HjemlighedHavearbejde

Plum "Volga Beauty": beskrivelse af sorten, foto, anmeldelser

Plum er meget populære i vores land. Af lækker, aromatisk og sund frugt kan forberede juice, syltetøj, kompot, for ikke at nævne, hvor godt det er frisk. I dag har vi udviklet en masse af sorter, der er kendetegnet ved høj vinter hårdførhed, udbytte, fremragende smag.

Ofte plukke blomme sort til plantning på sitet, bliver avlere overvejer de nyeste udviklinger opdrættere, glemmer de, der blev fjernet årtier siden. Men de er godt gennemprøvet og tid-testet. I dag vil vi gerne minde de herlige nationale sorter af blommer "Volga Beauty". Han har stået på i næsten 80 år af glade gartnere store og stabile udbytter af velsmagende frugt. Hvad er så god dræning "Volga Beauty"? Beskrivelse, billeder og anmeldelser gartnere, vil vi præsentere dig i denne artikel.

Historien om kvaliteter

I Rusland begyndte blomme at vokse under regeringstid af Alexei Mikhailovich. Det er for hans ordre til landet bragte de første frøplanter. Takket være det hårde arbejde med opdrættere, et væld af meget interessante blomme sorter, hvoraf mange er blevet populære favoritter.

Plum "Volga Beauty" stammer næsten 80 år siden (1939). Forfatteren af sorten er blevet en berømt russisk videnskabsmand-opdrætter E. P. Finaev. På et eksperimentelt haveplante i Samara, han gennemførte et eksperiment, passage af de populære sorter på det tidspunkt "rareripe tidligt" og "greengage Beauvais." Resultaterne af dette eksperiment oversteg forventninger videnskabsmanden - det nye afløb har absorberet de bedste kvaliteter af moderplanter: earliness, udbytte, høj frost modstand og fremragende smag kvalitet af frugter.

I 1955 har udledningen af "Volga Beauty" blevet testet. I 1965 blev det inkluderet i staten register over druesorter.

Plum "Volga Beauty": beskrivelse af sorten, fotos

Beskrivelsen af de sorter, nu indgår i alle udgaver af havearbejde og primere agronomer. Det samoplodnye (kræver ingen landing i nærheden af andre sorter af bestøvere) tidlig sort, hvilket giver en stor høst af frugter, der tilhører gruppen af dessert. Alle detaljer om det, samt foto - senere i gennemgangen.

træ

Dette er en temmelig stor planter, omkring syv meter høje. Af denne grund, afløbet "Volga Beauty" (foto kan du se nedenfor) kræver en årlig formativ beskæring, uden hvilken det ville være for kompliceret for træpleje. Form en krone på nizkoyarusnoy eller bezyarusnoy system. Beskæring ikke kun gør det lettere at høste, men også har en positiv effekt på frugt kvalitet og udbytte.

Blomme "Volga Beauty" vokser ret hurtigt, danner en sfærisk storslået krone medium densitet. De grene og kviste er dækket med bark grå-brun farve.

løv

Store og temmelig bred, ægformede, malet i en lys grøn farve. På den ydre sidekant af arket indrammet indhak. Bladplade mat og let rynket, flad, med skarpt defineret overgang ind i tuden. Bladstilk medium i længde, pigmenterede, tyk. Akselblades med svag dissektion medium størrelse. Blomsterstand trehtsvetkovye. store blomster, malet i hvid eller rosa farve.

frugt

Plum frugt "Volga Beauty" (gartnere anmeldelser bekræfte dette) stor: fra 34 til 50 gram. De har en oval-sfærisk form, let indsnævret til basen. Peak - et forsænket lidt, afrundet. Basen har en lille fordybning. Frugter adskiller et faststof, sløret, rødviolet farve. Huden er glat, den gennemsnitlige tykkelse. Plum "Volga Beauty" har en lille mængde af subkutane punkter, som er malet hvid og er godt ses på overfladen. Tyfus søm klart defineret, medium dybde.

Stilken tyk, godt adskilt fra grenene. Knogle gennemsnitlige størrelse, er ovale i form, basen og spidsen spidse, let skilles fra pulpen. Papirmasse er farvet i gul-orange farve, det har en fibrøs tekstur, saftig, meget delikat. Smagen af frugt - dessert, sød og sur. Frugt indeholder:

  • 22% faststoffer;
  • 10,35% sukker;
  • 11,78 mg pr 100 g ascorbinsyre;
  • 1,95% andre syrer.

