HjemlighedHavearbejde

Blåbær. Plantning og pleje. Grow fantastiske bær selv!

undersøgelser er blevet gennemført af forskere som et resultat af, som de har fundet, at regelmæssig indtagelse af blåbær i fødevarer sinker hjerne aldring, beskytter den mod udsættelse for radioaktiv påvirkning, og også forbedrer hukommelsen og opmærksomhed. Hvordan at vokse en guldgrube af sundhed, såsom blåbær? Plantning og pleje af planter har flere nuancer. Lad os se sammen!

Hvad er en plante blåbær?

Denne lave løvfældende busk, som har direkte grene brunlig eller mørk grå. Optager blåbær grøn, glatte blade, ikke længere end tre centimeter. På toppen af grene anbragt hængende blomster og nåede en længde på 6 cm. En kop blåbær skabe fire eller fem bægerblade. Corolla har form af en kande hvidlig farve. Frugter bush - berries højst 1,2 cm i længden med en blåligt skær. Blåbær blomstrer i maj og begynder at bære frugt i august. Anlægget er meget almindelig i vådområderne i spagnum jord i Sibirien, Europa, Kaukasus og Fjernøsten. Men blåbær haven i forstæderne er også almindeligt.

ordentlig plantning

Blueberry plantning ofte kan findes i beholdere med tørv. Du skal passe på ikke at tage de planter, hvis rødder er åben - måske de ikke slå rod. Gartnere kan tilbyde blåbær fra drivhuset, men disse planter fryse lidt ved den mindste frost. I foråret på stedet af de døde grene vil være nye processer, men det er bedre at holde tøsedrenge hjem, godt oplyst vindueskarmen, og i slutningen af maj til at plante prøver i jorden. Blåbær, plantning og pleje, som udmærker sig ved en særlig skønhed, når de plantes buske i trækasser, ville det være dejligt, hvis du blander med jorden småsten eller ekspanderet ler og tørv.

reproduktion af blåbær

Plant kan vegetativt formeret eller frø metode. Taget fuld bær hvorfra frøene er valgt og tørres. Plantet dem i tørv højderyg med gødning i de sidste dage af efteråret. Hvis gartneren kommer til at plante frøene i foråret, den første ting, han havde brug for at gøre deres lagdeling i tre måneder. Rilledybden 1 cm i deres spredning, drysset med sand og tørv (1: 3). Det er vigtigt at overvåge jordens temperatur - ikke mindre end 23-25 grader. Frøplanter brug for regelmæssig vanding, løsne jorden og luge ukrudt. Efter et år i foråret skal begynde at gøre kvælstofgødning , og fortsætte med at gøre det i to år. Så de unge buske skal transplanteres til en ny placering, hvor i 5-6 år, de vil begynde at bære frugt. Derudover kan planten formeres ved stiklinger. Blåbær, plantning og pleje, der var korrekt, er sikker på at blive en smuk busk, der vil bære frugt er rig.

Pleje blåbær

Jorden, hvor den busk vokser blåbær, er det nødvendigt at korrekt håndtere, for ikke at beskadige rodsystemet, der går i dybde på kun 15 cm fra overfladen. Hvert år jorden har brug for at barkflis med tørv, gøre det en regelmæssig gødning, godt vandes. Busk reagerer godt på dannelsen af fjederen (beskæring svage skud kvalitativ desinficering). Blåbær, plantning og pleje, som udføres Erfarne gartnere, vel vidende, at da gødningen ikke kan bruge gødning, skal du sørge for at vokse førsterangs "familie læge." For at øge udbyttet kan plantes flere sorter såsom blåbær "blyukrop", "sløring", "Duke", "Patriot".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.