SundhedSygdomme og lidelser

Effektive åndedrætsøvelser med KOL

KOL står for "kronisk obstruktiv lungesygdom." Sygdommen er karakteriseret ved fremskridt, uafhængig udvikling, udseendet af betændelse og strukturelle forandringer i vævet, der udgør de menneskelige lunger. Der er bronchial obstruktion i distale bronchi. Risikogruppen er mænd over 40 år. I de senere år er KOL ofte blevet årsag til handicap.

Hvad skal jeg gøre?

Hvis en lidelse er blevet diagnosticeret, skal det huskes, at dets udvikling fører til puffiness, spasmer. Infektionssygdomme fremkaldes, inflammatoriske processer opstår regelmæssigt. Da problemer kan forårsage forstyrrelser i gassenes metabolisme, falder koncentrationen af ilt i blodet, hvilket øger trykket. Op til 30% af sagerne fører til døden.

For at undgå en sådan ugunstig udvikling af situationen, er det umiddelbart nødvendigt at fortsætte med at eliminere sygdommen ved diagnosticering af en sygdom. Fordi patologien er blevet undersøgt ganske godt, er medicinen kendt for COPD-symptomer og medicinbehandling. Respiratorisk gymnastik er en anden pålidelig metode til helbredelse. Med rettidig og korrekt udvalgt terapi kan du regne med en positiv prognose.

Vi trækker vejret ordentligt!

I en normal tilstand adderer en person korte suk, der spænder over åndedrætssystemet. Effektiv terapeutisk åndedrætsgymnastik i COPD er baseret på, hvordan du får vejret igen, da patienten begynder at trække vejret svagt med lange udåndinger.

Flere metoder er blevet opfundet, der gør det muligt at koordinere musklerne i åndedrætssystemet. Regelmæssig øvelse af øvelser giver dig mulighed for at returnere musklerne tone og genoprette rigtigheden af hver fase af vejrtrækning. Øvede åndedrætsøvelser med KOL, udviklet i forrige århundrede Strelnikova, efterspørger de østlige munks arbejde. Derudover blev flere metoder opfundet i vest i fortiden og i det nuværende århundrede.

KOL: symptomer og behandling, vejrtrækninger - hvor skal man begynde?

Den enkleste øvelse, hvorfra det anbefales at begynde at mastere metoden, er en udånding med modstand. På trods af sin enkelhed er det vigtigt, da det giver mulighed for at forbedre mekanikken i lungens muskelsystem, hvilket fører til en tilbagevenden til gasudvekslingshastigheden. Det anbefales at øve øvelsen som forebyggende og helbredende på ethvert stadium af sygdommen.

For at gennemføre øvelsen skal du:

 • Et klart glas fyldt med vand;
 • Lille rør (slange, cocktailrør).

Teknologien er som følger:

 1. Tag en dyb indånding.
 2. Udløs luften fra lungerne strengt gennem røret uden at skynde sig.
 3. Gentag en kvart time.
 4. Daglig kompleks at gøre fem gange.

Membran vejrtrækning

I stigende grad forsøger patienterne at øve behandlingen i tilfælde af KOL med folkemedicin. Åndedrætsøvelser i dette tilfælde - den bedste mulighed. Husk at sygdommen er karakteriseret ved en overflod af sputum, som ikke kan hoste. Samtidig medfører nedsættelse af åndedrætssystemet uden ekspektorering at personen bliver kvalt. For at rette op på situationen er det fornuftigt at prøve dynamisk praksis. Dens essens er i forlængelse af udånding, membran stress.

Teknikken er som følger:

 1. Løj din mave op.
 2. På de tre konti i lang tid, stærkt vil luften, ved hjælp af en mave presse.
 3. På den fjerde tæller, indånder, hvis det er muligt, stikke ud i din mave.
 4. Stærk, kraftig hoste, forkortelse af muskelpressen.

Alternativt valg

En anden øvelse anbefalet af respiratorisk gymnastik i COPD kan føre til et resultat svarende til det, der er beskrevet ovenfor. Det udføres fra den oprindelige position af en, der er praktisk: du kan sidde, ligge eller stå. Du kan øve det på farten eller køre.

Ligger på ryggen, trækker knæene til brystet og klæber sine ben med hænderne og indånder så dybt som muligt med indsats, så hoster. Du kan gøre det samme, der sidder i stolen.

knus

Effektiv respiratorisk gymnastik i COPD omfatter nødvendigvis en øvelse, der almindeligvis hedder "Embrace." Teknikken er som følger:

 1. Hænder hæve, hæve til skuldre og opdrættede fingre, med håndens bagside vender op.
 2. Armene krydses foran brystet, der bevæger sig skarpt og kraftigt, og samtidig smider børsterne på skulderbladene.
 3. De udånder aktivt.

