FormationHistorie

Volkov Sergey Vladimirovich: biografi og fakta

является личностью разносторонней и довольно известной в ученых кругах. Volkov Sergey Vladimirovich er en alsidig person, og temmelig velkendt i akademiske kredse. Men i dag, med udviklingen af internettet og adgang til oplysninger om det lærer flere og flere mennesker.

Volkov Sergey Vladimirovich, "Lær", "VKontakte" og personlig hjemmeside, som bliver mere og mere populære, mange brugere er allerede interesserede.

oversigt

Russisk historiker, journalist, chefredaktør for den litterære avis ( "den første af September"), en lærer i Moscow Centre of Education №57.

Han blev født i 1955 i Moskva familien, som de sagde, den sovjetiske intelligentsia. Faderen var engageret i maleriet, og hans mor arbejdede som redaktør af publikationen. Kærlighed til viden blev absorberet i familien siden barndommen.

сегодня специализируется на исследовании различных социальных слоев дореволюционной Российской Империи и других обществ. Historikeren Volkov Sergey Vladimirovich i dag specialiseret sig i studiet af forskellige sociale lag af præ-revolutionære russiske imperium og andre samfund.

Han kom til emnet på en gang. Efter at have afsluttet sine studier ved Moskvas Statsuniversitet, Institut for Asien og Afrika, Sergey arbejdede i Institut for Orientalske Studier og tjente som forskningsassistent.

Han senere ledes redaktionen af publikationen "Den russiske gennemgang." Så arbejdede han i All-russiske Academy of Maleri, arkitektur og strikning. Der serveres Sergey som prorektor for det akademiske område.

I slutningen af 80'erne Wolves har fået sin doktorgrad. Men i 1990'erne blev han udnævnt til leder af Center for fremme af traditionelle kulturarv, og senere i spidsen for litterære og Philosophical Society.

наиболее известен своей колоссальной работой по составлению справочников и баз данных. I dag, Volkov Sergey Vladimirovich bedst kendt for sit enorme arbejde om udarbejdelse af registre og databaser.

online

Sergey er en personlig hjemmeside, direkte forbundet med dets interesser på området for studiet af eliten samfundslag.

Der præsenteres udtømmende oplysninger om, hvilke oplysninger til dato er tilgængelig på det russiske bureaukrati og officererne, udgør en del af unreleased artikler, en enorm samling af billeder.

Denne aktivitet på netværket er ikke begrænset. Han er aktivt engageret i en "Lær", han har en side "VKontakte" i "Facebook". I alle disse ressourcer er regelmæssigt offentliggjorte noter og argumenter om forskellige emner.

Volkov Sergey Vladimirovich. lærer

Forskning aktivitet er ikke begrænset til en historiker. Næsten i hele sin karriere, parallelt med den videnskabelige, blev Sergey engageret i undervisningen.

Ud over at undervise studerende på universiteter og arbejde i offentlige organisationer, er Volkov aktivt engageret i uddannelsesmæssige aktiviteter på internettet. Miljø, adgang til som i dag er næsten alle.

Sergey er debat ikke kun i akademiske kredse. Du kan stille spørgsmål til historien om den hvide bevægelse, om specialiserede Internet ressourcer.

Selvfølgelig er det nødvendigt at tage hensyn til, at de data, som er opdelt Sergey Vladimirovich Volkov, er meget begrænset. Men som et resultat af enormt analysearbejde, skabte han to store database, hvor antallet af deltagere i Det Hvide bevægelse, officerer og embedsmænd i præ-revolutionære Rusland.

активно отвечает на комментарии в своем "Живом Журнале", на страницах "ВКонтакте" и "Фейсбука" не только по тематикам своей научной деятельности. Også Sergey aktivt svare på kommentarer i hans "Live Journal" sider "VKontakte" og "Facebook" ikke kun om emnerne deres forskningsaktiviteter. Han diskuterede aktivt og fælles temaer, udtrykker sin personlige opfattelse af historie og aktuelle situation.

Alt dette gør Sergei Vladimirovich en af de mest tilgængelige kilder til specialiseret information.

De væsentligste publikationer

I slutningen af 80'erne lykkedes Volkov Sergey Vladimirovich at udgive mere end 600 af hans værker om forskellige emner. Den første high-cirkulation offentliggørelse er bogen "I den store brand i kul." Det var hende, der først bragte ham berømmelse og tiltrukket sig opmærksomhed fra forskellige patriotiske foreninger.

I 1990'erne udgav Sergei Vladimirovich meste i udlandet. I Rusland offentliggjort oftere under andre navne Volkov.

En række bøger blev udgivet om emnet i Det Hvide bevægelse, herunder den resonante "Tragedien af de russiske officerer."

kritik

Sergey har gentagne gange kritiseret de varierende grader af stivhed i retning af sovjetisk kultur og moderne russiske regering.

принимал участие в телевизионных проектах, разоблачающих различные мифы истории. I 2000'erne deltog Volkov Sergey Vladimirovich i tv-projekter, afslører en række forskellige historier myter. Volkov talte på flere krige af det russiske imperium. Han udtrykte konceptet afveg markant fra de sædvanlige alle de synspunkter, som den sovjetiske skole slået til lyd.

Siden slutningen af 2006 Volkov Sergey Vladimirovich (Vladimir) deltog i organiseringen af fond "The Return", aktivt fortaler for restaurering af historiske russiske arv, værdier og navne, der eksisterede i præ-revolutionære Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.