SundhedKvinders sundhed

Livmoderblødning: Behandling af sygdomme

Blødning fra livmoderen - en temmelig alvorlig patologi, som kan bestemmes ved en række forskellige årsager og provokere anæmi eller en blødersygdom. Uterin blødning observeres i gynækologiske sygdomme, patologi af graviditeten, eller som en komplikation af perioden efter fødslen, med skader, brud på blod. Årsagen kan være en ubalance mellem funktion hypothalamus, hypofyse og æggestokke. Gunstige faktorer omfatter træthed, hypovitaminose, funktionsfejl i skjoldbruskkirtlen eller binyrerne. Juvenile blødning fra livmoderen kan udløses af infektionssygdomme.

Traditionelle behandling af uterin blødning

Terapien udføres i 2 faser: først stoppe udledningen af blod fra livmoderen, og derefter udføre aktiviteter med henblik på forebyggelse af gentagen blødning og regulering af menstruationscyklus. Med denne komplikation til ankomsten af lægen på maven bør sætte isen posen og sætte patienten på en flad vandret overflade. Når en uterin blødning, behandling omfatter hæmostase, som udføres under hensyntagen til den generelle tilstand af patienten og omfanget af blodtab. For eksempel patienter, der har moderat anemizatsiya og der er ingen tegn på endometriehyperplasi, tilbringer kun symptomatisk behandling.

Stop uterin blødning

Den indebærer anvendelse af stoffer, der forårsager uterine kontraktioner (for eksempel "Oxytocin") og hæmostatiske midler ( "Dicynonum" "Vikasol" "Ascorutin" og "aminocapronsyre"). Hvis signifikant blødning fra livmoderen observeret, bør behandlingen tage hensyn til niveauet af hæmoglobin. Hvis det er mindre end 70 g / l, udføres transfusioner af røde blodlegemer. For maksimal effekt, kombineret med farmakoterapi fysioterapeutiske teknikker til impact moduleret sinusformede strømme, og også anvendelsen af akupunktur og elektroakupunktur. For at forhindre re-blødning, adfærd kurser vitamin terapi og ordinere lave doser af syntetiske progestiner eller gestagener (anvender "Novinet" stoffer "Logist", "Silest", "Djufaston" eller "Norkolut").

Livmoderblødning: behandling ved kirurgi

Hvis du er diagnosticeret med massiv blødning fra livmoderen, hvilket fører til en kraftig anemizatsii og hypovolæmi, vist separat diagnostisk curettage, der gennemføres under tilsyn af hysteroskopi. Det bør erindres, at i tilfælde af overtrædelse af blodkoagulation operativ behandling af uterin blødning er ikke relevant. Denne metode til behandling er normalt anvendes til behandling af postmenopausale kvinder. Når der er uterin blødning under overgangsalderen, behandling bør kun administreres af en læge. Denne patologi reagerer godt på behandling, hvis skrabning kombineret med hormonbehandling. Hos unge og patienter i den fødedygtige alder, der endnu ikke har født, diagnostisk curettage udført af helbredsmæssige årsager.

Folk behandling af uterin blødning

Medicinske planter uterin blødning bruger ofte brændenælde, røllike, Pileurt og Kalina, ceder, vandig peber. Som regel tager et afkog eller tinktur, som kræver præcis dosering. Når uterin blødning, bør behandlingen udføres umiddelbart. Husk, at et massivt blodtab kan være livstruende, så selvterapi folkemusik retsmidler afvises.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.