ComputereSoftware

Tuneup Pro - programmet? Tuneup Pro: anmeldelser

Man kan ikke være uenig med det faktum, at moderne Windows OS blev meget mere attraktivt med hensyn til intellektuel interaktion med brugeren. Men en novice i de tidlige dage af udviklingen af denne kraftfulde operativsystem har at temmelig hårdt. TuneUp Pro-software, anmeldelser af som er meget jubel, opfordres til at hjælpe med at fjerne en slags misforståelse mellem en mand og en computer. Med denne Optimizer din PC vil altid være normen! Hvis du ønsker at lære at etablere en produktiv dialog med OS, og forstå nuancerne i optimeringsprocessen, er dette materiale læst, og du vil forstå, hvordan du downloader, installerer og konfigurere Tuneup Pro.

Vurderinger om minusser, fordele og objektivitet udsagn

Hvad kan opnås ved sæt af software er nu den tjekkiske udviklingsvirksomhed AVG Technologies? Før du, kære læser, vil du få den forventede svar, du har brug for at forstå: i denne verden intet er perfekt, og det er taget for givet af mennesker. En anden ting, når man har i tankerne nytten faktor fra brugen af en software, der afspejler bredden af dens funktionalitet og effektivitet. På grund af det faktum, at vi er med dig - de mennesker og væsner er primært individuel, er der forskelle. Enig, hver i sine egne anvendelser betroet ham elektronik. Dog kan PC hardwarekonfiguration det også påvirke nytten af en bestemt type software. Generelt vil vi ikke forvirre dig i vildmarken «Windows-filosofi", og drej til den vigtigste artikel om TuneUp Pro materiale. Anmeldelser fornuftige mennesker stadig prædisponere tidspunktet for undersøgelsen softwaren.

"Optimizer", "aggregator" og andre forvirrende vilkår

Under drift af computerens operativsystem akkumuleres en enorm mængde data, men kun med nogle af dem kører konstant interagerer, og resten er holdt dødvægt på harddisken. Den "ekstra" forstyrrer Windows, og den deraf følgende bunke filer og mapper, fejlagtige poster i registreringsdatabasen og forkert fortolket kommandoer operativsystemet kan komme tæt på det såkaldte kollaps. Det er for stabiliteten i operativsystemet er ikke truet, som var forestillingen, så at sige, på højden af mennesker bruger forskellige software Optimizers. Blandt som skiller sig ud primært den "helt" i vores historie - TuneUp Pro. Anmeldelser af nogle brugere sige, at brugen af dette program i høj grad forenkler en meget kompliceret i forbindelse med gennemførelsen af den manuelle metode af "vride", og rense dit system. Nå, lad os komme til den praktiske del af vores gennemgang.

Download og installation

Desværre, TuneUp - er et betalt produkt. Det er dog muligt at installere en prøveversion, noget indskrænket i funktionalitet, men ikke desto mindre ganske effektiv og udstyret med en ganske alvorlig arsenal af forskellige værktøjer, som er helt "kompetente" i beslutningen af mange pc-optimering opgaver.

 • Når du uploader din disk fordeling program, køre den.
 • Installationen er ikke usædvanligt og kompleks i design - velkommen til at klikke på "Næste" knappen, indtil programmet går ind i en separat installation mode.

Den første bekendtskab med TuneUp Pro: hvilken slags program

Når installationen er fuldført, skal du klikke på knappen OK - du vil blive inviteret til at udtrykke service til behovet for at blive enige, ved at aktivere knappen "Start analyse". Når den er aktiveret programmet "Vedligeholdelse med one-click" på skærmen under de primære optimeringsproblemer vil blive vist:

 • Rengøring og defragmentere registreringsdatabasen.
 • Detektering og fjernelse af dukkens etiket.
 • Rengøring Windows, browser og programmer.
 • Optimering af opstartsprocessen og færdiggørelsen af OS.
 • Defragmenter harddisken.

Så nu ved du, at Tuneup Pro - Denne Optimizer din pc. Dernæst vil du se, at uden brug af sådan software vedligeholdelse proces og vil fortsætte med at veje på den uerfarne bruger. Men husk, ved afslutningen af testperioden skal du have en nøgle til TuneUp Pro, ellers ... Generelt at beslutte at købe eller ikke - din ret og vi fortsætter på.

Hjem Dashboard

Hver af de fire vigtigste blokke i programmet udfører en specifik funktion:

 • Se "Service" er ansvarlig for automatisering (rettidig opsendelsestjenester henhold til brugerens standardindstillinger eller for at bruge et skema).
 • Block "Effektivitet PC" vil hjælpe dig med at finde den skyldige sænke produktiviteten. Dog skal du trykke på "Optimer All" - og programmet vil automatisk foretage de nødvendige handlinger.
 • Overvåg "System Status" - er de faktiske oplysninger om den "sundhedsprogram" på din computer.
 • Den sidste blok Rescue Center er en unik samling af sikkerhedskopier. Indtastning menuen i denne sektion, kan du begrænse "soft-arkivar" i sin appetit at akkumulere data.

Lad os gå videre til næste afsnit af gennemgangen, og overveje, hvad der ellers er villig til at dele TuneUp Pro gratis indtil prøveperioden stadig er gyldig.

Tab "Alle funktioner" slipper det fulde potentiale af softwaren Optimizer

Det er svært at modstå det banale "Wow!", Efter at brugeren vil blive vist i arbejdsområdet af programmet, helt besat med valgfri funktioner i softwaren. Lad os vælge de mest interessante værktøjer, og forstå, hvad de er for.

 • Muligheden "Sikker sletning af data" kan permanent overskrive filen, mappen eller data, der er i kurven. Efter sådan en grundig rengøring for at genoprette den ødelagte så oplysninger ville være næsten umuligt.
 • Efter aktivering af posten "Aktiver Turbo" PC ydeevne vil stige ved at lukke ikke-kritiske Windows-tjenester, periferiudstyr og nogle netværkstjenester. Der vil være en suspension af planlagte opgaver og invaliderende Aero-effekter. strømforsyning automatisk skifte til tilstanden "Høj ydeevne".
 • Programmet hedder kontakten der er en mulighed, der giver dig mulighed for at slette hukommelsen af mobile enheder fra Apple-produkter, så der er nye positive tilbagemeldinger om TuneUp forsyningsselskaber. Klik på punktet "Rengøring iPhone, iPad eller iPod touth» og følg instruktionerne i programmet.

Den sidste del

Selvfølgelig var ikke alle de "nytten" omtalt i denne artikel, på mange måder, du nødt til at forstå dig selv. Men den venlige russiske grænseflade og lettere for dig at søge efter nye muligheder. Af den måde, glem ikke nøglen til TuneUp Pro: til god hurtigt vænne sig til, og det vil være meget ked af, hvis programmet er låst, med alle dens klokker og fløjter. Som en bonus for din opmærksomhed tage et par enkle retningslinjer, der vil lette optimering af din vej og gøre dig lidt mere erfarne:

 • "Registry Cleaner" Du må ikke misbruge værktøjet. Opret en tidsplan, ifølge hvilken en automatisk tjeneste vil køre hver anden uge.
 • I tilfælde af eventuelle hændelser af Internet Explorer lave en manuel rengøring samt harddisken - specielt afsnit (C / :).

Tja, hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at bruge denne software og ikke ved, hvordan man helt fjerner TuneUp, alt er enkel: installere et lille hjælpeprogram Your Uninstaller og gøre afinstallere afvist Optimizer med det. God dag til dig, kære læser, og husk, at det niveau af ydeevne og produktivitet afhænger primært af dig, men ikke fra ethvert program!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.