SundhedSygdomme og lidelser

Korrekt behandling af kronrose - garantien for rygsøjlens sundhed

Mange ved hvad chondros er, og hvordan dets symptomer manifesterer sig. Sygdommen forårsager smerter i nedre ryg, nakke, nedre ryg. De forhindrer dig i at dreje, bukke over, gå. I bredeste forstand har udtrykket "osteochondrosis" spredt sig i landene i den tidligere Union, udenlandsk medicin opererer med en sådan definition som "kondropati" - en alvorlig sygdom i rygsøjlen.

Chondrosis er opdelt i flere typer afhængigt af hvilken del af rygsøjlen der er ramt og hvorfor: lumbago, radiculopati, spondylolisthesis, spondylosis, thoracalgia, cervicalgia, ischias osv. Rygsmerter er årsagen til midlertidig invaliditet, fordi en person stopper enhver aktivitet og besætter De første positioner i antallet af hospitaler.

På trods af mange forskelle i årsagerne til sygdomme og lokaliseringer er de traditionelt forenet med den almindelige betegnelse osteochondrose. Chondrosis behandling har nogle generelle anbefalinger. Ud over metoderne for traditionel medicin er effektiviteten af brugen af folkemægler, der forekom længe før moderne metoder til bekæmpelse af sygdommen, ikke udelukket.

Hovedmålet med enhver behandling er at lindre smerter og forhindre det i tilbagevenden.

Udførelse af behandling af kondrosis, folkemedicin anbefaler brug af kompresser, gnidning, bade med nyttige urter og mumier. Til behandling og forebyggelse af rygsygdomme anbefales læger at dyrke svømning og terapeutisk gymnastik (gå, yoga, cykling).

Terapeutisk øvelse bør praktiseres i mangel af forværring, motion er uacceptabel i nærvær af smerte. Massage og vandprocedurer kan lindre spændinger og styrke musklerne. Oftest opfattes muskelspændingen selv som smerte, styrker den og fører til udseende af uudholdelige fornemmelser i rygsøjlen.

Ved anvendelse af folkemæssige retsmidler giver behandling af kondrosier dig mulighed for at berolige smerten og køre sygdommen permanent i et hjørne.

Flere opskrifter af gnidning for at gøre behandlingen af kronondis mere effektiv.

At bruge eksternt gør tinktur fra rod af barbær. Til dette tages et glas alkohol med 100 gram knust rod. Sammensætningen insisteres i ti dage ved stuetemperatur og rystes dagligt. Klar tinktur bruges til slibning af ryggen med smerte.

Også saberens rødder anvendes, der skæres i stykker ikke længere end 1 centimeter. For 50 gram rødder tager en halv liter alkohol og insisterer i mindst 12 dage. Efter at have skubbet ud af den resulterende opløsning påføres kompresser og gnides ryggen, indtil smerten stopper. Tinktur af sabernik med sygdomme i understøtningsapparatet tages også indeni, dagligt, vaskes ned med infusion eller te fra bladene af tranebær. Behandlingsforløbet varer 2,5-3 måneder.

Behandlingen af hodrosis udføres ved hjælp af bade med medicinske urter og også ved indpakning. Kontrastbrus og bad har en helbredende effekt, når de anvendes uden for eksacerbationsstadiet. De har en virkning af hærdning og er involveret i at øge kroppens modstand mod forværringer af osteochondrose. Kontrasterende urte- og saltbad har en dobbelt fordel på grund af tilgængeligheden af terapeutiske komponenter i deres sammensætning.

God effekt har et sennepbad, som eliminerer den skarpe smerte i livmoderhalsen og lændehvirvelsøjlen. Med en blender eller andre midler fortyndes 200 g sennepspulver i varmt vand, indtil der opnås en homogen masse, i hvilken der tilsættes et par dråber mynte æteral, eukalyptus eller granolie. Den resulterende sammensætning hældes i et varmt bad, der tages i ca. 15 minutter. Efter afslutningen af proceduren, ved hjælp af et brusebad, vaskes sennep fra kroppen, gnides med et tørt håndklæde, putter på varme undertøj og strømper og ligger under et varmt tæppe. Smerten skal gå væk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.