HjemlighedGør det selv

Warming af gulvet i et privat hus med sine egne hænder: mulige metoder, materialer

Afslutning af opførelsen af huset betyder ikke, at arbejdsprocessen kom til en ende. En yderligere mål er at afslutte lokaler og, vigtigst af alt, isolering virker. Omfanget af disse aktiviteter er ikke så omfattende, men kræver en delikat tilgang og overholdelse af de teknologiske nuancer. Den vigtigste fase af den termiske isolering. Om kvaliteten af dens gennemførelse afhænger af energibesparende funktion og komfort i hjemmet mikroklima. Gennemføre isolering gulv i et privat hus med sine egne hænder er ikke svært, hvis du vælger det rigtige materiale og udstyr, installation. Til dato, kan dette arbejde udføres på forskellige måder. Materialer med en opvarmning funktion af naturlige råvarer, syntetiske belægninger, samt løse komponenter.

Isolering af mineraluld

Dette er den traditionelle og mest populære version af hjem isolering. Det materiale, der præsenteres på markedet plader, som kan have varierende grader af hårdhed og modstandsdygtighed over for deformationsprocesser. Lægning sker på gulvet eller i flere lag, eller én, men ved anvendelse af tykke paneler. Udvælgelse af de optimale løsninger bør være på grundlag af krav ikke blot til det varmeisolerende effekt, men også styret af beskyttelse mod fugt. Hvis du varmer gulvet med mineraluld i bygningen uden kælder, de specifikke krav til imprægnering er ikke nødvendigt at præsentere. Men når om på fundamentet med grunduddannelse plade dæksel bør behandles gidrofibiziruyuschim forbindelse, der reducerer vandabsorption funktion.

Fastsættelse materiale er også gængse metoder. Afhængigt af typen af overtræk kan anvendes følsomme klæbemidler med skruer eller søm. Også nogle producenter af mineraluld tilbyder specielle beslag og skruer til en sikker installation. Som følge heraf kan brugeren regne med en gennemsnitlig varmeledningskoefficient, god lydisolering og brandsikkert barrierefunktion.

Opvarmning af anvendelse Styrofoam

Måske er det den anden mest populære materiale til isolering. Det er at isolere gulvbelægningen anbefales at bruge brandet ekspanderet polystyren PSB-S. Denne version af serie 35 er velegnet til dekoration gulvet i stuen i et privat hus. Men hvis du har brug for at skabe isolation i hårde driftsbetingelser, gulve, er det nødvendigt at henvise til den serie af 50. Denne isolering af gulvet ekspanderet polystyren kan udføres selv i garagen, hvor den forventede belastning på køretøjet. Installationen er simpel isolator. Plader har et andet format, fx en bredde på 50-60 cm og en længde på 120 cm. De er nemme at håndtere, fit under rummet konfiguration.

Du bør også være opmærksom på de kanter. Den mest praktiske udførelsesform af en formalet kant til æglæggende teknik overlappende fjer og not. Denne fremgangsmåde er fordelagtig ved at eliminere kuldebroer. Med hensyn til ydeevne isolering gulv isolering funktion polystyrenskum er en af de bedste muligheder. fugemasse og forskellige harpikser med tilsætning af organiske opløsningsmidler skadelig virkning på det materiale, så ordet drift, bør imidlertid være forsigtig med hans behandling.

Anvendelsen af ekspanderet ler i isoleringen

Isolerende ekspanderet ler udtømmes i form af porøse letvægts- granulater baseret på brændt ler. Til opvarmning af gulvbelægningen er ønskeligt at anvende en brøkdel af 1-2 cm Tilstedeværelsen af et sådant lag i gulvkonstruktionen giver blot tre funktioner. Isolering, dannende kobling og grus seng. Men for disse opgaver kan kræve en god imprægnering som betonblok har en ulempe på grund af høj vandoptagelse. Typisk til gulv isoleringslag keramzit opererer med hver efterfølgende komprimering højene udbytte 15 cm lag.

Den nøjagtige strøm af granuleret materiale sjældent får tælle, så det er bedst at forudbestille op 10% af den planlagte mængde. Også, for at lette installation og for at styrke grundlaget anbefales dannet ekspanderet ler til at tætne med cement. Det vil sige, det pakkede leje af tørre pellets fyldt cementblanding væske. Praksis og andre måder at opvarmning ekspanderet ler gulve med inddragelse af koblingselementets, men den klassiske cement fundament er den mest effektive. Med det dannede en solid base, der kan anvendes som et afretningslag, og som varmekilde.

