Af teknologiGadgets

Muligheder tablet: hvad ved vi om dem?

Hvad gør man med tabletten, når spillet træt, og mit hoved begynder at gøre ondt fra at surfe på internettet? Selvfølgelig kan du stadig se de sjove film eller læse en bog. Men så er alle disse forlystelser, også keder. Hvilke andre muligheder er der tabletter? Sådan bruger du din personlige gadget i fuld kraft? At han er stadig i stand til? Lad os sammen prøve at forstå dette følsomme spørgsmål.

Hvad er en tablet?

Mange mennesker kan blive overrasket, synes det, sådan et indlysende spørgsmål. Men i vores tilfælde mener vi ikke den tekniske side, og funktionelt formål. Tag for eksempel smartphones. Med disse enheder, alt er klart - de er beregnet til kommunikation. En slags tilgroede telefoner, der kan nemt dens computerkraft til at konkurrere med den gamle pc de sidste ti år. Tabletten, hvilke funktioner og funktioner bliver konstant forbedret, også aktivt indhente stationære computere i de tekniske parametre. Og nogle af dem, såsom opløsning skærme nyeste iPad, allerede forud for lignende karakteristika fleste moderne bærbare computere (med undtagelse af modeller fra Apple). Og samtidig muligheden for pladerne forårsager en masse spørgsmål, og slutbrugere har om dem en meget vag idé. Men nogle af de tilgængelige funktioner sikkert interessere dem, der gerne vil udvikle deres kreative evner.

Foto redigering og grafik skabelse

Til denne spændende mulighed tablet udviklere er kommet op med et passende program, f.eks SketchBook X og formere sig. På den ene side, trækker en finger på glasset er fyldt med mange fortjenester, og på den anden - ofte har problemer med fine detaljer. Og dette er den største ulempe. På trods af, at ansøgningerne er anført ovenfor giver dig mulighed for at ændre skalaen på billedet, ramt med pixel præcision er vanskeligt at opnå. Og dette medfører nogle gener, især når du ønsker at tegne filigran detaljer. brugen af kvalitets-følsomme stylus tillader dog du at beskæftige sig med dette problem. Nu er der endda nogle fjer (fx pen JaJa), som ud over at trykkraften, og reagere på den hældningsvinkel, som giver dig mulighed for at komme tæt på professionelt niveau.

en anden skærm

Ikke alle er klar over denne besynderlige tablet kapaciteter. Brug af "tabletter" som en ekstra skærm gør det muligt at vise på den ekstra enhed er næsten det samme billede, der viser hovedenheden. Og på pladen billedet er tilgængelig ikke kun for visning - via den berøringsfølsomme skærm, kan du trække vinduet til at styre listen over opgaver, tegne osv Her er, hvor svir fancy ... Normalt sker dette ved hjælp af Air Display-software (iOS), ScreenSlider (Android) eller iDisplay. Desværre er disse programmer er ikke gratis, og selv om deres pris ikke er for høj, er dette den største ulempe ved en sådan mulighed tabletter. For at gøre denne funktion skal også være installeret på brugerens computer og oprette en gratis server kommunikation via Bluetooth, Wi-Fi eller USB-kabel.

redigering videoer

Denne evne er en af de mest krævende tablet ressourcer, og derfor normalt bruger det kun på den øvre ende enheder udstyret med iOS eller Android. iPhone og iPad er oprindeligt udstyret med en ansøgning kamera, som giver dig mulighed for at udføre grundlæggende manipulationer. Og ejerne af enhver anden tablet kan i øjeblikket hente app fra Google Play eller Apple iTunes Store. Trods det faktum, at op til det professionelle arbejde af selv de bedste programmer, såsom iMovie og Avid Studio, stadig langt væk, i tilstedeværelse af høj kvalitet kamera, kan du prøve dig selv som en spirende filmskaber.

Som konklusion

Uanset hvordan den forventede fremtidige muligheder Samsung tablet eller tabletter fra andre producenter, de fleste applikationer "piller" koges ned til kreativt arbejde. Og selv om grænsen mellem det og underholdning er ikke alt for klart, denne situation synes at være midlertidig. I et par årtier, og muligheden for Tablet PC vil give dem mulighed for at bevæge sig fra den mellemliggende klasse af enheder med denne computer og den gamle pc til fastnet blive en museumsgenstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.