FormationGymnasier og universiteter

Den forklarende note til udkastet - at registreringskravene

Forklarende note til projektet betragtes som en af de grundlæggende dokumenter, når kurset eller forskningsarbejde. Det er her samlet alle de nødvendige oplysninger om begrundelsen for det valgte design, beskrivelse, ansøgning, er specifikationer givet alle de nødvendige beregninger.

Med henblik på korrekt og kompetent udvikle dette dokument, skal du dybt studere den særlige uddannelse, regulatoriske og periodikum. Den forklarende note til udkastet bør dække alle de grundlæggende spørgsmål om temaet. Dokumentet skal være til stede og analyse af litteraturen og resultaterne af uafhængig forskning og eksperimentering, grundig gennemgang af alle de karakteristiske træk ved konstruktionen eller dele, komplicerede matematiske beregninger udført alle basens knudepunkter.

Ethvert projekt, uanset om det er en studerende afhandling om udviklingen af et nyt websted, eller dele af maskinen, indførelse af nyt udstyr på fremstilling eller design udvikling, arkitektoniske og tekniske projektering af bygning eller struktur skal bestå af to dele: design og forklarende. Hvis forklarende note til arkitektonisk design, grad eller sigt papir mangler eller forkert udført, er den grafiske del betragtes kun teoretiske udvikling.

Tekst af arbejdet skal udføres i henhold til de krævede standarder ESKD (samlet system for design dokumentation) og kravene ASAP standarder (systemdesign dokumentation til byggeri) til ingeniøruddannelserne dokumenter. Ark med teksten skal have den passende form og titel blok, alle (undtagen titlen) er nummererede og arkiveret i en særlig mappe.

Forklarende note til graden projektet på et obligatorisk grundlag, bør have følgende afsnit:

1. Titlen side med navnet på projektet tema.

2. Indholdet af arbejdet - givet de relevante afsnit og underafsnit, en liste over de ledsagende tegninger og diagrammer.

3. Indførelse, der består af en gennemgang af de kilder, analytiske og teoretiske dele.

4. Ekonomicheskae del underbygger tekniske og økonomiske indikatorer for den udviklede struktur.

5. En del af beregningerne af sikkerheden i driften af bygge- og sikkerhed.

6. I den sidste del giver konklusioner om projektet, betydningen og begrundelse for valget.

7. Liste over anvendte litteratur og kilder.

8. Programmer (diagrammer, tabeller og design tegninger).

Forklarende note til projektet skal have en klar struktur og konsekvent præsentation af linjen. Overbevisende argumenter og præcise beregninger, en klar og koncis formulering - de grundlæggende krav i udarbejdelsen af tekstdelen.

Forklarende note til projektet udføres på A4-papir. Tekst kan skrives i hånden og klar klar håndskrift eller udføres af en trykteknik. Ved brug af kontorudstyr tekst skal være dobbelt afstand mellem linierne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.