Varmeisolering af ekspanderet ler i sække

De, der ønsker at få hjælp til claydite hurtige resultater, ikke at gøre for meget arbejde, er det nødvendigt at foretrække pakning i poser. Faktisk er den yderligere dannelse af isolerende baser udføres af dem med en sats på posen 3 per 1 m2. Dannet nicher bør også udfylde ekspanderet ler og derefter lave huller i poserne for luft afladning. Det er vigtigt at huske på, at opvarmningen af gulvet ekspanderet ler i poser vil hjælpe med at organisere det isolerende lag er ikke mere end 20 cm. Denne højde kan ikke være nok til at opretholde termisk komfort i stuen, men det ville være nok for garagen eller bryggerset. Men hvis det er nødvendigt, kan gøres mere mound at stige med 10 cm.

Isolering granuleret slagge

Det er en anden mulighed for at oprette varmeisolering via bulkmaterialet. Granulerede slagger har en glasagtig struktur og repræsenteres af en kornfraktion 0,7 til 1 cm. Det er produceret i køleprocessen metallurgisk slagge, som igen, er et produkt af smeltende jern. Ud fra et operationelt synspunkt, at materialet er ganske attraktive og som et varmelegeme og som en mekanisk stærkt fundament. Udfør isolering gulv i et privat hus med sine egne hænder kan være lag, men kun på en plan overflade. Som i tilfældet med ekspanderet ler, bør give imprægnering. Men det er sandt, hvis vandstanden udenfor huset steget, og der er ingen særlige dræning. Volumenberegning af slaggen kan være :. 300 kg materiale pr 1 m2 af isolationslaget Fordelene ved denne metode, 40 cm tykke omfatter god varmeisolering og intet behov for tætninger.

Skumglas til isolering

Det har gentagne gange bemærket, at materialet til isolering og kan give særlig imprægnering. Hvis problemet er akut, giver det mening at være opmærksom på skum glas. Dette er den samme varmelegeme, men det opskummet glas smelte med en lukket cellestruktur er absolut uigennemtrængelig for vand og fugt. Hvis du planlægger at isolering gulv i et privat hus med sine egne hænder, giver det mening at vælge blokke, tykkelse, som kan variere fra 5 til 18 cm. Fra penokroshki bør opgives, da det er vanskeligere installation, og der kan være yderligere krav til isolering. Resten af skum glas er måske den bedste løsning. Et lag af denne isolering ikke er deformeret, ikke oplyst rum beskytter mod vand og vanddamp. Men prisen på skum glas er højere end alternativerne.

® varmeisolering af en træ dæksel

Det er tilrådeligt at vælge en radiator, der ligner i sine egenskaber til trægulve. Det kan være en hvilken som helst af de naturlige materialer. Stacking foregår på jorden eller halter. Udførelse af særlige strøer er en forudsætning for de fleste af belægninger af brædderne, og det er derfor muligt isolering i trægulv privat hus realiseret i samme konfiguration. Den nedre del af den samlede struktur vil være repræsenteret fundament, kan der være mere grus mound, derefter - en varmeisolator drejning og trægulve.

Funktioner betongulv isolering

Påfør to varianter isolering betonfundament. Som regel meget isolerede støbte gulv. Typisk er det materiale, anbragt i den øvre del efter støbning cementen pude. Men den kan være en variant, hvor isoleringen er lavere gulvafretningslag anvendelse af samme polystyren. I dette tilfælde er pladerne anbragt i fremstillingen af grus eller forsinkelse. Derefter blev opløsningen hældt beton. Hvad angår varmeisolering af hele huset mere effektivt den anden mulighed, men at sikre en behagelig mikroklima i samme rum bør begrænse os til toppen af isolation, som snarere er designet til beskyttelse mod kulden dekorative gulvbelægning.

Varmeisolering stueetagen

Anvendelse af isolering på jorden indebærer høje krav til valg af et egnet materiale. Den skal være mekanisk modstandsdygtig isolator som også er i stand til at beskytte objektet mod fugt og mikrobiologisk udvikling af negative fænomener, herunder forme og svampe. Tælle hvordan man udfører isolering af gulvet i et privat hus med sine egne hænder på jorden, er det nødvendigt at opgive de naturlige materialer. Den optimale løsning ville være polystyrenplader, beskyttet af imprægnering. For at forhindre fysisk skade, bør i første omgang fokusere på tykke paneler, der er resistente over for naturlige og deformationer.

konklusion

Varmeisolering af gulvet er den vigtigste begivenhed i udførelsen af bygge- og afsluttende arbejde. Moderne materialer, der anvendes til termisk isolering af gulve, tillader at give komfort og reducere varmeomkostninger. En anden ting er, at i praksis kan afkastet på isolatorer være anderledes, og ikke altid resultatet lever op til forventningerne. Meget afhænger af kvaliteten af installationen materiale, de særlige kendetegn ved den isolering, og isolering fra andre dele af huset. For eksempel, uden tilstrækkelig beskyttelse mod kulden af taget og væggene af effektiviteten af gulv isolering er minimal. Kun i kombination kan skabe gunstige temperaturforhold ved hjælp af elementer af isolering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.