderne øreklapper lavet med meget lange ører, som kan være den type tørklæde viklet om halsen. Nogle gange ender de i lighed med lommer, hvor at varme hænderne komfortabelt. Sådanne hætter er begge syet af naturlige eller kunstige pels og strikket af forskellige typer af garn.

Cap og dens sorter

Gogol, Moskva, ambassadør - alle disse navne hatte a la Rousseau, der gentager form af hætter. Ambassador - aristokratisk hovedbeklædning, når højt respekterede medlemmer af det kommunistiske elite af Sovjetunionen. De syede dem af de bedste astrakan, mink eller fawn. På nuværende tidspunkt, blev denne hætte genoplivet for snobber og hipsters. Hun er meget elegant og kræver fejlfri tilføjelser i form af frakker, tørklæder, sko, handsker og en portefølje. Pick up ambassadør størrelse er ganske vanskeligt. Dette loft bør ikke sidde for frit, spontant roterer i hovedomkreds ved uforsigtig kørsel. Samtidig en meget ubehagelig følelse, presser hun sin pande, forsøger at glide til toppen. Denne hat rigtige at bestille i butikken af en erfaren skrædder. Når en lille mængde af skind er meget muligt at lave en hage, som er, at efterligne båndet ved hjælp af folder fordelt langs omkredsen af kronen.

Elegant værelse på toppen af langsgående krone - et af kendetegnene for hovedbeklædning. Denne fold ser meget imponerende. Dette giver det udseende af status for mediernes hovedklæde.

Gogol - det samme ambassadør, blot uden bandet. Både hoved-kjole er meget slank og visuelt forbedre væksten, som helt sikkert supplement til enhver mand.

Kosakkiske hatte og riddere

I de seneste år i Vesten er blevet meget populære såkaldte kosakkiske hatte. Hvad er det? Disse typer af hætter er direkte relateret til uniformer Kosakken tropper. De er lavet af får skind. Meget god sådanne hovedbeklædninger omfatter den lange hvide eller sorte pels. Også disse hætter ser godt ud og hvis lavet af sølv eller brun astrakhan karakulcha, lammeskind, lammeskind og Poyarkov.

Mønster kosakkiske caps ikke udgør nogen vanskelighed - det er et rektangel, den lange side er lig med omkredsen længden og hoved. Short - højden af hætten. Bunden eller toppen, har kronen del - cirkel. Den kan være af det samme materiale som den vigtigste del, og kan være et tekstil.

Det er værd at være opmærksom på følgende typer af hætter og deres navne. Det Kubanka, hans kasket og den mest komplekse og interessant model - murmolka.

Murmolka har ingen relation til kosakkerne, men taler om den slags vinter hatte, ville det være urimeligt at ignorere mandens hovedbeklædning. Murmolka - Mænds hatte. Hendes krone gentager sin kasket, men har murmolka otvorot- klinge som i modsætning til berømte tjørn, som vil blive diskuteret nedenfor, har et snit pande.

Boyarka er både kvinder og mænd. I fotografierne præsenteret i denne artikel, kan du se forskellige slags vinter hatte, herunder Boyarka. Et karakteristisk træk ved denne hovedbeklædning - en totrins dannet krone og trimmet-revers. De dyreste modeller er lavet af zobel, ræv og mink.

Cap-strøm - den samme tjørn, men dens udførelse er taget tekstiler - .. Drape, velour, fløjlsbukser, fløjl, læder eller kunstlæder, osv De er lavet rigtig mange typer af strikkede huer trikotage netop de mønstre af klassiske nuværende eller små jødiske hætter .

Jødiske hatte i moderne fortolkning

Meget enkel i design, komfortabel og praktisk hatte, tætsiddende hoved, har deres oprindelse i den jødiske måde. Disse former for strikkede huer, beanies eller som en hane - øges i højden, og kalot bunke. Jeg må sige, at de strikkede huer har fremragende sejhed. De kan bæres ved at vride den nederste kant af en tyk kort Rulik bred rem eller wrap, og kan trækkes op og formes til dannelse af en hane kam.

