HjemlighedHavearbejde

Voksende grøn derhjemme

Hvis du altid har på hånden frisk vitamin blomsterbed, kan du mestrer dyrkning af grønne områder i hjemmet, og selv uden jord, i lejligheden, at få duftende krydderier af højeste kvalitet.

Den enkleste måde at få en grøn hjem er alle kendt siden barndommen destillation pære løg på pennen. Primitive analog hydroponiske installation bliver et glas, som indsættes i pæren, viser tegn på spiring. Rødder dyppe i vandet, er det bedre at bosætte sig, og satte glasset på en solrig plads. Snart løg fjer strække ud og bliver grøn, 7-10 dage, kan du vælge dem, der er ægte, og brug i salater og supper. Selvfølgelig er en glas er usandsynligt at dække efterspørgslen efter løg hele familien. Put et par i sidste ende, er dyrkning af grønne områder i hjemmet kræver ikke at du indsats. Er, at vandet skal hældes i glassene, men høsten.

I indeklimaet kan dyrkes salat. Det sår i kassetten, eller små individuelle potter, som udgør en stor gryde med en samlet klud på bunden for at bevare fugt. Vanding en seng af salat med bedre gryde periodisk fodring naturlig gødning: ormekompost, tørvegravning. Klar til at spise buske kan kun skære og skyl. Fordele ved denne dyrkning i fraværet af infektioner, forurening larver af parasitter og skadelige stoffer. Kun købe ren jord, som kan steriliseres til yderligere antændes i ovnen, naturlig gødskning og sollys. Hertil kommer, at nogle sorter af salat så dekorative, at før dens anvendelse til sit formål, kan være vidunderligt at dekorere køkkenvinduet er ikke værre end stueplanter.

Disse to kulturer voksende grøn derhjemme er ikke begrænset. Næsten enhver krydret og urter kan vokse indendørs :. Dild, persille, koriander, basilikum, estragon, arugula, mynte, kamille og andet sådant indhold endnu mere foretrukket er det så de kan producere afgrøder året rundt for stauder.

Så du har besluttet om dyrkning af grøn i vindueskarmen. Nu skal du vælge den kapacitet, de skal være godt placeret på en vindueskarm og ikke at forstyrre folk. Hvis greens vil vokse der hele året rundt, og endda et par, er det bedre at vælge søde kasser, der passer ind i det indre, og vil udføre det mere dekorative. Jorden er velegnet til alle indendørs planter købt i butikken, eller forberede deres egen blanding af havejord, tørv og sand, så sauter det et par timer ved lav varme i ovnen.

Voksende grønne hjem har en cyklisk natur: en vis tid planten går ud for at nå modenhed. Derfor, for uafbrudt forsyning af vitamin familien er bedre at plante den samme kultur en gang om ugen i nye potter eller kasser. Det største problem i indendørs havearbejde er en mangel på lys, hvilket gør planterne er svage, blege, aflange. Hvis du beslutter at så frø om vinteren, tage sig af kimplanter belysning ved hjælp af lysstofrør med reflektorer. Dagtimerne til at gøre greens år - varigheden af 16-17 timer.

Hvordan til at vokse urter hjemme i sommeren? For at sige det på altanen eller vinduet eller forlade indendørs? Svarene på disse spørgsmål afhænger af vejret. På en klar, men ikke meget varm dag, vil planterne være taknemmelig for en tur. De vigtigste ting - glem ikke at bringe dem hjem med en kold snap eller gemme fra den brændende varme. Af den måde, på altanen, kan du hæve ikke kun den grønne kultur, men også specielt avlet sorter af tomater og peberfrugter, bortset miniature størrelse af busken, og høj produktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.