SundhedSygdomme og lidelser

Sprækker i lædernes hjørner. Hvordan man behandler dem

Hvilke kvinder gør ikke for at bevare deres skønhed i længere tid. En lækker rolle spiller en vigtig rolle i vores udseende. Hver kvinde drømmer om smukke, velplejede og attraktive læber. Mode kvinder går ofte til forskellige tricks, nogle gange glemmer deres sundhed, for at behage et attraktivt udseende. Skønhed tiltrækker altid øjet, og det er ikke bare læbestift. Det er vigtigt at vide, hvordan man passer ordentligt til læberne, så de altid er fugtige, hvilket betyder, at de er smukke.

På grund af forkert pleje kan der udvikles revner i lædernes hjørner. Mange af os ved, hvor ubehagelig det føles. På ethvert tidspunkt af dagen bringer det meget ubehag og kræver øjeblikkelig behandling. Der er flere hovedårsager, som du har brug for, og du kan hurtigt fjerne, for at holde vores læber altid smukke.

En af de vigtige årsager er manglen på nødvendige vitaminer i kroppen, især vitaminer B, der er vigtige for fugtgivende huden. Om foråret er dette problem særlig forværret, og der forekommer revner på læberne. Behandling bør begynde med den korrekte organisering af din kost, med inddragelse af alle de nødvendige vitaminer og mineraler i den. Det anbefales at drikke et kursus af specielt udvalgte vitaminkomplekser.

Ved dårlig overholdelse af de nødvendige regler for personlig hygiejne kan der også opstå revner i læders hjørner. Årsagerne er forkert tandrensning, når tandpastaen kommer på læberne og tørrer dem. Hvis du har tandfald eller andre orale problemer, skal du straks kontakte din tandlæge og begynde at rette op på dem.

Sprækker i læders hjørner kan dannes på grund af forskellige infektioner. Nogle gange, når du køber en ny tandpasta, bemærker du ubehagelige fornemmelser i hjørnerne af dine læber efter påføring af det. Måske er du allergisk over for nogle af de ingredienser, der udgør det, og det passer dig ikke. En lignende situation kan forekomme med læbestift, creme eller lotion.

En anden grund er manglen på zink og jern i kroppen. Tilføjelse til din kost fødevarer rig på mineraler, kan du slippe af med dette problem.

Efter at have fundet en revne på hans læber, bør behandlingen begynde med en analyse af tilstanden af hele organismen. Er du ikke bekymret for nogen lidelser? Tørhed og revner kan forekomme på grund af forstyrrelser i mavetarmkanalens eller andre organers funktion.

Hvis du kan lide slik og ofte slikke dine læber, slippe af med disse dårlige vaner, ellers vil konsekvensen ikke kun være en forkælet figur, men også revner i lædernes hjørner.

Årsagerne til dette fænomen, ifølge psykologer, ligger også i modviljen til at nyde livet, ofte dejst og depression.

Efter at have forstået årsagerne, bør du starte behandlingen. Der er mange folkemæssige retsmidler, bevist og mest effektive. Sprækker i lædernes hjørner passerer hurtigt, når de smøres med forskellige olieopløsninger. Du kan bruge oliven, linfrø, rosehip olie, havtorn, te træ, avocado eller en opløsning af vitamin E. Aloe, psyllium, buttercup eller celandine hjælper meget godt. De skal nødvendigvis være friskpresset. For at afhjælpe tilstanden af tørhed, kan du bruge en bomuldspinne fyldt med afkog fra egens bark og kegler af alder. Hurtigt helbrede revner i hjørnerne af læberne kan være det sædvanlige gråt af ørerne. Hvis revnerne er dybe, brug Panthenol Spray eller Salve Vishnevsky.

Glem ikke om slankekure. Ekskluder fra kosten alle salte og krydrede retter. Prøv ikke at røre såret igen, for ikke at irritere dem endnu mere og forværre tilstanden. Spis så meget som muligt grønne, granatæbler, havregryn, boghvede, svampe, kød, nødder og bønner.

Hvis der opstår revner ved svampinfektioner, skal du sørge for at tage de nødvendige forholdsregler. Brug kun dine hygiejneartikler, kosmetiske tilbehør, redskaber og andre personlige ting. Og efter råd fra psykologer, prøv at smile så ofte som muligt og nyd livet mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.