HjemlighedHavearbejde

Manchurian abrikos: beskrivelse og pleje

Manchurian abrikos - utrolig smuk plante, der kan være den stolthed og det centrale sted i en have site. Usædvanligt smuk under blomstring træ helt overstrøet med store lyserøde blomster. Mindst det smart i efteråret dekoration af lyse løv og frugtsætning. Kendetegnet ved (forventet levetid på mere end 100 år) levetid Manchurian abrikos plantet i kolonihaver, bruges til at dekorere parker og haver i både enkelt og i gruppe beplantninger. Takket være et dybt rodsystem af et træ bruges til at sikre floden banker, skråninger, vandingsanlæg. I naturen, den vokser i Fjernøsten, østlige Sibirien, nordøstlige Kina.

Opdrættere opdrættet dekorative sorter af abrikos Manchu. Især øst-sibiriske abrikoser - et derivat af abrikos og Manchu, kendetegnet ved duftende velsmagende frugter.

Manchurian abrikos: beskrivelse

Plante højde - 10-15 meter med en hoveddiameter halv meter. Crohns spredning, gennembrudt. Barken er mørkegrå, dybe revner. Blade af 5-12 cm i størrelse, ovale; efterår bliver rød i farven og op til frosten stadig på træet.

Pink blomster af abrikos, er de tidligste honning planter udstråler en utrolig honning aroma. Lille i størrelse (ca. 2,5 cm), er de placeret på de korte pedicels flere stykker eller enkeltvis. Manchurian abrikos blomstrer årligt og Overflod. Sådan en fantastisk forestilling observeret i april og begyndelsen af maj og varer kun 12 dage. Den første afgrøde af Manchurian abrikos, anmeldelser om hvis skønhed opfordres til at erhverve et sådant anlæg på stedet, hvilket giver 5-7-th år af plantning. Til effektiv bestøvning anbefales at have flere af disse træer på stedet.

Frugt fladtrykt-oval form, gennemsnitlig, pubertære, orangegul, der vejer 15 til 20 gram, modnes i midsommer og ringere sødme sydlige congenere. Smag bitter og sure. Men på trods af denne tilsyneladende lille mangel, de gør fremragende syltetøj, gelé, marmelade og kompot.

Manchurian abrikos: plantning

Knogler fra planterne forbliver levedygtige i flere år, og i løbet af efteråret plantning råvarer fra 50 til 90% af unge planter. Pre knogle anbefales dyppet i vand: dukket elementer skal fjernes, fordi de ikke er velegnet til udplantning. Det er nyttigt at frembringe lagdeling. . Ved plantning sættedybde - 1 cm Dukkede kimplanter kræver omhyggelig vedligeholdelse: vanding, hakning, fjernelse af ukrudt, bioklip jorden. Efter 2 år, kan de unge planter transplanteres til en permanent plads i vækst.

pleje Egenskaber

I plejen af et sådant træ nekaprizno: er det vigtigt at give ham regelmæssig vanding, især efter transplantationen og under væksten. I anden halvdel af sommeren fodring må kun udføres under tørke. Over-vanding kan forårsage en langvarig skyde vækst, der om vinteren ikke vil have tid til at modnes og fryse lidt.

Manchurian abrikos (tilgængeligt i artiklen) - hårdføre planter, der kan overleve temperaturer under 30 ° C Den vokser i alle jordtyper og på samme tid giver rigelig vækst, kan lide masser af lys. Nærheden af grundvand anlægget skal sikre god dræning. Dette kan være en 20-cm lag af knust sten.

Pre-vinter forberedelse omfatter husly unge planter grangrene nær roden kraven. Hvis frosten vil skade årlige skud, skal sidstnævnte skal skæres.

To gange om året skal fremlægge renvaske træstamme. Hvis skaden sådant rum er forpligtet til at rydde op i opholdsstuen og få dem værftet var.

beskæring planter

Det anbefales af træet i tide til at fjerne tørre og syge grene. Det er også værd at huske på, at det Manchurian abrikos har ingen mulighed for at kontrollere sin egen afgrøde: næsten alle normalt udviklede æggestokke bliver til frugt, solidt fastgjort til grenene. Anlægget kan håndteres afgrøde, hvilket vil svække væksten af nye skud. Derfor er den årlige fornyelse beskæring er en væsentlig faktor i pleje af planter.

Fra skadedyr Manchurian abrikos edderkop mide kan være berørt, kirsebær elefant, bladlus; fra sygdomme - perforerede spotting og vertitsillezom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.