TravelingRetninger

Lake Aslykul - en uforglemmelig ferie. "Aslykul" - fritidshjem på bredden af søen: indkvartering

Lake Aslykul kendt ikke kun for beboerne i Bashkiria, men i hele Rusland. Det ser ofte som den lokale befolkning og turister. Dens bredde - 5 km længde - 8 km. I Europa, denne sø er en af de største.

De, der besøgte Aslykule taler om ham som en fantastisk beliggenhed for familieferier. Mange er begyndt at opfatte det som havet på grund af de store vidder, smukke natur og en fantastisk atmosfære. Dette indtryk forstærkes især på blæsende dage, når små bølger begynder at smadre ind kystnære rum. Det gør det muligt uforglemmelig tilbringe din ferie.

"Aslykul" - fritidshjem, som er opkaldt efter søen. På det vil det også blive drøftet i artiklen, fordi der stoppe alle dem, der ønsker at svømme og nyde flade af reservoiret af samme navn.

Beskrivelse Lake

Siden 1993 blev søen tildelt titlen National Park. Men når bestillingen af de føderale og regionale retssystemer, blev det klart, at Aslykul - vandmasse, der kan ikke være en park. Efter 2004 blev han anset for en klynge områder, og i 2011 blev han valgt som en selvstændig naturlige system.

Efter dette, begyndte folk at klage over manglen på selv minimale betingelser for rekreation. Deres hit betalt indgang. På grund af indgriben fra den offentlige anklagers kontor afgifter stoppes og startes forskønnelse af området. Nu til renlighed Aslykul sø (dam-kort var i artiklen) Følgende lokale administration.

Selv med en lille grad af forurening, stadig kommer her en masse mennesker til at tage ferie. Og takket være arrangementet af samme navn dukkede rekreation komfortabel indkvartering.

Lake Nature

Historien om dammen er ganske interessant og spændende. Tidligere, på stedet af søen er Karst sammenbrud. Gennem årene blev han fyldt med vand, og nu kan alle nyde en dukkert i det.

På grund af det faktum, at søen har ingen stikkontakt, den er fuld af nyttige mineraler. Vand har også en lille procentdel af saltholdighed.

Floraen i søen Aslykul (Bashkiria) er fyldt med sjældne arter, der er opført som truede. I nærheden af dammen er der en lille højdepunkt på den og dyrke disse usædvanlige blomster og urter.

Den fauna er også kendt for sine mange forskellige. Der Dybok, Loon, vandrefalk, Apollo, gås og andre. Blandt fuglene lever svaner, pelikaner og gæs.

Hvil på søen

Som regel søen Aslykul (foto viser al sin skønhed) - stedet for en familieferie. Du kan bo som campingpladser, hvoraf der er mange, og "vild". Hvis du vælger den første mulighed, er det bedst at bestille pladser til de to uger forud for forliget. I det tilfælde, hvor campingpladsen er mere egnet til at hvile, så husk på, at steder er ganske små, og behøver kun at komme i bil. Blaffer ikke få adgang, fordi andre folks biler normalt er pakket til grænsen.

I sommeren vejret er virkelig glad. På grund af den lille vind kan du hvile passivt og aktivt. I det første tilfælde vil de være en stor "fan" på varme dage er i den anden - vil give afslapning med windsurfing og andre.

Beskrivelse Fritidshjem

Vi besluttede at komme til søen Aslykul? Hvor er den mest komplette hvile? "Aslykul" - fritidshjem, der er glade for at byde turister. Det ligger 138 km fra Ufa. Denne maleriske sted er lige på kysten af søen.

På basen er der flere komfortable og hyggelige hjem, hvor beboerne er opstaldet. yderligere tre hytter, som anvendes til økonomien i sommersæsonen.

Blandt underholdning tjenester omfatter tilgængeligheden af et billardrum, bad, bordspil, skiløb, swimmingpool. Tilladt at leje en snescooter eller fiske. Organiseret vandreture i det nærliggende område.

Hvor til at leve?

Det er nødvendigt at bestemme husly til resten blev meget behageligt. "Aslykul" - fritidshjem, der har fokus på komfort huse. Den dyreste er sommeren. For ham vil en dag nødt til at betale 250 rubler. på hverdage og 350 rubler. i weekenden. I alt tre huse. De består af to etager, er der en maksimal ophold på op til 6 personer. Alle faciliteter i gaden. Mad på steder ikke inkluderet.

Det dyreste er huset i nummer 4. Betale har i hverdagen: for barnet 200 rubler for en voksen - 400 rubler, til hele huset - 6 tusind rubler .... I løbet af weekenden, tallene variere en smule. I en seng bliver nødt til at betale 50 rubler. mere, og i tilfælde af at leje hele huset skal betale tusind.

tjenester

Service udført af komplekset, vil gøre en uforglemmelig ferie. "Aslykul" - fritidshjem, i det område, hvor der er en fødevare butik og en café. Sidstnævnte tilbydes tre måltider om dagen. I dag per person, der skal betales 450 rubler. Internettet er betalt (100 rubler.).

For dem der kan lide at fiske, leje fiskeredskaber. De kan ikke tage mere end 5 timer. De skal betale for 500 rubler. Til vinter fiskestang, bore og slæde administration per time tager 50 rubler.

Grill spyd osv N. er gratis. Også her kan du tage til en brand kul og brænde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.