HjemlighedHavearbejde

Hvilke sygdomme og skadedyr af pærer er de mest farlige?

Hvilke sygdomme og skadedyr af pærer er de mest farlige? Der er intet overraskende i, at dette træ er så elsket af insekter, der ønsker at nyde en frugtsaft eller pære sig selv. Blød, behagelig at smagen og har lyst til frugten ikke kun af mennesket. Blandt træet parasit i en særlig kategori som regel skelnes pære bug.

bug pære

Denne parasit sikkert tåle lave temperaturer. Om vinteren, det gemmer sig under nedfaldne blade fra grenene på en pære, og i foråret vågner op og angriber træet. Som den vigtigste type af mad, han tjener som cellen SAP. For at undgå at vågne op bug i foråret, bør faldet være omhyggeligt indsamle alle bladene tæt på pære og brænde det.

snudebiller pære

Dette er en anden form for insekt, som alle andre planter og træer foretrækker en pære. Snudebiller længde er forskellige (det er kun 4 eller 6 cm). Let modstår selv hård frost. For at gøre dette, gravet i jorden eller i de efterårsblade. Beskyttelse af planter mod skadedyr af denne type indebærer en grundig rengøring af området fra de faldne blade. Det er nødvendigt at brænde det indsamlede skrald. Så de dør, og deres børn, sammen med de sovende personer. Attelabidae meget frugtbar: en kvindelig lægger attelabidae for næsten tyve æg. Hun skjuler dem i de unge skud af pære, der kan foldes som en cigaret eller rør. Deraf navnet på dette insekt, der lever af og skud og frugter, og træet knopper.

tang

Sygdomme og skadedyr af pærer årligt forårsager uoprettelig skade på hundredvis af avlere. Mange mennesker opdager, at bladene af deres foretrukne træer deforme. Man får fornemmelsen af, at efterlader som en boble. Årsagen til sådanne visuelle ændringer er flåter.

Flåter tilbringer den kolde del af året i et pæretræ knopper. I foråret gnave de selv et hul og gå udenfor. Den vigtigste form for mad til dem - saft træ pære. De ødelægger blade i en sådan grad, at de næsten tørre. Plant et must i dette tilfælde omfatter en beskyttende mekanisme. Hævelse - det er den måde at beskytte træet saft fra flåter.

En lang række sygdomme og skadedyr af pære kan forårsage træet zaskhonet eller ophøre med at bære frugt. Efter alle parasitter - er ikke de eneste gerningsmænd fredelige eksistens pæretræer. Sygdomme i frugttræer - er et andet problem ved enhver moderne gartner står over for.

Skurv - en af de mest almindelige sygdomme blandt havens træer. Påvisning af spor af den i den indledende fase af infektion kan være på bagsiden af pære blade. Nasty udseende plak udvider snart frugterne af skurv syge planter. Inficerede frugter har en mærkelig form,: de er som flad på den ene side.

frugt rådner

Fra en sådan sygdom frugterne af æble og pæretræer er brunlig. På den mest berørte side vises hvidlige uregelmæssige vækster i form af cirkler. Det er i dem, og er gemt sporer af sygdommen. Når vinden blæser, sporer fritliggende og transporteres med luftstrømmen til den nye placering. Uanset hvor de falder - roden af træet eller dets frugt - infektionen vil ske alligevel.

Sygdomme og skadedyr af pære - er en virkelig plage for moderne gartner. Fight parasitter eller infektioner, du har brug for hjælp af specialværktøj og konstant oprydning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.