Intellektuelle udviklingReligion

Pilgrims - er ortodoks pilgrimsrejse ...

Palmer er en person, der bevidst går sin valgte vej, i modsætning til de sædvanlige vagabonder. Inden da konfronterer han et bestemt mål, der er sikker på at være forbundet til de hellige symboler. Studere tema: "Pilgrimme - hvem er denne", skal det bemærkes, at det latinske ord oversættes som "palme" - Palma (her betyder de palmegrene, som folk møder Jesus Kristus i Jerusalem). Pilgrimsrejse - en rejse til det Hellige Land og andre hellige steder er forbundet med den kristne tro.

Pilgrims - er, at ...?

Grundlaget for denne kristne tradition ligger ønsket af troende ærer de hellige steder, der er forbundet med den jordiske Jesu Kristi liv, hans mor den hellige Jomfru Maria og apostlene, at fordybe sig i de hellige vande Jordanfloden og at bede, før de mirakuløse hellige billeder. I andre religioner også har lignende skikke.

I Rusland, en pilgrimsrejse til Det Hellige Land begyndte med den allerførste gang for fødslen af russisk kristendom. Stien var vanskelig og farlig, og for det meste det var gennem Konstantinopel. Ved XI århundrede ruterne af pilgrimme begyndte det hellige land, Mount Athos og dens nationale helligdom. Men til den lidenskab XII århundrede for pilgrimsfærd nåede sit klimaks, og kirke myndighed blev tvunget til at begrænse sit inderlige bogosluzhiteley.

Ved XV århundrede der kommer et vendepunkt, når det er en ortodoks pilgrim begynder at klage over chikane af hans onde arabere og tyrkere. På det tidspunkt faldt Konstantinopel til tyrkerne, og kristne helligdomme i øst var i hænderne på muslimerne.

ortodokse pilgrim

I anden halvdel af det XVI århundrede, igen forstærkes gående pilgrimme til Det Hellige Land. Kendt selv detaljeret pilgrimsrejse købmand Vasily Yakovlevich Loon i Jerusalem og Egypten. Han boede i Kazan og handles med de persiske købmænd. Op til 40 år, med hans egne ord, han levede "dårlige og bole', resultatet af opførslen af stål ulykke, bankede ham i hovedet, den ene efter den anden. Hans kone døde, så sank skibet med produktet og handel er kommet til intet. Men efter sakramentale og dette de sværger at begå pilgrimsrejse til Jerusalem i et år, han tjent ejendom to gange mere end tabt før.

Men de fleste af pilgrimmene blev de officielle Folk, der sender på ærinder og velgørenhed Moskva regering.

Krigen med Tyrkiet i den anden halvdel af XVIII århundrede i den tid af Catherine igen gjort det vanskeligt for den ortodokse pilgrimsfærd.

Men i midten af det nittende århundrede, en stor rolle i styrkelsen af pilgrimsrejse spillede en institution i Jerusalem Russisk Kirkeret Mission og etableringen af den kejserlige ortodokse palæstinensiske samfund.

Ofte, Oslo denne form for religiøse motiver dække for aggressiv handel. Pilgrimsrejse har spillet en stor rolle i udarbejdelsen af korstogene. I middelalderen pilgrimme - denne højere adel, og de soldater, der søgte til ridder, der fandt sted på Den Hellige Gravs og de handlende handel formål, og forskere og eventyrere, og tryllekunstnere der søgte mirakuløse viden i Østen.

pilgrimsrejse i dag

Moderne pilgrimme - hvem er sådan? Og hvis der er en tradition for pilgrimsfærd i dag? Jeg må sige, at det bliver genoplivet, men i en ny form, som interesse og tro på Kristus, folk er ikke tabt, og endnu mere stige. Det bidrager nu en enorm mængde af åbningen af kirker og klostre, som ofte er arrangørerne af disse ture over hele verden, men disse er engageret og rejseselskaber.

Du kan komme på nogen af Jerusalem eller Athos kloster pilgrim. Russisk Kirkeret mission i Jerusalem fører statistik, hvor der er tegn på, at omkring halvdelen af åndelige pilgrimme fra hele verden er ortodokse fra Rusland, Hviderusland og Ukraine. Ud over Palæstina russiske pilgrimme besøger den græske Athos, en by i Bari, Italien, hvor relikvier af Nikolaya Ugodnika, hovedstaden i Montenegro, hvor hånden af Ioanna Krestitelya er gemt, og andre hellige steder af kristne.

Men pilgrimsfærd har meget lidt at gøre med den udflugt turisme,, da det kræver indledende arbejde på spiritualitet i form af rensning af sjælen gennem omvendelse, bevidstheden om deres synder, og ydmyghed, er det nødvendigt at besøge en sådan hellig, så dybt og ærbødigt føle atmosfæren i de evangeliske begivenhederne i to tusind år siden de hellige.

konklusion

Hver russisk pilgrim, realisere sig selv, hvor vigtigt dette begivenhed, forsøger på forhånd, hvordan man forberede sig til dette øjeblik, så det er en tid med faste, skriftemål, nadver, beder en masse og derefter velsignelse deres åndelige mentor går på en tur.

Det vigtigste er at forstå, at pilgrimme - det er ikke blot turister og dybt religiøse mennesker, der går til at slappe af og ikke at betragte helligdommen som museumsgenstande, og se noget mere hemmelig, skjult fra den normale øje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.