Intellektuelle udviklingReligion

Alexanders Monastery (Suzdal): Historie og arkitektur

Slaven Alexandrovsky kloster Suzdal. Det tiltrækker pilgrimme fra hele SNG og i udlandet. Det er beliggende på bredden af floden kaldet Kamenka. Oprindeligt var det en kvindelig.

Historien om klosteret

Grundlæggeren af klosteret - Alexander Nevsky. Dato for forekomst - 1240. Prince ventede hårde kampe med tyskerne, og han besluttede at bygge et kloster før krigen, til ære for sin protektor himlen, Alexandra Rom. Hvorfor han byggede det præcist i Suzdal? Det faktum, at dette er fødestedet for Neva. Regler i Suzdal på det tidspunkt hans yngre bror - Andrew Yaroslavich. Det første navn på helligdommen - Stor Lavra - Alexanders nonnekloster.

Desværre, under invasionen af Polen (1608 -. 1610), klostret blev fuldstændig ødelagt af brand. Intet mindeværdig, der tilhørte klostret forud for denne dato, er ikke blevet bevaret.

En ny klosterkirke i andragendet tryglede abbedisse Domnica konge Peter I i 1695. Bygningen blev bygget med de penge, Kongens mor - Natali Kirillovny. Det blev kaldt kirken af Ascension og forudsat et klokketårn, som er en to-etagers firkant, der havde fem kupler.

klokketårn

Klokketårn Alexandrovsky kloster i Suzdal er en ottekantet søjle, som står på en lille firkant. På sit fod er en trappe. Klokketårnet er den eneste i byen Suzdal har ingen dekoration, hvilket gør den unik. Men hun har en meget beskeden dekoration - udskårne rammer af vinduer, rygter og de samme indramning buer.

I det XVIII århundrede (første halvdel) Alexandrovsky kloster i Suzdal var omgivet af en lav hegn. Hegnet var smykket med tårne, som er stiliseret defensiv.

De gyldne porte Alexandrovsky kloster i Suzdal

Samtidig, ved indgangen til klostret blev etableret gyldne porte. De er dekoreret med udskårne tårn, det samme som den installerede nær porten til hellige Treenighed Kloster. Og det er ikke overraskende, fordi projektet tager Ivan Gryaznov. Den samme mand, der ledede opførelsen af Holy Trinity Monastery.

Katharina II under processen med sekularisering af jord i 1764 gav kloster til de kommunale myndigheder. Det blev afskaffet og omdøbt sognekirke i byen.

2006 var et vendepunkt i historien om helligdommen. Hans re-døbt mandlige Alexandrovsky kloster. I Suzdal far Abel (Urgalkin) blev dets rektor. Den helligdom er blevet tilskrevet den Vladimir-Suzdal Stift.

hellig begravelse

Under sin storhedstid det kompleks af bygninger kendt som Great Lavra. Lånere af helligdommen begyndte Ivan Kalita og hans familie. Hans sønner gav klostret grund til at mindes de døde sjæle præster. Engang var der en prins grav for kvinder. På det område er der rester:

  • Suzdal Kronprinsesse Mary;
  • Grand Duchess Agripina.

interessante fakta

Under kampen med de mongolske-Tatar angribere her kunne finde et krisecenter alle dem, der havde brug for det. Abbots tog de trængende og forældreløse børn. Her er enke gift med en trøst, de mennesker, der har mistet deres kære og deres hjem blev ødelagt.

Arkivet mirakuløst bevaret papir (diplom), som beskæftiger sig med det faktum, at i 1738 blev sendt her to forbrydere (raskolnits). En dame har indgået en aftale med vagterne og undslippe. Efter at abbedissen havde et stort problem, men hun var i stand til at bevise sin uskyld.

Hvordan Kloster tilstand

Du behøver ikke at betale for indgangen til helligdommen. Gå til kirken til enhver tid. Ladies har brug for at dække sit hoved med et lommetørklæde, og i ansigtet er ønskeligt ikke at have en lys makeup. Tørklæder kan tages ved døren. Kvinder er heller ikke ønskeligt at bære lange bukser og stadig bære en nederdel, men i jeans og ingen vil køre. Pilgrimme tilbyde at forblive i tjenesten, kan fodres middag, til at give læ.

udflugter

Selv beboere i klostret turen er ikke udført, og området er ikke så nemt at komme dertil. Hvis du ønsker at se livet i Suzdal helligdom inde, du skal betale for en tur i de mange klostre i byen. Omkostningerne er omkring 3 000 russiske rubler. Du kan samle en gruppe og hyre en privat guide. Udgifter til ydelser, der ledsager - 1,5 tusind rubler.

Hvordan kommer til klosteret i Suzdal?

Klostret ligger 500 km fra den Røde Plads. I nærheden af det der er gratis parkering, og du kan parkere din bil. Næste du nødt til at gå til fods, drej til venstre på gaden. Fridriha Engelsa og for at nå gaden. Gastaeva. Gå ned denne gade og drej til højre. Hele vejen, hvis du vil, kan overvindes med bil. Biler kan efterlade nær gyldne porte. Der er ingen forbud mod parkering.

Alexandrovsky kloster er beskeden og ikke så fremragende som for eksempel basilikum. Men de sognebørn finde her ro, komfort, privatlivets fred og ro. Inden for murene opfører stille samtale med Herren gennem bøn. Turister kan nyde panoramaudsigten og arkitektur. De er synlige fra en høj bred af Kamenka. Gå til disse hellige steder, og i sjælen af fred og harmoni regeringstid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.