Blæs på skulderbladene

I COPD omfatter respiratorisk gymnastikbehandling også en sådan øvelse:

 1. Hænder hæve, plante.
 2. Stig op til strømperne.
 3. De bøjer ryggen.
 4. Igen står de på fuld fødder.
 5. Læn dig fremad og afrund ryggen.
 6. Kryd deres arme foran brystet, for dette kort og stærkt svinger dem.
 7. Børster slår skulderbladene.
 8. Udånder højt, stærkt.
 9. Hænderne opdrættes i siderne.
 10. Kryds foran brystet.
 11. Slå skovlen tre gange.
 12. Fortsæt med at trække vejret ud.
 13. Gå tilbage til startpositionen.
 14. Indånder maven.

Vedskæring

Når COPD trækker vejrtræk Strelnikova anbefaler denne øvelse:

 1. Stig op til strømperne.
 2. De bøjer ryggen.
 3. Fingre blander sig, armer løftes op, fører bag ryggen.
 4. På den første tæller falder de helt og holdes, bøjes fremad, hænder bevæger sig fremad, ned, tilbage. Det efterligner sparket med en økse.
 5. Lav en stærk og høj udånding.
 6. Den anden konto returneres til den oprindelige position.

Fra bjerget på ski

Åndedrætsøvelser i KOL omfatter følgende praksis:

 1. Den indledende position: Benene er placeret omtrent ved bredden af banen.
 2. Stig til sokker.
 3. Bøj fremad, men ikke meget.
 4. Træk fremadgående hænder.
 5. Komprimere børsten, forestille sig at de holder ski poler.
 6. På den første tæller falder de helt og stopper med en svag hældning af spindlerne.
 7. Maven berører hofterne.
 8. Tag dine hænder tilbage og slapp af med penslen.
 9. Exhale.
 10. På den anden og tredje tæller bevæger de deres ben fjendtlige.
 11. Afslut udånding.
 12. Gå tilbage til startpositionen.
 13. Lav en membranpuste.

Messing Svøm

Ved COPD omfatter respiratorisk gymnastik nødvendigvis følgende praksis i øvelseskomplekset.

 1. Stig til sokker.
 2. Løft begge hænder op.
 3. Fold børsten som om de vil lave et slagtilfælde.
 4. På den første tæller falder de til fuld stop.
 5. Hænderne opdrættes i forskellige retninger.
 6. På den anden tæller sænker de deres arme for at hænge langs bagagerummet.
 7. Udåndes med indsats.
 8. Den tredje konto hæves på sokkerne og vender tilbage til den oprindelige position.
 9. Tag dyb vejret i din mave. Øvelsen er færdig.

Regelmæssighed er nøglen til succes

Alle de beskrevne åndedrætsøvelser med KOL kan kun være nyttige, når det praktiseres regelmæssigt og under ledelse af en specialistlæge. Som læger siger, er det nødvendigt at tildele op til en kvart time for hvert øvelsesøvelse, hver dag gentage dem mindst fire gange.

For at beherske hver af de beskrevne poser perfekt kan du se en tematisk video, og det er bedre at besøge en læge. Hjælp kan ydes af specialister i kurativ fysisk uddannelse. Med regelmæssig praksis reducerer denne gymnastik effektivt mængden af medicin, der er nødvendig for patienten og fører til patientens kur.

Udånd Strelnikova

Åndedrætsøvelser med KOL er effektive primært på grund af aktiv og støjende inspiration, lavet gennem næsen med en kort bevægelse. Da næsen træder gradvist tabt i løbet af sygdommen, viser sådan medicinsk praksis sig virkelig at være relevant.

Det anbefales at øve gymnastik Strelnikova i enhver alder: børn og voksne. Som en terapi udføres øvelser om morgenen, om aftenen før måltider, en time eller en halv time efter et måltid. Som forebyggende foranstaltning anbefales gymnastik en gang dagligt om morgenen. Det erstatter den sædvanlige opladning. Du kan øve det om aftenen, fordi træningens træk er sådan, at træthed går væk, er det lettere at falde i søvn.

Lugt af brænding

Respiratorisk gymnastik i COPD begynder med en aktiv og støjende inspiration. Du kan forestille dig, at der var en lugt af ild. Hvor støjende og aktiv under påvirkning af stress du ville begynde at snuse? Det er hvad du skal gøre med øvelserne.