På nuværende tidspunkt det giver mode slid sådanne hætter, let at trække op og tilbage, så den vigtigste volumen ned på bagsiden krave. Fashionistas bliver interessant, som i det kommende år, alle fordelagtigt at drapere disse typer af hætter. Billeder posteret i denne artikel, demonstrerer de mest succesfulde varianter.

kasket

Det vigtigste særkende af nævnte hovedklæde - visir. Denne vare caps lånt mange modeller traditionelt shivshiesya uden visir. Dette element er nu lykkedes sutureres til Balaklava til Bini, til Kuban cap, en pelshue, et tørklæde, en baret til officer kasket, en SHAKO, og så videre. D. Det skal bemærkes, at familien selv og hætter virkelig voksede i det seneste årti. Her og baseball-kasketter og huer, og kasketki. De adskiller sig fra hinanden dæksel kronen og randen længde. Crown kan bestå af en eller to dele, og måske otte kiler. Ofte kasket ligner en baret eller hætte. Det kan have bandet og kan trygt undvære det. Som anvendes til fremstilling materialer caps tekstiler, læder og pels korte lur.

turban

Fra Mellemøsten til Europa kom den mode for alle former for turbaner og turbaner. Nu er de gøre selv pelsen, simulerer samling pande. Jeg må sige, at hovedbeklædning sådan stil er meget få. Cap i form af et tørklæde viklet om hovedet, antager de passende tøj, der er en kjole eller frakke i en særlig, finjusteret stil. Du skal have en meget god smag til at skabe et harmonisk sæt og ikke ser latterligt. Blødgør den østlige karakter af tilbehør kan gøre en moderat europæisk stil. Europæisk turban bør ikke have et stort volumen. Det er bedre, hvis det er monokromatisk i farven vigtigste trop. Pynt i form af brocher, bør knapper med rhinstene, fjer og andre ting blive slettet.

Hvordan man vælger en hat til højre?

Den medaljon bør vælges ikke kun tilfældet, men også til den ydre form. At købe en hat, er det nødvendigt at forsøge på i spejlet. Hvis en person ikke er blevet pænere, at fra et sådant loft er bedre at give op, uanset hvor fashionable og smukt det var. Bør være opmærksom på, om personen ikke var alt for rund eller aflang. Hvis en strikket hue prikkes - det betyder, at det er lavet af groft garn, men fordi det vil være ubehageligt at have på. Den medaljon bør ikke være stram eller for løs til at hænge på hans hoved. I det første tilfælde kan det forårsage hovedpine, mens den anden vil holde op med at se, som når man drejer eller vippe hovedet vil vende det blinde gennemgang. Der er universelle stilarter af hatte, der går stort set alt, og der er dem, der er kun lidt. Et typisk eksempel - en meget moderne hat med kat ører. Hvordan at være morsom og sød, hun hverken så på modellen før du køber det, bør du stille spørgsmålet: "Hvad udtryk jeg ofte iboende" Hvis det er meget alvorligt, streng og fokuseret, noget af dette tilbehør er klogt at afslå. De fleste strikkede huer og nogle modeller af pels eller filt, især med forskellige ører, og med pomponer, sjove prints og så videre. Vi kan anbefale en temmelig umodne individer. I ekstreme tilfælde, at sætte på sådan en hat, skal tune ind på en humoristisk, selv en letsindig måde. Alvorlige ansigt i en hat med pompom ser skræmmende og samtidig komisk. Under alle omstændigheder, at en sådan karakter, kan ikke tages alvorligt.

Fantasy den mest hensigtsmæssige øvelse til fremstilling af hatte til børn. Vores billeder er kun visse typer af hatte til børn. Børnene er meget morsom kig på hatte dekoreret med mundkurve af dyr eller voluminøse blomster. I det store og de er egnede til næsten alle former for hætter. Hæklede eller strikkepinde binde dette tilbehør ikke let.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.