Frugt modnes i perioden fra den tiende til den 25. august. I frugtsætning træer kommer i det fjerde år, så afløbet "Volga Beauty" refererer til den tidlige udseende frugtsorter. Renterne er høje og stabile: otte år træ producerer op til ti kilo frugt, tolv år - til 25 kg afgrøde.

frost

"Volzhskaya Beauty" - blomme, hvis udbredelse efter vi har præsenteret ovenfor er ganske godt tolereret og frost og sommer tørke. På baggrund af erfaringerne med voksende denne sort i de forskellige regioner kan det hævdes, at kun under meget alvorlige frost træet kan være delvist vymerznut frugt knopper, og træet lider minimal. Under langvarig tørke, anlægget overlever uden ekstra vanding.

landing Egenskaber

Udbytter blomme "Volga skønhed" afhænger i høj grad af valget af kimplanter og siddepladser, så gartneren skal kende kravene kvalitet for sammensætningen af jorden og placering. Ifølge beskrivelsen af opdrættere, "Volga Beauty" foretrækker lerede let jord. Det er tilrådeligt at undgå skraverede områder - planten har brug for en masse sol, så det ideelle sted for denne klasse vil være en lille bakke.

Ved at plante et par træer, holde afstand mellem træerne, i betragtning af den temmelig imponerende størrelse af en voksen træ. Da dette er en temmelig stor vask bør huller placeres i en afstand af fire meter minimum. Med foråret plantning hul gravet i 2 uger før plantning. dens størrelse afhænger af jordens frugtbarhed - jorden er dårligere, jo større pit.

På lerjord tilstrækkelig 70-80 cm i diameter og 50 cm i dybden. Til påfyldning, en blanding med følgende sammensætning:

  • 2 spande med havejord;
  • kompostbeholder;
  • en spand floden sand (stor);
  • 100 g af træ aske.

For udtømte jord til denne blanding bør tilføjes gødning (100 g) og kaliumsalt (50 g). Alle ingredienser er godt blandet og hældt i brønden.

Udvælgelse af kimplanter

Baseret på beskrivelsen af blomme "Volga skønhed" i forskellige kilder, kan vi anbefale avlerne til at erhverve plantemateriale i lokale planteskoler - det vil spare dig fra en række forskellige misforståelser med brandet, og de er købt i dit område planter har tilpasset sig det lokale klima.

Til plantning vælge en to-årige kimplanter. Deres rødder bør ikke være kortere end 10 cm, og de skal være sunde, uden skader. Vær opmærksom på tønden: et sundt træ, han er flad, dækket med glat bark. Hvis sætteplante i børnehaven vil grave, når du wrap rødderne straks med en fugtig klud og et topdæksel med en plasticpose for at undgå overdreven tørring.

Hvis du har købt en frøplante i efteråret, og vil blive plantet i foråret - det er nødvendigt at prikopat. I læ mod træk og vind scoop lille plet skyttegrav for at strække sig fra vest mod øst, og sætteplante lå skråt. Dybden af renden - omkring en halv meter.

plantning

I centrum af den forberedte hul hammer pind binde træer. Omkring det at danne en lille bunke jord næringsstof, er du også forberedt på forhånd. Sæt sætteplante ind i hullet, så den pind var på sydsiden og rette rødderne godt. Det er nødvendigt at bestemme dybden korrekt efter plantning og efterfølgende vanding roden krave blev hævet over jorden med fem centimeter.

Omkring ungdommelige træer, skabe en jord rulle radius på ikke mere end halvdelen. Rigeligt vand planten (ikke mindre end tre dåser af vand). Zamulchiruyte træstammer, ved hjælp af rådnet savsmuld, afklippet græs, tørv.

Pleje blomme

På mange områder, og i dag er meget populær blomme "Volga Beauty". Beskrivelse, billeder, fremhævede i forskellige publikationer, tyder på, at det er ganske kraftfuld, rigt frugtbærende plante. Men nogle gartnere klager over det faktum, at der hvert år deres træ behager stor høst. Hvorfor sker det? Mest sandsynligt på grund af manglende overholdelse af reglerne for landbrugs-teknologi, som i virkeligheden er enkel. Vi vil fortælle dig om dem, så du kan vokse fra kimplanter stærk, sundt træ og årligt kunne få stabile udbytter.