Som regel begår de fejl, når de udføres i inspirationsteknikken. De forsøger at trække i luft i lang tid for at få mere ilt. Faktisk behøver du ikke at gøre dette: Åndedrættet skal være som et skud, meget kort, men meget kraftfuldt. Hvis det er muligt, stræbe efter naturlighed. Prøv at tænke på inspiration og ikke blive distraheret af fremmede tanker.

Følelse af angst er den mest effektive metode til at organisere korrekt inspiration. Ikke argumenterer, men opbygg følelser. Sniff luften voldsomt, endog frekt. Vær ikke genert, ellers vil der ikke være noget positivt resultat.

Udånding følger inspiration

Udånding skal være efter hver indånding. Forsøg ikke at stoppe denne proces, og stop ikke med at luften forlades. Men sørg for, at luften forlader kroppen ikke gennem næsen, men gennem munden. Du behøver ikke at hjælpe dig selv, du bør koncentrere dig om at være ivrig og endda panik. På samme tid, hold styr på en sådan kendsgerning: åndedrættet skal svare til dine bevægelser.

Udånding er givet til kroppen, selv patienten, er simpel nok, så luften vilkårligt forlader uden problemer. Gymnastik er rettet mod at træne bare inspirationen som en proces, hvor musklerne i åndedrætssystemet er mest involverede. Når du træner, skal du sørge for at munden forbliver kugle under øvelsen.

Prøv at være gennemsyret af bevægelserne. Forbliv ikke ligeglade, tag en stor interesse i processen og behandle det med entusiasme, kunstnerisk. Du kan forestille dig en vild på en ubeboet ø, vende tilbage til barndommen. I dette tilfælde vil bevægelserne være nøjagtigt dem, der er mest nyttige for menneskekroppen: volumetrisk og kort åndedræt, dybt i sig selv uden yderligere indsats.

Anbefalinger fra øst

Respiratorisk gymnastik i COPD tibetanske munke hedder "tai chi". Men det er faktisk et kompleks af øvelser, der involverer ikke kun åndedrætssystemet, men kroppen som helhed. Det er på bekostning af en sådan integreret tilgang og aktiveringen af hele organismen samt etablering af kommunikation med verdens energi, og det er muligt at genoprette helt.

I starten af øvelserne skal du koncentrere dig og begynde at trække vejret korrekt. Dette vil danne grundlag for alle øvelser. Succes ligger i evnen til at kontrollere tanker og bevidsthed. Indledende stilling:

 1. Benene er indstillet på skuldrene.
 2. Hånden er placeret på underlivet fra neden, fra navlen ned i en afstand af fem centimeter.
 3. Tryk på trykket på maven.
 4. Gør langsom og dyb indånding og ånder ud. Samtidig skal du holde dine læber afslappet.

Det er meget vigtigt at føle, at vejrtrækning ser ud til at passere gennem kroppen gennem hvert af dets partikler, orgelet, der dækker hele kroppen. Selv marigolds på fingrene - og de involverede i vejrtrækningen. Prøv at føle det. Når træningen skrider frem, bliver det klart, hvor tæt musklerne er hele tiden. Du kan føle, hvordan denne spænding går.

Hvis du lykkes, er dette det første skridt til succes. Efter at have formået at slappe af og koncentrere sig, kan man fortsætte med yderligere tai chi teknikker, der gradvist komplicerer komplekset.

Sammenfatning af resultaterne

Hvis der blev diagnosticeret "kronisk obstruktiv lungesygdom", er det ikke grund til at begrave sig selv i live. Ja, i mangel af behandling er prognosen skuffende, men i dag har alle den unikke magt moderne medicin, både klassisk og uofficiel. Prøv at kombinere forskellige metoder.

Undlad at forsømme læger, der ordinerer lægemidler, der er effektive i KOL, men glem ikke fysisk terapi. Det har vist sig at være nyttigt og effektivt siden sidste århundrede. I vores dage var det muligt at forbedre de tidligere opfandt metoder. Dette blev først gjort af sovjet, derefter af russiske forskere, og også af europæiske og amerikanske læger. Der er blevet udgivet mange tematiske bøger, som vil være nyttige for dem, der ønsker at blive en rigtig doc i denne sag. Og endelig husk: Østmedicin, der hærger mennesker i århundreder fra de alvorligste sygdomme, er klar til at hjælpe dig også.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.