SundhedKvinders sundhed

Hvordan at vide, hvornår man skal begynde månedligt på pigerne?

Regelmæssig menstruation er en form for indikation af, at alt er i orden, og hun er helt rask i kvindens krop. Mange kvinder spørger: "Hvordan kan du vide, hvornår man skal begynde månedligt?" Det er bedre at være forberedt på deres angreb, ellers kan de fanger dig som en overraskelse. De fleste af messen køn de første tegn på menstruation kan udtrykkes i såkaldt præmenstruelt syndrom.

Hvad er de første symptomer på forestående menstruation?

På dette tidspunkt, kvinder klager over tearfulness, irritabilitet og overdreven emotionalitet. Derfor er kendskabet til datoen for starten af menstruation kan hjælpe i mange situationer. For eksempel på et planlagt undersøgelse, gynækologen vil du ikke have lang tid at tænke over de sædvanlige spørgsmål om varigheden af måneden og datoen for den sidste menstruation. Hvis i den nærmeste fremtid, du planlægger at få et barn, vil denne viden ikke være overflødig, da de kan bruges til at beregne dage gunstigt for undfangelsen, og den dag i ægløsningen. Du kan bruge dem og for at beskytte sig mod uønsket graviditet.

Hvordan at vide, hvornår man skal begynde månedligt på pigerne?

Normal menstruation vises i en alder normalt fra 11 til 14 år. Men hvis pigen ikke menstruation i denne alder - dette er ikke en anledning til bekymring. Regelmæssig deres cyklus er sat i de første par år. Det bliver permanent efter denne cyklus. Den menstruationscyklus er det antal dage fra starten af den første dag i den sidste menstruation, før den nye blødende næste måned. At vide dette, kan du nemt beregne tidspunktet for den næste menstruation, og for den bekvemmelighed at gøre menstruation kalender. For de fleste kvinder, den cyklus varer i gennemsnit cirka 28 dage, men i virkeligheden kan det ofte variere op til 36 kalenderdage. I midten af hver af cykler sker modning og frigivelse af ægget - ægløsning. Den falder som regel i midten af cyklus (om fjortende til den sekstende dag). Day of the ægløsning periode anses for at være den mest gunstige for at undfange et barn. For at undgå uønsket graviditet, er du nødt til at afstå fra seksuel intimitet i et par dage før og efter ægløsning.

Hvordan at vide, hvornår man skal begynde månedligt?

Ganske enkelt - dagen for den kommende menstruation kan nemt beregnes. For at gøre dette, til den første dag i den sidste menstruation tilføjes fra 28 til 35 (afhængig af længden af din cyklus). Som et resultat, vi får datoen for den næste menstruation omtrentlige. Denne metode er en af de nemmeste, og det er kun egnet til regelmæssig cyklus. Du kan også bestemme, hvornår nærmer måned efter deres væsen. Normalt et par dage før deres start begynder at gøre ondt en smule, og træk den nederste del af maven, hævede bryster og humørsvingninger. Det er på denne baggrund, kan du bestemme tidspunktet for den kommende af menstruation.

Lyt til de signaler, der leveres af din krop

Nu ved du, hvordan kan du vide, hvornår de skal starte hver måned, og vil være klar til deres kommende fuldt bevæbnet. For ikke at være i en vanskelig situation, altid bære en pude, vil det aldrig være over!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.