Selv-dyrkningPsykologi

Er du alene? Kig rundt og find et firma til din smag!

Ensomhed er anderledes - det er en fysisk tilstand, når en person er helt alene og en psykologisk følelse, når der er masser af mennesker rundt, og der er ingen at tale med. Mennesket er et socialt væsen og tolererer meget sjældent isolation fra samfundet i enhver form. Hvad hvis du er alene og føler dig forladt?

Ensomhed - ægte eller imaginær?

For at løse problemet skal du analysere det. Hvis du virkelig ikke har venner og en elsket, så er det tid til at søge passende kandidater. Kun i barndommen kan du gå til en, du kan lide og sige: "Lad os være venner!" I voksenalderen er alt mere kompliceret, men ikke meget. Vær ikke bange for at kommunikere med nye mennesker, gøre bekendte i et virtuelt netværk og dit sociale miljø. Hvis du keder dig og ensom, fordi du er på barselsorlov, er det tid til at tage initiativ og kende andre mumier fra legepladsen. For dem der arbejder meget, er det nyttigt at etablere venlige relationer i holdet. Og husk, ikke nødvendigvis vil alle nye venner blive dine venner, men det er meget sjovt at gå til en cafe eller en film sammen og tale om "nonsens" end altid være alene.

Hvad hvis der ikke er kærlighed?

At være en eremit i det moderne samfund er ikke så simpelt. Oftere taler de om ensomhed, hvilket indebærer fraværet af personlig lykke. Det akutte behov for romantik og gensidig kærlighed er kendt for alle. I sådanne perioder kan du ikke nyde dine yndlingsklasser og muligheden for at bruge nok tid sammen med venner. Det vigtigste er at forblive rolig og ikke haste til de første mennesker på det modsatte køn. Se nøje på interessante kandidater til anden halvdel, prøv at få flere nye venner og oftere på steder, hvor du kan møde folk tæt på ånden. Prøv ikke at vise, at du er trist og ensom. En sådan negativ holdning kan virke repulsivt på ukendte mennesker.

Ensomhed: forstå og acceptere

På grund af manglende kommunikation oplever nogen person ubehag. I sådanne perioder kommer depressionen ofte, tanker om dens ringe betydning og ubrugelighed for samfundet. I stedet for at være trist, tag tid til at vokse jer åndeligt. Du kan selvuddannelse, prøve dig selv i en slags kreativitet eller en ny professionel sfære. Brug din fritid og kærlighed til dem, der har brug for det. Du kan blive frivillig eller bare hjælpe en person, du kender. Start et kæledyr - vedligeholdelse af et lille hjælpeløst lille dyr vil spare dig lang tid fra smertefulde tanker. Du er alene, men det betyder ikke, at du ikke kan få det fulde liv. Tværtimod betyder ensomhed frihed fra forpligtelser over for andre. Hvis du ikke har tilstrækkelig beskæftigelse i dit hovedjob, i en tilstand af ensomhed, kan du finde arbejde efter eget valg eller engagere dig i en form for social aktivitet. Enig, evaluering af alle mulighederne, det er let at forstå, at det ikke er så slemt, at du er alene.

Tidsoverslag og arbejde på dig selv

Ikke altid er folk alene gennem deres egen skyld. Nogle gange er det en tvungen situation - at flytte til en anden by eller et land, skifte job. I dette tilfælde for at fremskynde tilpasningen er det nok at tage en aktiv stilling og ikke være bange for at kommunikere med nye mennesker. Men hvis det på et fysisk plan i dit liv ikke har været en drastisk forandring, og ensomhed er kommet, er det værd at se efter årsagerne til dette fænomen i dig selv. Vendte dine venner væk fra dig og forlade din elskede? Men behandlede du dine slægtninge godt, måske noget værd at gøre anderledes? Vær ikke bange for en sådan analyse. Alt du behøver er at forsøge at sætte dig selv i stedet for de mennesker, hvis forhold er i fortiden. Når du kun har bemærket dine fejl, vil du forstå, hvorfor du er alene, og gør nyttige konklusioner for dig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.