Grundlæggende krav til pleje af blomme er ganske traditionel - befrugtende, vanding, læ for vinteren, beskæring, skadedyr og sygdomsbekæmpelse.

beskæring

Ved dannelsen af kronen er allerede nødvendigt at gå videre til det andet år. Som regel er beskæring udføres i foråret. I det andet år er det nødvendigt at afkorte højde på omkring en meter kuffert. Derefter en krone langline metode. Lavere eller første lag består af tre grene. Det er placeret i en højde på tres centimeter fra overfladen af jorden. For det andet lag kræver to grene - op til halvtreds centimeter lavere. Det tredje lag er placeret på halvtreds centimeter over den foregående, og det består af en enkelt kvist.

Escape, ligger over det, skæres næste forår. Efterfølgende dannelse sigter mod at forkorte gendyrkede skud og fjerne alt for tætte grene. Ud over at danne, er træ kræves sanitære beskæring. Det er holdt i efteråret. På dette tidspunkt, fjern eventuelle beskadigede eller viser tegn på skud sygdomme.

Uanset om der er behov for beskæring for voksne blomme "Volga Beauty"? Anmeldelser af erfarne gartnere tyder på, at en sådan procedure i dette tilfælde har en kraftig foryngende effekt. Den udføres i foråret, fjerne alle grene, der vokser inde i kronen, kors eller fortykkes det.

Der er en anden fremgangsmåde til dannelse af oprindelige krone blomme "Volga Beauty". I beskrivelsen af sorten i mange publikationer sjældent nævne det, men det fortjener opmærksomhed. Vi taler om dannelsen af en busk blomme. Nogle gange træet vælger denne formular - oftere det sker efter de vigtigste skud brækket eller vymerz vinter. I fuldstændigt fravær eller væsentlig afkortning af lederen, i bunden er der en flerhed af grene, som danner bøsningen.

Denne form for anlægget er attraktiv af flere grunde - det er bedre at tolerere vinteren, er ikke modtagelig for solskoldning, er meget lettere at passe, og udbyttet er ikke reduceret.

vanding

Plum elsker fugt, så for at få en god høst, du har brug for at vande den regelmæssigt. Men alle bør være foranstaltningen: overskydende kan forårsage revner i frugten. I den tørre sommer blomme skal vandes en gang om ugen rundt langs kanten af kronen. Én voksen træ er nødvendig til syv spande med vand.

Det er vigtigt at sikre, at jorden ikke tørrer under blomstring, frugt modning og binde. Reducer vanding at hjælpe barkflis, altså ikke kun at bevare fugten, men også forbedre jordens struktur.

fodring

Hvis plantning "Volga Beauty", du har tilføjet mineralsk og organisk gødning, er det ikke nødvendigt at fodre træet i de første to år. Så befrugte planterne tre gange om sæson - i begyndelsen af maj Opløs to skeer (teskefulde) af urinstof i ti liter vand. I begyndelsen af juni - brug nitrophosphate på to skeer (spiseskefulde) til ti liter vand. Den tredje fodring udføres i midten af august. I løbet af denne periode anvende superphosphat: to skeer (bestik), en spand vand. Sapling fortyndede gødningsmidler sådan mængde tilstrækkelig til den vækst, det stiger op til tre spande.

Gødning bør anvendes under vasken efter den vigtigste vanding for at holde rødderne fra brænde. Foruden mineraltilskud, er det ønskeligt at gøre hvert år under vasken rådnet gødning eller kompost (2-3 spande). Det vil hjælpe øge kvaliteten af kalk eller kridt gør fnug (en eller to kopper) udbytte og frugt. Men denne procedure er ikke mere tilladt end én gang i tre år,

Inden du foretager organisk gødning, skal jord være i træstammer fri af ukrudt. Efter luge græsset, kan du ikke rydde op - og det vil blive barkflis at beskytte jorden mod udtørring.

Plum sorter "Volga Beauty": anmeldelser gartnere

Alle, der vokser sorter af blomme på sitet, en temmelig stor høst store smukke frugter med fremragende smag af dessert. Beboere i den nordlige region har sin høje vinter hårdførhed og tidlig udseende. En anden ubestridelige fordel af denne klasse kan kaldes en høj resistens over for sygdomme og skadedyr. Denne sort er praktisk talt ikke underlagt botrytis og GUMMOSIS. Ulemperne er: højden af træet - høstet ubehageligt. Desuden skal det bemærkes, at frugterne revne i meget våde år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.